TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
kαλημερα θα το επισκεφτω και θα σου πω την πραγματικη εικονα ;)είδες τι κάνει το κομπιούτερ θαύματα μαν χι χι
kαλημερα θα το επισκεφτω και θα σου πω την πραγματικη εικονα ;)είδες τι κάνει το κομπιούτερ θαύματα μαν χι χι
καυλα θα τα πουμε συντομα ;)Φιλάκια πολλά μωρό μου ! ;) :-*
για παρε σειρά να μου πείς την γνώμη σ γιατί απο της κριτικές που βλέπω θέλει δουλειά πάντως είναι όμορφη αλλα περιμένω νεα λοιπόν τασσαρα καλημέραkαλημερα θα το επισκεφτω και θα σου πω την πραγματικη εικονα ;)
συντομα θα εχεις την αποψη μου ;)για παρε σειρά να μου πείς την γνώμη σ γιατί απο της κριτικές που βλέπω θέλει δουλειά πάντως είναι όμορφη αλλα περιμένω νεα λοιπόν τασσαρα καλημέρα
Τάσο το κορίτσι είναι σούπερ πανέμορφη πιτσιρικά και με φανταστικό στήθος, ο sohoviz είναι μόνο για καβλαντισμα, δεν έχει άποψη επί του θέματος.συντομα θα εχεις την αποψη μου ;)
τραβα να φάς το πρωινό σ κ αστών το Σόχο πουαρο της φακήςΤάσο το κορίτσι είναι σούπερ πανέμορφη πιτσιρικά και με φανταστικό στήθος, ο sohoviz είναι μόνο για καβλαντισμα, δεν έχει άποψη επί του θέματος.
Πολύ εβεξαπτος είσε δεν σε προσέβαλα αλλά παρόλα αυτά γνωρίζεις κατά βάθος γιατί σου κάνω πλάκα.τραβα να φάς το πρωινό σ κ αστών το Σόχο πουαρο της φακής
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=258733.0;attach=950477;image[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=258733.0;attach=946957;image[/img[/URL]]
[/quote]
Καλημέρα γλυκά , πρωί πρωί βάλθηκες να μας τρελάνεις, πολύ αδυνάτισες μωρό.όχι άλλο.
εγω θα ελεγα να αποφευγουμε χαρακτηρισμους ο καθενας εχει την αποψη του δεν χρειαζεται ομως αντιπαραθεσεις μεταξυ μαςΠολύ εβεξαπτος είσε δεν σε προσέβαλα αλλά παρόλα αυτά γνωρίζεις κατά βάθος γιατί σου κάνω πλάκα.
αν κανείς πλάκα τοτε οκ αλλά στείλε πμ να μάθω τον λόγο που μ κανείς πλάκα μανΠολύ εβεξαπτος είσε δεν σε προσέβαλα αλλά παρόλα αυτά γνωρίζεις κατά βάθος γιατί σου κάνω πλάκα.
YIANISRUS
κοιτά σε ποιον έκανες παράθεση...γλύκα
είδε κώλο ...ωωωωωω
είδε κώλο ...
και δεν είδε ποιος πόσταρε...
δεν ξέρω...ΟΙ φωτογραφιες παλιες δεν ειναι ομως?
δεν ξερω αν είναι παλιές βλέπω οτι έχουν περάσει απο μηχάνημα σίγουραΟΙ φωτογραφιες παλιες δεν ειναι ομως?