Νέα

Καβάλα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον δν θα αξιζει ο κοπος να παει στο κατ/μα κανεις

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μαλλον δν θα αξιζει ο κοπος να παει στο κατ/μα κανεις
Γιατι φιλαρακο για πε ? και εχω σκοπο να παω να δω τι παιζει  :think:

Δοκιμασες καμια κοπελα ? Πες κανα αρνητικο που ειδες ...
γραψε αν θες και καμια κριτικη να συγκρινουμε γιατι βλεπω μονο μια κριτικη υπαρχει στο Στουντιο εκει  ;)

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απο τη κριτικη εβγαλα συμπερασμα κ απο το οτι αλλες κριτικες δν υπαρχουν....

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
απο τη κριτικη εβγαλα συμπερασμα κ απο το οτι αλλες κριτικες δν υπαρχουν....
δεν υπαρχουν σιγουρα αλλες κριτικες εκτος την μια  , μου  ειπαν τα ιδια {αρνητικα}  κι αλλοι απο το διπλα θρεντ , και δεν γραψανε τιπτς εδω  :S

και φαγωριζομε να παω να δω τι παιζει και στην Καβαλα  :think:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Οι γυναίκες της Καβαλας είναι Δραμα
Οι Γυναίκες της Δραμας είναι Καβαλα

Έτσι λέγανε κάποιοι Σαλονίκεις Συμφοιτητές μου (για 6 μήνες στο Erasmus στην Πολωνια).

Όταν όμως πήγα Καβαλα είδα ότι οι γυναίκες τελικά δεν ήταν καθόλου Δραμα !
Εκτος από Ωραίες είναι και πανευ-Kωλο-πηδουκλες
:fuck1: :fuck1: :fuck1:

Εκεί είναι Σόδομα και Γόμορρα ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Ένα ΜΕΓAΛΟ ΚΡΕΒAΤΙ δηλαδή  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:        

Πρώτη μέρα έφτασα και Γνώρισα την Ροδούλα !  :tits: :tits2: :boobies:
Πήγαμε και αράξαμε σε ένα caffe' να γνωριστούμε λίγο πριν Πηδηχτούμε κι αμέσως άρχισε
"Μην κοιτάς από εκεί είναι ο πρώην μου"
"Αυτός που πάρκαρε τώρα την μηχανή ήταν ο πρώην μου"
"Το γκαρσόνι είναι ξάδερφος του πιο πρώην μου"

Όλοι δηλαδή την είχανε πηδήξει και στο τέλος την Πήδηξα κι εγώ στο Hotel μου
και τις επόμενες μέρες στο σπίτι της  :fuck1: :knockinb: :fuck1: :knockinb: :fuck1:

Η πλακα είναι ότι η καθημερινή ημηδιαμονη μου στο σπίτι της με έφερε να γνωρίσω και την αδερφή της
την Αλεξία  :tits: :boobies: :tits2:
Μεγαλύτερη σε ηλικία, και ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ από την Ροδούλα
Η Αλεξία τα έκανε ΌΛΑ !
Της Kαταγαμησα και τον ΚΏΛΟ ακόμα 8====>  (     )0(     )

Mεγάλη Kουφάλα ! Κατάπινε και τα ξυσιά μου η ΓΑΜΙΟΛΑ
:pipa1: :pipa2: :pipa1: :pipa2: :pipa1:

Στο Τέλος απλά χεστήκαμε αγρια επειδή μας έπιασε η αδερφή της και γίναμε ΚΏΛΟΣ όλοι !
Οποτε τα μάζεψα κι έφυγα !

Θα ξαναπάω όμως ΣΊΓΟΥΡΑ με την πρώτη ευκαιρία να ΓΑΜΉΣΩ τις Kαβαλιώτισσες
οι οποιες σε βαθμό ευκολίας από το 1 μέχρι το 10
παίρνουν 10' Ενώ οι Αθηναίες παίρνουν ένα 6 !!!!

Οποιος είναι Ωραίος, Ψηλός και Γυμνασμένος και πάει με τον Αέρα του Αθηναίου εκεί
(Lacoste μπλουζάκι, Tag heuer ρολοι κτλ)
ΘΑ ΚΑΤA-ΓΑΜΉΣΕΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ ΚAΘΕ ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΑΣ
:knockinb: :pipa1: :fuck1: :pipa2: :knockinb:
τωρα ποια δουλευει Η Αλεξία  η Ροδούλα  ?
καλα αυτες ειναι της δουλειας ή γνωστες σου ?
ποτε πηγες τελευταια φορα στα μπουρδελα ή Στουντιο  της Καβαλας ?
γιατι δεν μας τα λες εδω καλα αλλα αντι αλλα μας περιγραφεις και μας μπερδεψες εβαλες και πολλα μπαρπαδακια  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όχι Ρε Φιλε !!!!!! Η Ροδούλα ήταν Φοιτήτρια και η Αλεξία ήταν καθηγήτρια... Καμια σχέση με studios !!!!!
Καταρχήν εγώ σε studios δεν πατάω ποτε !!!!!
Μπαίνει ο κάθε Κολόγερος, ο κάθε Πακιστανός, ο κάθε χολεριαρης, Λεχρίτης κτλ.
ΜΑΚΡΥA’ ΑΠΌ ΜΙΚΡΌΒΙΑ ΡΕ ΣΟΥ !!!!!
:S :S

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Όχι Ρε Φιλε !!!!!! Η Ροδούλα ήταν Φοιτήτρια και η Αλεξία ήταν καθηγήτρια... Καμια σχέση με studios !!!!!
Καταρχήν εγώ σε studios δεν πατάω ποτε !!!!!
Μπαίνει ο κάθε Κολόγερος, ο κάθε Πακιστανός, ο κάθε χολεριαρης, Λεχρίτης κτλ.
ΜΑΚΡΥA’ ΑΠΌ ΜΙΚΡΌΒΙΑ ΡΕ ΣΟΥ !!!!!
Καλα εγινες μελος με το συμπαθιο κιολας να μας πεις τις ιστοριες της ζωης σου !
Πως γαμησες την φοιτητρια και καθηγητρια στην Καβαλα ! :S

Εδω γαμαμε στα Μπουρδελα και στα Στουντιο αν δεν σου αρεσει η ενημερωση και θες να μας περιγραφεις τις ιστοριες σου .
Να τα γραψεις   σε αλλο θρεντ  αυτα ενταξει.
Να μην το κανουμε σαλατα  κι αυτο το θρεντ ελεος πια με τις μαλακιες του καθενος  >:(

Αφου δεν πατας ποτε σε Στουντιος και μπουρδελα  τοτε τι μπηκες εδω  να κανεις  , για να μας αναστατωσεις φιλε βραδιατικα ?
Θα σε παρακαλεσω πολυ να σταματησεις να μας γραφεις μαλακιες .
Αν θες να ενημερωσεις καλως αλιως πανε σε αλλα θρεντ και γραψτα αυτα.οκ.

Siggi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Πήγε ένας φίλος μου πρόσφατα (πριν 1 εβδομάδα περίπου) και δεν γούσταρε καθόλου! η γκόμενα ήταν ξενέρωτη και χωρίς όρεξη. Μέτα από 2 μέρες με άκουσε (του είπα για τις κριτικές από εδώ) και πήγε στη Νατάσσα στη Δράμα (Στερεας Ελλάδος) και δεν το μετάνοιωσε φυσικά.

daniss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οι κοπελλες που ειναι στη καβαλα κατα καιρους στο στουντιο rose ειναι οι κοπελλες που ηταν στην δραμα απο την κατω πλευρα στο σπιτι κολλητα προς το στρατοπεδο.
η πρωτη κοπελλα ηταν μια σχετικα ψηλη αδυνατη ρουμανα και η δευτερη ψηλη με πλουσιο στηθος που τωρα ειναι στη δραμα .(αυτη τη στιγμη ειναι η αδυνατη).
οι κριτικες ειναι σχετικες αλλα επειδη πηγα και στις δυο κοπελλες στην καβαλα και οι δυο ειναι πολυ καλες (βεβαια η πιο γεματη ειναι λιγο καλυτερη).
ο χωρος ειναι πολυ καλος μοντερνος ζεστος καθαρος που μπορει να συγκριθει μονο με το στουντιο love λιγο πριν την δραμα.
πληροφοριες που ισως επιβεβαιωθουν το σαββατοκυριακο αναφερουν καινουργιο στουντιο λιγο εξω απο την καβαλα.
μολις το βεβαιωσω ο ιδιος θα ενημερωσω το φορουμ

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πως μπορουμε να ενημερωνομαστε για το ποιες κοπελες ειναι εκει κ ποιες ημερες??? ενας γνωστος πηγε μου ειπε κατα καιρους αλλαζει κοπελες κ δν ειναι μονο μια κοπελα ολη μερα λογικο για στουντιο...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
πως μπορουμε να ενημερωνομαστε για το ποιες κοπελες ειναι εκει κ ποιες ημερες??? ενας γνωστος πηγε μου ειπε κατα καιρους αλλαζει κοπελες κ δν ειναι μονο μια κοπελα ολη μερα λογικο για στουντιο...
καλη ερωτηση αυτο το Στουντιο Rose δεν εχει κανα τηλεφωνο ? 

να μην τρεχουμε τζαμπα χιλιομετρα αν γνωριζομαι τις κοπελες απο την Δραμα  ;) οπως μας τα λει ο Ντανις

οποιος παει συναδελφος αν εχει την καλοσυνη να το ζητησει το τηλ. γιατι στον καταλογο δεν υπαρχει καταχυρωμενο το τηλεφωνο  :huh:

καλο ειναι οποιοι ειναι απο τα κοντινα μερη οταν πηγαινουν να μας ενημερωνουν εστω εβδομαδιαιος  :)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
οι κοπελλες που ειναι στη καβαλα κατα καιρους στο στουντιο rose ειναι οι κοπελλες που ηταν στην δραμα απο την κατω πλευρα στο σπιτι κολλητα προς το στρατοπεδο.
η πρωτη κοπελλα ηταν μια σχετικα ψηλη αδυνατη ρουμανα και η δευτερη ψηλη με πλουσιο στηθος που τωρα ειναι στη δραμα .(αυτη τη στιγμη ειναι η αδυνατη).
οι κριτικες ειναι σχετικες αλλα επειδη πηγα και στις δυο κοπελλες στην καβαλα και οι δυο ειναι πολυ καλες (βεβαια η πιο γεματη ειναι λιγο καλυτερη).
ο χωρος ειναι πολυ καλος μοντερνος ζεστος καθαρος που μπορει να συγκριθει μονο με το στουντιο love λιγο πριν την δραμα.
πληροφοριες που ισως επιβεβαιωθουν το σαββατοκυριακο αναφερουν καινουργιο στουντιο λιγο εξω απο την καβαλα.
μολις το βεβαιωσω ο ιδιος θα ενημερωσω το φορουμ
δε με λες Ντανις συνεργαζονται τα δυο μαζι το μπουρδελο με το Στουντιο Rose ?
Γιατι ολο αλλαγες βλεπουμε καθε λιγο δεν περνα λιγος καιρος τσουπ εμφανιζεται εκει μια αλλη ,  τις αλλαζουν απο το Παπαργυρη 14.{Δραμα} ?
Τωρα ποια δουλευει στο Στουντιο  η Αριαννα  η νταρντανα η Ρουμανα ?
Η μηπως Ραφαελλα η Ρουμανα η αδυνατη μελαχρινη με το μικρο στηθος ,  απο το Κηφησιας 14{Δραμα}  ?
γιατι την Κυριακη που πηγα ηταν το σπιτακι κλειστο , ισως ειχε κι περιοδο συνηθως τελος του μηνα την πιανει  :grin:

Η Τατιανα η ρωσιδα δουλεψε κι αυτη στο Στουντιο ? Γιατι αγνοειται και περασα καλα μαζι της στο Παπαργυρη 14{Δραμα}

Βλεπω ανοιγουν καινουργια μαγαζια ενα ενα ξεφυτρωνουν αιντε να το δουμε κι αυτο το καινουργιο Στουντιο λιγο εξω απο την Καβαλα.  :rockon:

daniss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σιγουρα συνεργαζονται μερικα  στουντιο και σπιτια στις γειτονικες πολεις ΚΑΒΑΛΑ , ΔΡΑΜΑ , ΞΑΝΘΗ και οι κοπελλες κανουν αλλαγες αναμεσα σε αυτες τις τρεις πολεις.
η νατασσα για παραδειγμα που ηταν στην βιλλα στη δραμα ειχε πει στους δραμινους οτι φευγει για ρωσια και στους καβαλιωτες οτι θα παει στο στουντιο rose στη καβαλα.
αυτο ειναι το καινουργιο στουντιο εξω απο την καβαλα που λεγεται οτι θα λειτουργησει συντομα και οτι θα εχει τρεις κοπελλες.
ας ελπισουμε οτι θα λειτουργησει ενα στουντιο οργανωμενο στη καβαλα με 2 - 3 κοπελλες καλες ετσι ωστε να μην πηγαινουν οι καβαλιωτες στη δραμα , ξανθη η θεσσαλονικη και χανουν χρονο και χρημα ασκοπα.

Συνημμένα

• 123.jpg
    123.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 51

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
σιγουρα συνεργαζονται μερικα  στουντιο και σπιτια στις γειτονικες πολεις ΚΑΒΑΛΑ , ΔΡΑΜΑ , ΞΑΝΘΗ και οι κοπελλες κανουν αλλαγες αναμεσα σε αυτες τις τρεις πολεις.
η νατασσα για παραδειγμα που ηταν στην βιλλα στη δραμα ειχε πει στους δραμινους οτι φευγει για ρωσια και στους καβαλιωτες οτι θα παει στο στουντιο rose στη καβαλα.
αυτο ειναι το καινουργιο στουντιο εξω απο την καβαλα που λεγεται οτι θα λειτουργησει συντομα και οτι θα εχει τρεις κοπελλες.
ας ελπισουμε οτι θα λειτουργησει ενα στουντιο οργανωμενο στη καβαλα με 2 - 3 κοπελλες καλες ετσι ωστε να μην πηγαινουν οι καβαλιωτες στη δραμα , ξανθη η θεσσαλονικη και χανουν χρονο και χρημα ασκοπα.
για το πρωτο που λες δεν αμφιβαλω οτι συνεργαζονται αφου βλεπομαι ολο αλλαγες εκει.

και γω φιλε που δεν ειμαι απο Δραμα με ειπε οτι φευγει για  Ρωσια η Νατασσα ru. :smitten:
στους Καβαλιωτες λες ειπε οτι θα παει  στο Στουντιο Rose. :think:

και που τα ξερεις ολα αυτα την ακουσες τι ειπε στο δωματιο στον καθενα πελατη ξεχωριστα ?  :think:

οσο για το καινουργιο Στουντιο να μας πεις και που ακριβως ειναι εξω απο την Καβαλα οταν θα λειτουργησει , ευχαριστω  ;)

Siggi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Το στούντιο Roze δουλεύει εδώ και μερικούς μήνες. Ξεκίησε πριν τα χριστούγεννα. Και έχει πάντα μια κοπέλα. Έχω περάσει μια φορά μόνο και δεν έχω ξανα πάει. Η Νατάσσα εμένα δεν μου είπε ότι θα έρθει να δουλεψει Καβάλα στο συγκεκριμένο στούντιο. Τώρα τι θα κάνει και που θα βρεθεί ποιος ξέρει.

makelele

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
tatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatata....................

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά για να μην το κουράζουμε... στην Καβάλα λειτουργεί ΜΟΝΟ το studio Rose και έχει ΜΟΝΟ μία κοπέλα, την Σάρα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα διαβάζοντας την κριτική μου εδώ:
Δυστυχώς δεν έτυχε να ξαναπάω για να μπορέσω να βρω τηλέφωνο κλπ, πάντως ξέρω ότι είναι ανοιχτό από τις 11:00 το πρωί ως τη 01:00 τη νύχτα. Αυτά με την Καβάλα. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για υποτιθέμενα στούντιο σπιτάκια κλπ στην γύρω περιοχή είναι απλώς ράδιο αρβύλα.

patriarcha

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
89
Πόντοι
0
Σήμερα πήγα στο studio Rose και πήρα καρτούλα που λέει:
STUDIO ΡΟΖ