anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.540
- Πόντοι
- 4.636
να κάνει συλλογή......γιατί?...έχει λίγες η κοπέλα?...
να κάνει συλλογή......γιατί?...έχει λίγες η κοπέλα?...
έμεινες ευχαριστημένος για δωσε Ινφο έχει την συμπεριφορά γραφείου κ Όχι ανεξάρτητης κοπέλας.....αρκετά...
Η αλλη τυπε μου εχει και ονομα.Καλησπέρα soho βλέπω επεκτηνεις τις δραστηριοτητες σου , ρε συ σε ζορισε η άλλη η σκληροτράχυλη και ήρθες να κάνεις πλακα σε πιο ήρεμα νερα ??
...γράψε εσύ...εγώ θα έγραφα αν είχα να προσθέσω κάτι στις κριτικές των συναθλητών...δεν έχω...(το ότι πάχυνε έχει ειπωθεί)...να κάνει συλλογή...
...την είχα πάρει 3-4 φορές στα πρώτα της βήματα...(άρα ήμουν ικανοποιημένος)...όταν ήταν στο γραφείο...δεν ξαναδοκίμασα όταν ανεξαρτοποιήθηκε...έμεινες ευχαριστημένος για δωσε Ινφο έχει την συμπεριφορά γραφείου κ Όχι ανεξάρτητης κοπέλας..
έχεις κάποιο θέμα με την κοπέλα;...γράψε εσύ...εγώ θα έγραφα αν είχα να προσθέσω κάτι στις κριτικές των συναθλητών...δεν έχω...(το ότι πάχυνε έχει ειπωθεί)...
...τύπε?...είμαι Βουκουρέστι...έχεις κάτι αξιόπιστο να προτίνεις?...(αυτό είναι το μόνο μου θέμα...και ΆΜΑ θέλεις το πιστεύεις...)έχεις κάποιο θέμα με την κοπέλα;
η με τους συνάδελφους που την γουστάρουν;
για Ελλάδα έχω για Βουκουρέστι όχι......τύπε?...είμαι Βουκουρέστι...έχεις κάτι αξιόπιστο να προτίνεις?...(αυτό είναι το μόνο μου θέμα...και ΆΜΑ θέλεις το πιστεύεις...)
για Τιφλίδα έχω κάτι άκρες καλές είσαι. Για Βουκουρέστι έχω μια μιλφ που την πηδαγα όταν ήταν Ελλάδα αυτά μόνο.....τύπε?...είμαι Βουκουρέστι...έχεις κάτι αξιόπιστο να προτίνεις?...(αυτό είναι το μόνο μου θέμα...και ΆΜΑ θέλεις το πιστεύεις...)
Καλησπέρα σας σε όλα τα μωράκια!!! :-* :-* :-* :-*
Η αλλη τυπε μου εχει και ονομα.
Στειλτο σε pm τυπεΛουκα δεν τησ αρεσει να αναφερετε το ονοματησ σε άλλα νηματα και το σεβομαι δεν το κάνω απο αγένια .
Στειλτο σε pm τυπε
Ειχε απαντησει μονο στο πρωτο ερωτημα πριν απο πολλους μηνες και δεν το θυμομουν. Στο δευτερο ρωτησα μια φορα και δεν απαντησε ποτε. Δεν ξερω ποιος χειριζεται το λογαριασμο της. Εσενα μολις σε εκανα ριπορτ γιατι με ξαναεβρισες.παντως φιλε sproxe η προηγούμενη αντιπαραθεση ήταν με τον [size=20pt]παπαρα[/size] που συνεχως ροταγε την κοπελα εαν κάνει γλυφωκολι και μασαζ προστάτη ενω αυτη του είχε απαντησει αρνητικα αυτος επέμενε . Δεν τα λες όμως αυτα ??
Ακομα περιμενω τυπεεχεις δικιο .
βλέπω να γίνεται μάχη πάλη. Αυτή μαν θέλει ΣΙΑΛΙΣ τον 60 μλ 1 πριλιγκι να την κάνεις να πει τον δεσπότη Παναγιώτη..Ειχε απαντησει μονο στο πρωτο ερωτημα πριν απο πολλους μηνες και δεν το θυμομουν. Στο δευτερο ρωτησα μια φορα και δεν απαντησε ποτε. Δεν ξερω ποιος χειριζεται το λογαριασμο της. Εσενα μολις σε εκανα ριπορτ γιατι με ξαναεβρισες.