katty@
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2017
- Like
- 12
Δεν θέλω να με μαλώσεις... ;) :-* :-*Θες να σε μαλώσω? Τι θα πει "καλο χειμώνα" ?
Δεν θέλω να με μαλώσεις... ;) :-* :-*Θες να σε μαλώσω? Τι θα πει "καλο χειμώνα" ?
:-* :-* :-*Αστερι μπραβο
:-*Πάντως από βυζί σκίζει το κορίτσι
;) ;) :-*Πω πω Katty βυζάρες λεμε!
Να προσπαθήσω :-* :-*Παναγία μου τι ΒΥΖΑΡΕΣ ειναι αυτες? Ετοιμες για χυσιμο και βυζομαλακια! Katty συνεχισε να βαζεις φωτο τις θεικες βυζαρες σου !!
Σε περιμένω μωρό :-* :-*Κάτυ είσαι τρελό μωρό όταν έρθω Αθήνα θέλω ραντεβού να γίνει χαμός στο κρεβάτι μουναρα τρελή
:-*καυλοραπανο
αδερφε,απο το '14 μελος,χωρις καθολου ενημερωση.αφου εχεις συναντησει την κοπελα,αρκετες φορες,καμια κριτικη θα γραψεις?....Λοιπόν την κοπέλα την έχω συναντήσει αρκετές φορές και κατά την προσωπική μου άποψη είναι απλά υπέροχη.
Αν βρείτε τον σωστό τρόπο να την ανάψετε, είναι πραγματικό ηφαίστειο και σε παρασέρνει σε τρελλά ερωτικά παιχνίδια. Οι φώτος την αδικούν λίγο (όποιος έγραψε ότι έχουν περάσει επεξεργασία προφανώς δεν την έχει δει από κοντά). Κορμάρα, βυζάρες, και φυσικά τα μάτια της που όταν τα δεις δεν θα θέλεις να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου.Το δυνατό της χαρτί είναι όμως ο ερωτισμός της.
Άσε το promotion κουλι...Λοιπόν την κοπέλα την έχω συναντήσει αρκετές φορές και κατά την προσωπική μου άποψη είναι απλά υπέροχη.
Αν βρείτε τον σωστό τρόπο να την ανάψετε, είναι πραγματικό ηφαίστειο και σε παρασέρνει σε τρελλά ερωτικά παιχνίδια. Οι φώτος την αδικούν λίγο (όποιος έγραψε ότι έχουν περάσει επεξεργασία προφανώς δεν την έχει δει από κοντά). Κορμάρα, βυζάρες, και φυσικά τα μάτια της που όταν τα δεις δεν θα θέλεις να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου.Το δυνατό της χαρτί είναι όμως ο ερωτισμός της.
Καλημέρα Katty. Αρκετοι γνωστοι μου σε συστησαν για μια τρομερη εμπειρια. Πως μπορω να επικοινωνησω;
από το Λιανοκλάδι...?
είναι της μόδας αυτό....σε έξαρσηξεχασα να τον ρωτησω γιατι οι γνωστοι του δε του εδωσαν το τηλεφωνο της ομως.