Οντως;! Δεν εχω δει φωτο σε κανενα απο τα online studio. Χρειαζομαστε εξιχνιαση απο μπουρδελο-ντετεκτιβ. . . ΒοηθειαΣημερα ρωτησα "συναδελφο της" κ μου ειπε οτι δουλευει αλλου!! ΔΕΝ μου ειπε τιποτα παραπανω, προφανως για να μη με χασει απο πελατη χεχε!! Αμα ξερετε τιποτα παραπανω ρε αλανια, πειτε κ σε μενα γιατι τησ χρωσταω ενα ξεγυρισμενο τελευταιο γαμησι!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Katy από Αριστοτέλους και Ισμήνης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bakunin91
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εχουμε αναγκη απο τα πορνο-τσακάλια Α Μ Ε Σ Α !! ( έχω μια υποψία απο χθες, οτι αλλαξε ονομα κ πήγε Τριγέτας 3, ως Βαλέρια.. Αλλα ΔΕΝ εχω τροπο να το τσεκάρω, γιατι δουλεύω σεζόν κ ερχομαι Αθήνα στα ρεπό μου μονο..! ) Οποιος μάθει/ξέρει κάτι ας πει και σε εμας τους πιπινοπνήχτες!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ;)Οντως;! Δεν εχω δει φωτο σε κανενα απο τα online studio. Χρειαζομαστε εξιχνιαση απο μπουρδελο-ντετεκτιβ. . . Βοηθεια
Τσέκαρα Βαλέρια και δεν ειναι η Katy. Η Τινα, από Κιφησσου 60, επίσης μου φαινεται να μοιαζει απο τις φωτο. Μήπως να ξαναρωτήσεις μπας και σου πεί που δουλεύει τελικά;Εχουμε αναγκη απο τα πορνο-τσακάλια Α Μ Ε Σ Α !! ( έχω μια υποψία απο χθες, οτι αλλαξε ονομα κ πήγε Τριγέτας 3, ως Βαλέρια.. Αλλα ΔΕΝ εχω τροπο να το τσεκάρω, γιατι δουλεύω σεζόν κ ερχομαι Αθήνα στα ρεπό μου μονο..! ) Οποιος μάθει/ξέρει κάτι ας πει και σε εμας τους πιπινοπνήχτες!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ;)
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.706
- Πόντοι
- 1.446
Η Rebeca σταμάτησε... ήθελε να ασχοληθεί με άλλα πράγματαΜηπως ξερει κανενας συναγωνιστης τιποτα για ρεμπεκα;
υπέροχο πλάσμα...
Δυσκολο να ρωτήσω άμεσα κ η μαλακια είναι ότι δουλευω εκτός Αθηνών μέχρι τον Σεπτεβρη... Λογικά σε κάνα ρεπό μέσα στον Αύγουστο, θα πεταχτω να δω αυτή τη Τινα ή να βρω την "πηγή" μου κ να τη ρωτήσω ευθέως! Αν πας πιο μπροστά από μένα λετ ας Νόου πλιζ! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Διαγραμμένο μέλος 183939
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 17
- Like
- 975
- Πόντοι
- 1.011
Μήπως είναι σε στριπ?
Έχει το σώμα κ δεν ήθελε callgirl από ότι θυμάμαι να είχε πει.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
και η μια και η άλλη Ρουμανία...μην ακούτε πίπεςΜήπως είναι σε στριπ?
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.753
- Πόντοι
- 7.636
Αυτές έφυγαν μόλις είδαν ότι έρχεται οικονομική πτώση...Σωστά;και η μια και η άλλη Ρουμανία...μην ακούτε πίπες
Το ξερεις οντως; Απολυτη γειωση. . .και η μια και η άλλη Ρουμανία...μην ακούτε πίπες
nick4haris
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Κρίμα και ίσως ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε σε στούντιοΑυτές έφυγαν μόλις είδαν ότι έρχεται οικονομική πτώση...Σωστά;
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.753
- Πόντοι
- 7.636
Από τα καλά ναι σπάνια βλέπεις τέτοιες μουναρεςΚρίμα και ίσως ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε σε στούντιο
Διαγραμμένο μέλος 183939
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 17
- Like
- 975
- Πόντοι
- 1.011
Σήμερα τσατσα μου είπε ότι δεν έφυγε ποτέ από Αθηνά και είναι εδώ κ δουλεύει άλλου.
Αρνητική να αποκαλύψει που όσο κ να πίεσα.
Δεν την έχει δει κανενας??
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.807
- Πόντοι
- 1.206
Σήμερα τσατσα μου είπε ότι δεν έφυγε ποτέ από Αθηνά και είναι εδώ κ δουλεύει άλλου.
Τέτοιο μωρό μόνο σε γραφείο θα μπορούσε να δουλεύει
Διαγραμμένο μέλος 183939
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 17
- Like
- 975
- Πόντοι
- 1.011
Έχω κοιτάξει όλα τα γνωστά δεν εμφανίζεται.
Σε στριπ δεν έχω γνώση.
Σε στριπ δεν έχω γνώση.
Greygrey10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2018
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Μην ακούτε μαλακίες, στη χώρα της είναι η κοπέλα δεν ασχολείται με αυτήν την δουλειά πλέον.Τέτοιο μωρό μόνο σε γραφείο θα μπορούσε να δουλεύει
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.807
- Πόντοι
- 1.206
Μην ακούτε μαλακίες, στη χώρα της είναι η κοπέλα δεν ασχολείται με αυτήν την δουλειά πλέον.
Ευτυχώς που είχε το μυαλό μάζεψε τα λεφτά και έφυγε. Καλή της τύχη
Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Έχει φύγει πολύ καιρό από όσο ξέρωτελικα δεν εμεινε αθηνα?
Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Είναι αλήθεια ότι γύρισε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70