kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Με εχει πιασει μεγαλη αναγκη για μπαζο,φυλης,λιοσιων η και cg,τα φωτα σας χυστες
Με εχει πιασει μεγαλη αναγκη για μπαζο,φυλης,λιοσιων η και cg,τα φωτα σας χυστες
Γεματος ειναι ο κοσμος απο μπαζα,εσυ θα πληρωσεις;Με εχει πιασει μεγαλη αναγκη για μπαζο,φυλης,λιοσιων η και cg,τα φωτα σας χυστες
Η οποιαδήποτε από αυτές που έχεις κατά καιρούς πάει.πάρε την Λίλη να κάνεις και ψυχικό…
τυπε βαρεθηκα τα μοντελε μουνια γι αυτο θελω μπαζακιΗ οποιαδήποτε από αυτές που έχεις κατά καιρούς πάει.
Η οποιαδήποτε από αυτές που έχεις κατά καιρούς πάει.
Η οποιαδήποτε από αυτές που έχεις κατά καιρούς πάει.
Πηεγαινε μεταξουργειο τυπε μου οπου και να μπεις μπαζα θα δειςΜε εχει πιασει μεγαλη αναγκη για μπαζο,φυλης,λιοσιων η και cg,τα φωτα σας χυστες
τυπε βαρεθηκα τα μοντελε μουνια γι αυτο θελω μπαζακι
τo χειροτερο ειναι μεγαλες πλατες,με βυζι πλακα ή νερουλο κ ακωλη...ισως ο χειροτερος συνδιασμος... :SΟμορφο σωμα σκυλε προσοπο η χαλια προσοπο οκ...Τωρα χοντρες πλαδαρες...ακολες...κτλ...ειναι πολυ χαρντ
τo χειροτερο ειναι μεγαλες πλατες,με βυζι πλακα ή νερουλο κ ακωλη...ισως ο χειροτερος συνδιασμος... :S
απο προσωπο ελεγε τιποτα?τα ειχα με μια τετοια παλια
Ομορφο σωμα σκυλε προσοπο η χαλια προσοπο οκ...Τωρα χοντρες πλαδαρες...ακολες...κτλ...ειναι πολυ χαρντΓουστάρω κ εγώ μπάζα πολλές φορές,λέτε να πάσχω από μπαζογαμίαση και εγώ;
τύπε σταμάτησες να πηγαίνεις Φ99;Με εχει πιασει μεγαλη αναγκη για μπαζο,φυλης,λιοσιων η και cg,τα φωτα σας χυστες
απο προσωπο ελεγε τιποτα?
τυπε αφου μπορουσες κ την εισαι ηρωας.μετρια κ ειχε κ πολυ φλουδα πορτοκαλιου στον ακωλο κωλο της
οχι μονο ανοιχτες πλατες αλλα κ σωματοτυπο μηλο με φαρδια ατσουμπαλη μεση
τυπε αφου μπορουσες κ την εισαι ηρωας.
δεν ειχα αλλη επιλογη τοτε μετα με περιμενε η χουφταλια