Νέα

Καβατζοπάρκινγκ – Γράφοντας τους γείτονες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
οι τσαμπουκαδες σε τετοιες περιπτωσεις δεν βγαινουν ποτε σε καλο.
Του σπας τη μουρη, μετα σου σπαει το κεφαλι, μετα τον κανεις τοπι στο ξυλο (2μερες νοσοκομειο κλπ) και μετα σου παιζει με την καραμπινα τρεις πυροβολισμους στην μουρη και δεν θ ανοιξουν στην κηδεια σου ουτε το φερετρο.
Κι ολα αυτα για ενα παρκινγκ. Μαλακας εισαι???
Οι τσαμπουκαδες ΝΑΙ  γινονται αλλα για κατι που εχει ουσια.
Το παιζει ο καθενας Υπερνταης λες κι απο την αλλη οι υπολοιποι ειναι κοτες (μερικοι ειναι οχι ολοι)

Στο θεμα μας.
Κανε οτι νομιμη κινηση υπαρχει και γαμησε του την ψυχολογια.
Γεινε ο εφιαλτης του. Ξεκινα απο Δημο , αστυνομια , πολεοδομια μεχρι τηλεοραση και Ιντερνετ.
Στο τελος θα ισιωσει δεν γινεται αλλιως.
Πρεπει να ναι τελιως Γυδι για να περασει τετοιο τρεξιμο για ενα κωλοπαρκινκ

φίλε λέμε φαντάσου το συνδυασμό
βλαχομπαρόκ-ιστιοπλόο που ασχολείται με φασόλια κι έτυχε να κονομήσει κληρονομιά
Όχι Μπεεεεε....απλά......
ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ & ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μαζί σε σατανικό κρεσέντο.

OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
μπουρδελιάρηδες φίλοι ευχαριστώ για όλες τις εκδοχές/ συμβουλές. Όλα λαμβάνονται υπόψη.
Ακόμη κίνηση δεν έκανε, βρήκα και άλλους 2 αγανακτισμένους για να μοιράσουμε το τρέξιμο στις υπερεσίες.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
1.Του χαράσεις τη jaguar (αν θυμάμαι καλά αυτή δεν είπες οτι έχει?) και γράφεις πάνω ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ με μεγάλα γράμματα
2.Βρίσκεις το κινητό του και το σταθερό.Στο δε κινητό γράφεις σε όλα τα μπουρδελοσαιτ το εξής : Νέος όμορφος τρομερά γυμνασμένος σε πιπώνει αβασάνιστα δίνοντας σου και ένα τιπ των 50 ευρώ για κάθε χύσιμο στη μάπα.
Επίσης την ίδια αγγελία την αναρτάς σε τουαλέτες από τύπου goodys και flocafe μαγαζιά της εθνικής οδού που περνάει πολύς κόσμος.
Τυπώνεις αγγελίες με το σταθερό του αυτή τη φορά και γράφεις το εξής : Σας δίνουμε δάνειο άμεσα  έως και 200.000 ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 4% χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας και χωρίς προσημειώσεις ακινήτων.Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ατόμων.Τηλεφώνησε άμεσα.Κυρίως μεσημεριανές ώρες και βραδυνές μετά τις 1.Το αναρτάς σε όλες τις κολώνες και τους τοίχους της Ομόνιας και των γύρω στενών.Επίσης σε περιοχές χαμηλού βιοτικού επιπέδου (συνοικίες τσιγγάνων κλπ κλπ)

Μολότοφ και μαλακίες....

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλά τα λένε τα νόμιμα οι φίλοι από εδώ αλλά δεν γίνεται τίποτα. Είχα το ίδιο πρόβλημα με παρανομίες ενός μλκ...καταγγελίες άπειρες και ποτέ δεν έγινε τίποτα. Ύστερα από κανά χρόνο που τραβιόμουν με τον μαλάκα (αστυνομίες, δημοτικές αστυνομίες, πολεοδομίες κτλ) είπα να παίξω το παιχνίδι του. Διαλυτικό χρώματος στο αμάξι του...τρεις φορές έγινε η όλη ιστορία...κάποια στιγμή το χώνεψε και τελείωσαν οι μαλακίες. Βέβαια πρέπει να σου πω ότι εκείνο τον μήνα που του έκανα τις ιστορίες πάρκαρα κοντά κανά 15 από το σπίτι για να μην βρει το δικό μου. Αλλά δεν γαμιέται...λίγο ποδαράτο παραπάνω για ένα μήνα και ησυχάζεις μία ζωή! Σε τέτοια ζώα μην το πας νόμιμα το θέμα. Συνήθως κάποιον λαδώνουν και δουλειά δεν γίνεται. Και προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου να ρίξω λίγο το επίπεδό μου όταν πρόκειται για τέτοια υποκείμενα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
στην γειτονιά μου στους Αμπελόκηπους ένα τύπος είχε βάλει ενα μηχανάκι (παλιό παπάκι) και μάλιστα το είχε με αλυσίδα κιόλας... έτυχε όμως να περάσει ένας γύφτος που μάζευε παλιοσίδερα και πριν με πάρει χαμπάρι του το έδωσα λέγοντας "Πάρτο ρε δικό μου είναι"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αχαχα καλη ιδεα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

το μηχανάκι έπρεπε να δείς πως ήταν... δεν είχε σέλα και ούτε μπροστινό λάστιχο.. ο γύφτος το κοίταζε και το λιγουρευόταν... αλλά είχε αλυσίδα.. μόλις του λέω "Πάρτο δικό μου είναι" εβγαλε ένα κόφτη από το ντάτσουν και σε χρόνο μηδέν είχε κόψει αλυσίδα και το χαμόγελο του είχε φτάσει στα αυτιά του..

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
47
Πόντοι
1
Επωνυμη καταγγελια και σε Cc (κοινοποιηση) βαζεις οτι μπορεις να φανταστεις. Εκανα καταγγελια στα ΜΜΜ για τρολευ που περναγε οποτε το θυμοταν. Εβαλα σε κοινοποιηση πολιτικους, δημοσιογραφους, καναλια, εφημεριδες, ραδιοφωνα, τον δημο οπου κατοικω μεχρι και το γραφειο του πρωθυπουργου. Σε μια εβδομαδα τα δρομολογια πηγαιναν οπως στον πινακα ανακοινωσεων. 2,5 μηνες τωρα και ειναι ακομα Παναγιτσες.

Ειναι περιεργοι οι καιροι και κανενας δεν θελει να ρισκαρει το κεφαλι του για λιγα χρηματα. Οπωσδηποτε κοινοποιηση σε ΜΜΕ.

Με καβατζοπαρκινγκ ειχα κι εγω προβλημα αλλα δεν χρειαστηκε να φθασω σε καταγγελια, λυθηκε γρηγοροτερα. Ανοιξε ενας φουρνος στη γειτονια και ο τυπος θεωρησε σκοπιμο να βγαζει εξω τα καφασια του για να μπορει να παρκαρει οταν ερχεται. Τις δυο πρωτες μερες δεν εκανα τιποτα, μετα ομως αρχισα να του τα πεταω στα σκουπιδια τα καφασια. Υστερα απο μερικες φορες ψιλοβολευτηκα να σου πω την αληθεια γιατι οταν γυριζα αργα το βραδυ σπιτι εβρισκα ετοιμο παρκινγκ να με περιμενει. Εβγαζα το καφασι και εβαζα το αυτοκινητο μου.

Παντως ειναι απιστευτο ποσο μαλακες μπορουν να γινουν οι κουτοπονηροι ελληναραδες. Στην αρχη μου ειπαν οτι εχουν αδεια για να ξεφορτωνουν, τους ειπα να βαλουν την ταμπελα με την αδεια που το υποδεικνυει, επισης σε περιπτωση που ειχαν, (πραγμα ακατορθωτο, μονο κατι τραπεζες παιρνουν κλπ) ειναι για ορισμενες ωρες οχι για ολη τη νυχτα. Μετα αφου καταλαβαν οτι δεν ειμαστε ολοι ζωα σαν αυτους ηρθαν και με επιασαν με το καλο, τους εξηγησα οτι δεν θελω να δημιουργω προβλημα αλλα δεν θα ψαχνω και ολοκληρη την γειτονια για να μπορει αυτος να ερχεται ανετος το πρωι να παρκαρει στο μαγαζι του.

Το θεμα εληξε οταν η αδερφη μου ενα πρωι πηρε παραμαζωμα ενα καφασι τους με το αυτοκινητο. Μπηκε μεσα στο μαγαζι τους πεταξε το καφασι και τους ειπε οτι την επομενη φορα θα κατεβασει την τζαμαρια. Και πελατη δεν με εκαναν και δεν βγαζουν καφασια εξω.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Άλλωστε με μολότωφ πληρώνει μια και καλή η ασφάλεια,
αφού λογικά από πυρκαγιά θα είναι ασφαλισμένο, παίρνει
καινούριο κι όλα μια χαρά. Ενώ με το οξύ το καταστρέφεις
αργά και βασανιστικά...
Νομιζω οτι για μολοτοφ η γενικα να καψουν το αμαξι και να παρεις λεφτα απο ασφαλεια πρεπει να το εχεις ασφαλισει για εμπρησμο η τρομοκρατικη ενεργεια. Δεν περιλαμβανονται αυτα στα περισσοτερα ασφαλιστικα πακετα...
Τωρα που το σκεφτομαι αν ειχα τετοια ασφαλεια  μπορει να πεταγα και μια μολοτοφ στο δικο μου  :rolleyes:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
το θέμα είναι να μην μπούνε καν, γιατί μετά μένουν τρύπες, στραβά κοψίματα...πρέπει να τα περάσεις από πάνω τσιμέντο, βαβούρα.
Στο επιτόπου πρέπει να τη φάει.
γεια σοθ μαλακα!τι κανεισ καραγκιοζη καλα εισαι χαθηκαμε μωρη ποθστραδελλα!
μοθ ελειψεσ !

Επισκέπτης
Νομιζω οτι για μολοτοφ η γενικα να καψουν το αμαξι και να παρεις λεφτα απο ασφαλεια πρεπει να το εχεις ασφαλισει για εμπρησμο η τρομοκρατικη ενεργεια. Δεν περιλαμβανονται αυτα στα περισσοτερα ασφαλιστικα πακετα...
Τωρα που το σκεφτομαι αν ειχα τετοια ασφαλεια  μπορει να πεταγα και μια μολοτοφ στο δικο μου  :rolleyes:

Μιας και το φερε η "κουβεντα" στις ασφαλειες, να ρωτησω κατι.
Μου τρακαρανε το αγροτικο, σταματημενο στις 24 Φλεβαρη. Στις 26 εκανε δηλωση ο υπαιτιος. Στις 5 Μαρτη καταθεσα τα τιμολογια στην ασφαλιστικη εταιρια. Ακομα δεν εχω παρει τα λεφτα (360 ευρω). Ξερει κανεις ποσο μπορουν να καθυστερουν να πληρωσουν ? Δεν υπαρχει καποιος νομος που να τους υποχρεωνει να πληρωνουν σε συγκεκριμενα χρονικα ορια ? Αν δεν μου τα δωσουν τι πρεπει να κανω ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μιας και το φερε η "κουβεντα" στις ασφαλειες, να ρωτησω κατι.
Μου τρακαρανε το αγροτικο, σταματημενο στις 24 Φλεβαρη. Στις 26 εκανε δηλωση ο υπαιτιος. Στις 5 Μαρτη καταθεσα τα τιμολογια στην ασφαλιστικη εταιρια. Ακομα δεν εχω παρει τα λεφτα (360 ευρω). Ξερει κανεις ποσο μπορουν να καθυστερουν να πληρωσουν ? Δεν υπαρχει καποιος νομος που να τους υποχρεωνει να πληρωνουν σε συγκεκριμενα χρονικα ορια ? Αν δεν μου τα δωσουν τι πρεπει να κανω ?

τι δικαιολογία προβάλουν ?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Εμενα εκαναν λιγους μηνες πριν 10 χρονια να τα δωσουν, αλλα θελει προσοχη. Αν το αυτοκινητο ειναι καποιας ηλικιας και βαλεις καινουργια γνησια ανταλλακτικα, δε παιρνεις ολα τα λεφτα.

Επισκέπτης
τι δικαιολογία προβάλουν ?

Στην αρχη μου ειπε ο ασφαλιστης οτι εχουν πολλες πληρωμες και ισως καθυστερισουμε κανα μηνα. Δεν τους ενοχλουσα. Οταν ειδα οτι περασε μηνας και βαλε, αρχισα να τους παιρνω μερα παρα μερα τηλεφωνο και να περναω κι απο το γραφειο οποτε μπορουσα. Μου λενε συνεχεια οτι υπαρχει καποιο μπερδεμα, ετσι αοριστα, στα κεντρικα και εχει καθυστερισει μονο η δικη μου πληρωμη. Τελος Μαη μου ηρθε το νεο συμβολαιο και ο τυπος μου προτεινε να μη δωσω λεφτα να μου το ανανεωσει ετσι και να μου δωσει τη διαφορα οταν θα ερθουν τα λεφτα. Δεν δεχτηκα, του ειπα οτι αυτα ειναι καραγκιοζηλικια οτι θα κανω αλλου ασφαλεια και να μου δωσει ολο το ποσο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην αρχη μου ειπε ο ασφαλιστης οτι εχουν πολλες πληρωμες και ισως καθυστερισουμε κανα μηνα. Δεν τους ενοχλουσα. Οταν ειδα οτι περασε μηνας και βαλε, αρχισα να τους παιρνω μερα παρα μερα τηλεφωνο και να περναω κι απο το γραφειο οποτε μπορουσα. Μου λενε συνεχεια οτι υπαρχει καποιο μπερδεμα, ετσι αοριστα, στα κεντρικα και εχει καθυστερισει μονο η δικη μου πληρωμη. Τελος Μαη μου ηρθε το νεο συμβολαιο και ο τυπος μου προτεινε να μη δωσω λεφτα να μου το ανανεωσει ετσι και να μου δωσει τη διαφορα οταν θα ερθουν τα λεφτα. Δεν δεχτηκα, του ειπα οτι αυτα ειναι καραγκιοζηλικια οτι θα κανω αλλου ασφαλεια και να μου δωσει ολο το ποσο.

δηλαδή έγιεν φιλική δήλωση αφού παίρνεις τα λεφτά από την δική σου ασφάλεια...
τηλέφωνο στα κεντρικά δοκίμασες να κάνεις?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Επωνυμη καταγγελια και σε Cc (κοινοποιηση) βαζεις οτι μπορεις να φανταστεις. Εκανα καταγγελια στα ΜΜΜ για τρολευ που περναγε οποτε το θυμοταν. Εβαλα σε κοινοποιηση πολιτικους, δημοσιογραφους, καναλια, εφημεριδες, ραδιοφωνα, τον δημο οπου κατοικω μεχρι και το γραφειο του πρωθυπουργου. Σε μια εβδομαδα τα δρομολογια πηγαιναν οπως στον πινακα ανακοινωσεων. 2,5 μηνες τωρα και ειναι ακομα Παναγιτσες.

Ειναι περιεργοι οι καιροι και κανενας δεν θελει να ρισκαρει το κεφαλι του για λιγα χρηματα. Οπωσδηποτε κοινοποιηση σε ΜΜΕ.

Με καβατζοπαρκινγκ ειχα κι εγω προβλημα αλλα δεν χρειαστηκε να φθασω σε καταγγελια, λυθηκε γρηγοροτερα. Ανοιξε ενας φουρνος στη γειτονια και ο τυπος θεωρησε σκοπιμο να βγαζει εξω τα καφασια του για να μπορει να παρκαρει οταν ερχεται. Τις δυο πρωτες μερες δεν εκανα τιποτα, μετα ομως αρχισα να του τα πεταω στα σκουπιδια τα καφασια. Υστερα απο μερικες φορες ψιλοβολευτηκα να σου πω την αληθεια γιατι οταν γυριζα αργα το βραδυ σπιτι εβρισκα ετοιμο παρκινγκ να με περιμενει. Εβγαζα το καφασι και εβαζα το αυτοκινητο μου.

Παντως ειναι απιστευτο ποσο μαλακες μπορουν να γινουν οι κουτοπονηροι ελληναραδες. Στην αρχη μου ειπαν οτι εχουν αδεια για να ξεφορτωνουν, τους ειπα να βαλουν την ταμπελα με την αδεια που το υποδεικνυει, επισης σε περιπτωση που ειχαν, (πραγμα ακατορθωτο, μονο κατι τραπεζες παιρνουν κλπ) ειναι για ορισμενες ωρες οχι για ολη τη νυχτα. Μετα αφου καταλαβαν οτι δεν ειμαστε ολοι ζωα σαν αυτους ηρθαν και με επιασαν με το καλο, τους εξηγησα οτι δεν θελω να δημιουργω προβλημα αλλα δεν θα ψαχνω και ολοκληρη την γειτονια για να μπορει αυτος να ερχεται ανετος το πρωι να παρκαρει στο μαγαζι του.

Το θεμα εληξε οταν η αδερφη μου ενα πρωι πηρε παραμαζωμα ενα καφασι τους με το αυτοκινητο. Μπηκε μεσα στο μαγαζι τους πεταξε το καφασι και τους ειπε οτι την επομενη φορα θα κατεβασει την τζαμαρια. Και πελατη δεν με εκαναν και δεν βγαζουν καφασια εξω.

φιλε και εδω στη γειτονια μου τα ιδια κανουν καποιοι ελληναρες. ο ενας ειδικα ενω δεν εχει παρκινγκ στη πολυκατοικια του βαζει το αμαξι του μπροστα στην εισοδο που εχουν κανει και ραμπα το πεζοδρομιο με τη πυλωτη χωρις να υπαρχει αδεια παρκινγκ για εκεινο το σημειο και αν εχει παρκαρει κανεις αλλος καθεται με τις ωρες και κορναρει ο κωλοβλαχος...... τι να πω.....

αλλο διπλα παλι ειχε καποτε ενα μαγαζι που ειχε κανει και αυτοσχεδιο παρκινγκ παλι με ραμπα πεζοδρομιο-μαγαζι , το μαγαζι εκλεισε αλλα το παρκινγκ το κραταει ακομα βαζοντας καφασια, ξυλα και οτι μπορεις να φανταστεις... αν παρκαρεις εκει φωναζει και τη τροχαια ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ !! απιστευτα πραγματα , απιστευτο θρασσος.

Επισκέπτης
δηλαδή έγιεν φιλική δήλωση αφού παίρνεις τα λεφτά από την δική σου ασφάλεια...
τηλέφωνο στα κεντρικά δοκίμασες να κάνεις?

Οχι δεν εγινε φιλικη δηλωση. Αυτος που με τρακαρε τυχαινει να εχουμε την ιδια ασφαλιστικη εταιρια. Πηγαμε μαζι κι εκανε δηλωση. Οταν το εφτιαξα το αμαξι πηγα τα τιμολογια.
Παλαιοτερα μου μου ειχαν ριξει κατω τη μηχανη αποζημιωθηκα σε λιγοτερο απο 2 μηνες απο αλλη ασφαληστικη. Τωρα περαν 3 μηνες και τα μουνια δεν δινουν τα λεφτα. Αν αυτοι σκοπευουν να μου τα δωσουν σε 5 μηνες ή σε 5 χρονια ή να μη τα δωσουν καθουλου τι πρεπει να κανω εγω ? Που μπορω να απευθυνθω ?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
και η τροχαια τι κάνει ? κοβει κλησεις σε νομιμα σταθμευμένα οχήματα ??

και ομως το εχω δει και αυτο ! να παει να βγαλει το μπλοκακι να γραψει το αμαξι και ειμουν στο μπαλκονι και φωναξα στο μπατσο εγω και τον σταματησα, του λεω ειδες καμια αδεια για παρκινγκ και πας να κοψεις κληση η απλα ετσι επειδη εχει βαλει αυτος μια ταμπελα parking ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οχι δεν εγινε φιλικη δηλωση. Αυτος που με τρακαρε τυχαινει να εχουμε την ιδια ασφαλιστικη εταιρια. Πηγαμε μαζι κι εκανε δηλωση. Οταν το εφτιαξα το αμαξι πηγα τα τιμολογια.
Παλαιοτερα μου μου ειχαν ριξει κατω τη μηχανη αποζημιωθηκα σε λιγοτερο απο 2 μηνες απο αλλη ασφαληστικη. Τωρα περαν 3 μηνες και τα μουνια δεν δινουν τα λεφτα. Αν αυτοι σκοπευουν να μου τα δωσουν σε 5 μηνες ή σε 5 χρονια ή να μη τα δωσουν καθουλου τι πρεπει να κανω εγω ? Που μπορω να απευθυνθω ?

κατ αρχήν ξεκίνα από τα κεντρικά.. κάνε ένα τηλέφωνο στο τμήμα ζημιών.. δικηγόρο δεν βολεύει να πληρώσεις αλλά άμα μου στείλεις τα στοιχεία του ατυχήματος με πμ μπορώ να βάλω μιά δικηγόρο που έχουμε μόνιμο στο γραφείο να τρίξει τα δόντια.. αγωγή δεν μπορεί να κάνει βέβαια (λόγω ποσού αλλά και πάγιας αντιμισθίας) αλλά ενα δύο τηλέφωνα δεν θα της πέσει και ο πισινός να κάνει (είναι και ωραίος πανάθεμα τον)

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
47
Πόντοι
1
φιλε και εδω στη γειτονια μου τα ιδια κανουν καποιοι ελληναρες. ο ενας ειδικα ενω δεν εχει παρκινγκ στη πολυκατοικια του βαζει το αμαξι του μπροστα στην εισοδο που εχουν κανει και ραμπα το πεζοδρομιο με τη πυλωτη χωρις να υπαρχει αδεια παρκινγκ για εκεινο το σημειο και αν εχει παρκαρει κανεις αλλος καθεται με τις ωρες και κορναρει ο κωλοβλαχος...... τι να πω.....

αλλο διπλα παλι ειχε καποτε ενα μαγαζι που ειχε κανει και αυτοσχεδιο παρκινγκ παλι με ραμπα πεζοδρομιο-μαγαζι , το μαγαζι εκλεισε αλλα το παρκινγκ το κραταει ακομα βαζοντας καφασια, ξυλα και οτι μπορεις να φανταστεις... αν παρκαρεις εκει φωναζει και τη τροχαια ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ !! απιστευτα πραγματα , απιστευτο θρασσος.

Φιλε μου οταν ο αλλος το βαλει πανω στο πεζοδρομιο παρε την τροχαια ή ακομα κανε και καταγγελια σε δημο τροχαια. Απαγορευεται να σταθμευουν πανω στο πεζοδρομιο.

διαβασε και θα καταλαβεις....

Μην δινεται το δικαιωμα στο καθε μακακα απολιτιστο ραγια να μας γαμαει τη ζωη. Ειναι που ειναι χαλια η ποιοτητας μας στην πολη δεν θα αφηνουμε και τον καθενα να την υποβαθμιζει και αλλο επειδη ετσι βολευεται. Στην τελικη υπαρχει και η ενωση πεζων, χρησιμοποιησε τους. Τα πεζοδρομια πρεπει να ειναι καθαρα, η καταληψη πεζοδρομιου απαγορευεται, οπως και τα εμποδια στους δρομους (καφασια, μπιτονια, καρεκλες κλπ).

Επισης ενα πολυ καλο σαιτ που βγαζει και αντιστοιχα αυτοκολλητακια για τα αυτοκινητα των γαιδουριων ειναι το

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom