Τελικά που χάθηκε αυτό το κορίτσι; Έχει κανείς κάνα νέο;
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που χάθηκε η κορασίδα?
όλοι εσείς που ρωτάτε την καλέσατε στο τηλ που έχει στο προφίλ της και δεν την βρήκατεΠαιδιά ακόμα εξαφανισμένη είναι?
Τελικά που χάθηκε αυτό το κορίτσι; Έχει κανείς κάνα νέο;
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που χάθηκε η κορασίδα?
όλοι εσείς που ρωτάτε την καλέσατε στο τηλ που έχει στο προφίλ της και δεν την βρήκατεΠαιδιά ακόμα εξαφανισμένη είναι?
όλοι εσείς που ρωτάτε την καλέσατε στο τηλ που έχει στο προφίλ της και δεν την βρήκατε
όλοι εσείς που ρωτάτε την καλέσατε στο τηλ που έχει στο προφίλ της και δεν την βρήκατε
Καλησπερα φιλε, δυστυχως για εμας, η κοπελα ειναι με τα φεγγαρια της, δεν απανταει ποτε στο viber, και για καποιον λογο , που μονο αυτη ξερει , κρυβεται , , διαβασε και πιο πανω τι εχουν γραψει αλλοι συναγωνιστες! Και απο υπηρεσιες μετρια πραγματα, no cim, no cif, no anal, δηλαδη υπηρεσιες τυπικα στουντιο!! Εσυ αποφασιζεις , στη τελικη!!
Έλα ρε σύ, μιά χαρά είναι το κοριτσάκι. Απλά είναι για gfe. Κατά τ' άλλα είναι μία σκέτη γλύκα!Καλησπερα φιλε, δυστυχως για εμας, η κοπελα ειναι με τα φεγγαρια της, δεν απανταει ποτε στο viber, και για καποιον λογο , που μονο αυτη ξερει , κρυβεται , , διαβασε και πιο πανω τι εχουν γραψει αλλοι συναγωνιστες! Και απο υπηρεσιες μετρια πραγματα, no cim, no cif, no anal, δηλαδη υπηρεσιες τυπικα στουντιο!! Εσυ αποφασιζεις , στη τελικη!!
τη σώζει ότι από πρόσωπο είναι στο 8+ (λίγες κοπέλες έχουν τέτοιο πρόσωπο), κατά τα άλλα όπως τα λέει ο φίλος.
Καλησπέρα συναγωνιστή, το τηλέφωνο της το έχει συνέχεια κλειστό, την καλώ αλλά τίποτα, μήπως σταμάτησε το άθλημα? Είπαμε ναι μεν όμορφη αλλά μέτρια στο γαμησι!
Έλα ρε σύ, μιά χαρά είναι το κοριτσάκι. Απλά είναι για gfe. Κατά τ' άλλα είναι μία σκέτη γλύκα!
Έλα ρε σύ, μιά χαρά είναι το κοριτσάκι. Απλά είναι για gfe. Κατά τ' άλλα είναι μία σκέτη γλύκα!
Δεν σας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι διακοπές ,από εδώ και πέρα για κάνα 1,5 μήνα αυτό θα γίνετε γενικότερα..όταν επιστρέψει θα ειδοποιήσει
σαν gfe μεν, από αυτές που δε γουστάρει και πολλά δε -ούτε φιλί καλά καλά. Μην παρεξηγούμε το gfe και το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία για έλλειψη υπηρεσιών, θα μπορούσε να συνδυάζεται με παθιασμένο έρωτα (με την κοπέλα σου - αυτό σημαίνει άλλωστε girlfriend experience).
Ο καθένας βέβαια γράφει ότι ακριβώς έχει βιώσει με την κάθε κοπέλα αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε ανακρίβειες αλλά και υπερβολές. Εγώ, παρότι είμαι αποκλεισμένος από την κοπέλα, χωρίς να ξέρω το γιατί, θα σου πω ότι και τις δύο φορές που την συνάντησα, ήταν γλυκύτατη. Με φιλιά, με απεριόριστα χάδια από μεριά της και όση ώρα μιλάγαμε, δεν σταμάτησε να με χαΐδεύει λες και ήταν η κοπέλα μου. Εγώ αυτά εισέπραξα από το κοριτσάκι.σαν gfe μεν, από αυτές που δε γουστάρει και πολλά δε -ούτε φιλί καλά καλά. Μην παρεξηγούμε το gfe και το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία για έλλειψη υπηρεσιών, θα μπορούσε να συνδυάζεται με παθιασμένο έρωτα (με την κοπέλα σου - αυτό σημαίνει άλλωστε girlfriend experience).
θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή γιατί και εμένα η εμπειρία μου από την Katty είναι παρόμοια.Μια πολύ όμορφη κοπέλα με πολύ γλύκα και πάθος.Τιμάει τα χρήματα που παίρνει χωρίς να κλέβει χρόνο και σέβεται τον παρτενέρ της προσπαθώντας να τον ευχαριστήσει με κάθε τρόπο στα πλαίσια του προγράμματος που κάνει.Ο καθένας βέβαια γράφει ότι ακριβώς έχει βιώσει με την κάθε κοπέλα αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε ανακρίβειες αλλά και υπερβολές. Εγώ, παρότι είμαι αποκλεισμένος από την κοπέλα, χωρίς να ξέρω το γιατί, θα σου πω ότι και τις δύο φορές που την συνάντησα, ήταν γλυκύτατη. Με φιλιά, με απεριόριστα χάδια από μεριά της και όση ώρα μιλάγαμε, δεν σταμάτησε να με χαΐδεύει λες και ήταν η κοπέλα μου. Εγώ αυτά εισέπραξα από το κοριτσάκι.
Εσύ τώρα ψάχνεις να κάνεις σχέση ή περιμένεις σε μία ώρα και με 80€, να πάρεις ότι παίρνεις με μία γκόμενα μετά από μήνες; Μάλλον δεν έχεις πάει με πολλές εκδιδόμενες.Όσοι θεωρείτε την Κάττυ, κοπέλα που προσφέρει gfe μάλλον ΔΕΝ είχατε πραγματική γκόμενα!
Εσύ τώρα ψάχνεις να κάνεις σχέση ή περιμένεις σε μία ώρα και με 80€, να πάρεις ότι παίρνεις με μία γκόμενα μετά από μήνες; Μάλλον δεν έχεις πάει με πολλές εκδιδόμενες.
Καλημέρα. Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα. Άλλωστε εγώ έχω φάει άκυρο από την κοπέλα, ναι συμβαίνει κι αυτό, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.Καλημέρα, συναγωνιστή! Μήπως έχεις κάνα νέο από την κορασίδα? Το τηλέφωνο της έχει φραγή!
Όσοι θεωρείτε την Κάττυ, κοπέλα που προσφέρει gfe μάλλον ΔΕΝ είχατε πραγματική γκόμενα!