Who knows?
Πάντως να πω κι εγώ δυό λόγια, μιάς και συνάντησα την κοπέλα δύο φορές. Πρόκειται για ένα γλυκύτατο κορίτσι, εύθραυστο σου δίνει την εντύπωση, πανέμορφα μάτια, πολύ ωραίο κορμάκι και το κυριώτερο ρε σεις. Πολύ, μα πάρα πολύ καθαρή. Δεν ξέρω τις απαιτήσεις του καθενός αλλά για μένα ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα για τις στιγμές που θέλεις να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από την πίεση της καθημερινότητας, με ότι περιλαμβάνει αυτό που λέω. Στο sex τώρα, δεν θα πω τίποτα κι αυτό γιατί κρύβει τόση υποκειμενικότητα μία τέτοιου είδους άποψη που χάνει την αξία της. Θα πω μόνο ότι εύκολα θα μπορούσα να την συναντάω 2-3 φορές τον μήνα. Στο conclusion, που λένε και στην βαρβαρική, για το αν συστήνεται. Σαφώς όχι. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ. Σε ποιούς όμως;
Δεν συστήνεται σε καριόληδες, δεν συστήνεται σε κοπρίτες, δεν συστήνεται σε αληταράδες, με την κακή την έννοια, δεν συστήνεται σ’ αυτούς που θέλουν να κάνουν sex. Με το κορίτσι αυτό κάνεις έρωτα μαγκάκια μου. και για να σας προλάβω. Ναι, τα ’πα όλα...