Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.333
- Πόντοι
- 28.246
κανε και μια μεταβολη,να δουμε και τα μπροστινα συστηματα...
Αμα δίνει παραγγελιές ο "μεγάλος"...:-* :-* :-* ;)
κανε και μια μεταβολη,να δουμε και τα μπροστινα συστηματα...
Αμα δίνει παραγγελιές ο "μεγάλος"...:-* :-* :-* ;)
η katty,εκτος απο ομορφο κοριτσι,και καλο,εχει μια εφεση και στα μπροστινα συστηματα,παρολο,που ποσταρει πολυ,τον κωλαρινο...Αμα δίνει παραγγελιές ο "μεγάλος"...
Ανυπομονώ πότε θα τις ποστάρει φόρα παρτίδα (όπως αυτή η φωτό) γυμνές τις βυζάρες της με την ρώγα όλη έξω! Προβλέπω ότι θα μπλοκάρει το σαητ από την τηλεθέαση.η katty,εκτος απο ομορφο κοριτσι,και καλο,εχει μια εφεση και στα μπροστινα συστηματα,παρολο,που ποσταρει πολυ,τον κωλαρινο...
στην επομενη συνατηση,λογικα,θα με αφησει,να 'σουταρω' τα προσοντα...Ανυπομονώ πότε θα τις ποστάρει φόρα παρτίδα (όπως αυτή η φωτό) γυμνές τις βυζάρες της με την ρώγα όλη έξω! Προβλέπω ότι θα μπλοκάρει το σαητ από την τηλεθέαση.
Εσύ περίμενε πρώτα να μεγαλώσει η Κάττυ καμια δεκαριά χρόνια...ρε αφηστε και για εμας κανενα κοκκαλακι
Μωρακι τρελλο,δυο φορεs που εχω προσπαθησει να σε δω ηθελα κατα τιs 12,σε επαιρνα απο τη προηγουμενη μερα,οχι δηλ ανημερα κ μου εχειs πει μετα τιs 2 με 3 οτι μπορειs.μπορώ από 11.00....είσαι πιο πρωινός μωρό μου? σε φιλω
Την καλησπέρα μου και την καληνύχτα μου στο ομορφότερο, γλυκύτερο και πρόσχαρο γυναικάκι του φόρουμ. :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα σας μωράκια μου....... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ανυπομονώ πότε θα τις ποστάρει φόρα παρτίδα (όπως αυτή η φωτό) γυμνές τις βυζάρες της με την ρώγα όλη έξω! Προβλέπω ότι θα μπλοκάρει το σαητ από την τηλεθέαση.
Καλησπέρα σας μωράκια μου....... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* ;)
ρε αφηστε και για εμας κανενα κοκκαλακι
φιλαρακι τετοια κοριτσακια τα περναω ενα χερι σιλερ κανενα προβλημα ;)Εσύ περίμενε πρώτα να μεγαλώσει η Κάττυ καμια δεκαριά χρόνια...
Μωρο μου συγγνώμη εάν ήταν έτσι... μάλλον είχα κλείσει αλλού... Και σήμερα είχα ραντεβού από 11.00 . Μήπως θα καταφέρουμε άλλη φορά... φιλάκια πολλά και καλημερα σε όλους!Μωρακι τρελλο,δυο φορεs που εχω προσπαθησει να σε δω ηθελα κατα τιs 12,σε επαιρνα απο τη προηγουμενη μερα,οχι δηλ ανημερα κ μου εχειs πει μετα τιs 2 με 3 οτι μπορειs.
κανένα μπροστινό, σύστημα παίζει να δούμε,, η μπά μόνο από κοντά αυτάη katty,εκτος απο ομορφο κοριτσι,και καλο,εχει μια εφεση και στα μπροστινα συστηματα,παρολο,που ποσταρει πολυ,τον κωλαρινο...
Φίλε πιστεύω ότι τα ωραία κορμιά είναι πιο ελκυστικά ίσως και πιο ποθητά όταν κρύβουν λίγο τα επίμαχα σημεία, άσε που αφήνουν και την φαντασία σου να οργιάζει. Όσο για τις βυζάρες της εκτός από την εμφάνιση έχουν και υπέροχη αίσθηση όταν τις αγγίζεις, καθότι φυσικές και η φωτογραφία θα είναι καλύτερη αν τραβηχτεί λίγες μέρες πριν την περίοδό της που είναι ακόμα πιο μεγάλες, μιλάμε για τούμπανο.Ανυπομονώ πότε θα τις ποστάρει φόρα παρτίδα (όπως αυτή η φωτό) γυμνές τις βυζάρες της με την ρώγα όλη έξω! Προβλέπω ότι θα μπλοκάρει το σαητ από την τηλεθέαση.
δυο σελιδες πισω,παιχτη.κανένα μπροστινό, σύστημα παίζει να δούμε,, η μπά μόνο από κοντά αυτά