spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
στο προφιλ της,εχει αγγελια.το αναφερει εκει.Καλημέρα στην ομάδα, σπίτι πηγαίνει η μικρή??αν ξέρει κάποιος ...
στο προφιλ της,εχει αγγελια.το αναφερει εκει.Καλημέρα στην ομάδα, σπίτι πηγαίνει η μικρή??αν ξέρει κάποιος ...
επισης κουκλι ;) λαθος σταση πηρες ομως απο την αλλη και χωρις σουτιεν ;) γιατι σε λιγο θα εχουμε εμπλοκη απο τον γνωστο αγνωστοΚαλημέρα αγάπες μου! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα !!! :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλό σου μήνα όμορφη!!! Τα λέμε σε λίγες ώρες ;)Καλημέρα αγάπες μου! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα !!! :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
παψε+σκασε=φακ γιου!...απλα μαθηματικα...επισης κουκλι ;) λαθος σταση πηρες ομως απο την αλλη και χωρις σουτιεν ;) γιατι σε λιγο θα εχουμε εμπλοκη απο τον γνωστο αγνωστο
... Λαρα.... Απο το κωλαρα...Καλημέρα αγάπες μου! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα !!! :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα αγάπες μου! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα !!! :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μπιμπελό το κοριτσι μας...Καλημέρα αγάπες μου! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα !!! :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Χρόνια πολλά μίστερ!Άψογη για ακόμα μία φορά στο χθεσινό μας ραντεβού!!! Σε ευχαριστώ όμορφη για το δώρο γενεθλίων μου!
κουκλακι φαινεσαι παντως!Καλημέρα αγάπες μου! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα !!! :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευχαριστώ πολύ φίλε!Χρόνια πολλά μίστερ!
Υπέροχη η μικρή από τις φώτο!!!!
καλημέρα κατυ, σούπερ το μωράκι κάνει φουλ πρόγραμμα η όχι;;Καλημέρα αγάπες μου! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα !!! :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα κατυ, σούπερ το μωράκι κάνει φουλ πρόγραμμα η όχι;;
άρα πολύ φτωχό πρόγραμμα,, όσο καλή καί να είναι;;;Δεν κάνει πρωκτικο, cum in mouth, cun in face!! Εκτός αν άλλαξε κάτι!! Αυτά!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε!
Η Katty από κοντά είναι ακόμα πιο υπέροχη!