Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
Καλό μήνα γλυκό κορίτσι
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κουκλάρα για πολύ:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Λουκουμακι.......:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αστερι ;)Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα αγάπες μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ρε που την ξερω εγω αυτην ρε παιδια ? Καπου την ξερωΚαλημέρα σας και καλή εβδομάδα αγάπες μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
...μεζές!Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα αγάπες μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
γραψε και δυο λογια αν θες στην καρτελα κριτικων...Συνάντησα πρόσφατα την Κάττυ και έφυγα ευχαριστημένος μετά τον αγώνα (2 μπαλάκια).
Το κορίτσι έχει όμορφο κορμί, καλή διάθεση και φοβερά μάτια/πρόσωπο/χαμόγελο.
Στον αγώνα φροντίζει να ικανοποιεί.
Θα σε ξαναδώ Κάττυ.
γραψε και δυο λογια αν θες στην καρτελα κριτικων...
Δεν έχω πάρει ποτέ μου το ίδιο call girl δεύτερη φόρα, λόγο μπάτζετ και γιατί θέλω να δοκιμάζω διαφορετική κοπέλα κάθε φορά. Την Κατυ λοιπόν όχι μόνο την έχω πάρει και δεύτερη φορά, αλλά την προηγούμενη βδομάδα την τίμησα και τρίτη φορά. Ακόμα και ο μικρός πονοκέφαλος που είχε δεν την εμπόδισε να αποδώσει για ακόμα μια φορά τα μέγιστα στον αγώνα, με τα φιλιά της, τα βυζιά της, τα όμορφα στησίματα. Στον δεύτερο γύρο κιόλας μου χάρισε κι έναν δυνατό ζουμερό της οργασμό, πολύ γκαύλα . Θα τα ξαναπούμε σίγουρα Κάτυ .
Έχω γράψει φίλε, πέρυσι το καλοκαίρι που την πήρα για πρώτη φορά. Νομίζω είναι στους κανόνες του φορουμ, το ίδιο άτομο να μην γράφει κριτική και δεύτερη φορά για την ίδια κοπέλα.Μπραβο θα γραψεις κριτκκη
Μπραβο ! Θα γραψεις κριτικη; και να πας και 4 φορα να μας πεις αν γινεται ολο και καλυτερο..
Έχω γράψει φίλε, πέρυσι το καλοκαίρι που την πήρα για πρώτη φορά. Νομίζω είναι στους κανόνες του φορουμ, το ίδιο άτομο να μην γράφει κριτική και δεύτερη φορά για την ίδια κοπέλα.