vanessakikaulaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2022
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
αγάπη δεν πολυκατάλαβα πες με χαζή αλλά συγνώμη δεν κατάλαβα.. την αδερφή μου είτε είναι από άλλο αίμα είτε από το ίδιο, είναι αδερφή μου και την λατρεύω ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. το τι επέλεξε να κάνει εκείνη, είναι δικός της λογαριασμός και δεν θα κρίνω όπως δεν κρίνω κανέναν. αντίθετα μέχρι και ότι βρωμουσα όταν δούλευα στο κρυσταλ άκουσα χαχαχα... αφήστε τις κριτικές μερικοί (όχι εσύ μωράκι απλά με αφορμή το σχόλιο σου με έπιασε η κατάθεση ψυχης) τέλος, θα σας απαντήσω όλους αύριο, διότι ένα σοβαρό θέμα υγειας, (όχι γυναικολογικο) με έφερε στο νοσοκομείο για ακόμη μια φορά. φιλιά μωρά μου σας λατρεύω όλους που με στηρίζετε και με προτιμάτε!!!!Με ολη την καλη διαθεση...εδω εισαι φαουλ ομορφη. Το γραψες εσυ...το αναφερεις κ σε καποια αλλη φαση. Ζουμε σε δυσκολους καιρους που γινονται πολλα (καταλαβαινεις) Οποτε σεβαστη η εξηγηση που δινεις τωρα αλλα καλα θα ηταν να το διορθωνες αυτο το κομματι γραφοντας κατι διαφορετικο. Για αλλη μια στο λεω καλοπροαιρετα. Πολλα φιλια.
Βανεσακι..