KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.734
- Πόντοι
- 6.166
καλοκαιρι Αυγουστος ερημια ενα απο τα μονα καλα που εχουν μεινει ακολουθει ενημερωτικη κριτικη
:-* :-* :-* ;) :-*
0 :-* :-*Είχαμε μία πολύ ωραία συνάντηση χθες το βράδυ!!! Αξίζει η κοπέλα!!! Πολύ όμορφη και με ματάρες!!! έχω γράψει κριτική, όταν την εγκρίνουν θα ανέβει!!
Σε περιμένω μωρό μου !Πολλά φιλιά ! :-* ;)Ελπίζω να σας δω τον Οκτώβριο
Καλησπέρα μωρό μου ! :-* :-* :-*Καλησπέρα
γεια σου αγάπη :-* :-* ;)γεια σου καύλα
καλησπέρα μωρό μου :-* :-* :-*καλοκαιρι Αυγουστος ερημια ενα απο τα μονα καλα που εχουν μεινει ακολουθει ενημερωτικη κριτικη
μμμμμ...ωραία φατσούλα. :-* :-* :-*Καλησπέρα ;)
;) ;):-* :-* :-* ;) :-*
:-* :-*μμμμμ...ωραία φατσούλα. :-* :-* :-*
Καλησπέρα , πιστευω ότι μπορούμε και χωρίς cim να περάσουμε καλά...για τα γουστα σου εσύ θα διαλέξεις ! ;) ;)Καλησπέρα και από μένα.Η κοπέλα φαίνεται ''δύναμη'' και θα ήθελα να την συναντήσω έστω για μια φορά αλλά χωρίς cim στο service δεν το βλέπω να κανονίζω κάτι.Απλά μπαίνει σίγουρα στα υπόψιν(με τέτοιες βυζάρες!)και αν προσθέσει το cim θα τιμηθεί!καλό βράδυ σε όλους και στο κορίτσι!
Καλησπέρα , πιστευω ότι μπορούμε και χωρίς cim να περάσουμε καλά...για τα γουστα σου εσύ θα διαλέξεις ! ;) ;)
έχεις δίκιο φίλε μ έχει κριτικές που δεν είναι κ πολύ καλές αστην λίγο να ψηθεί γιατί την βλέπω λίγο άπειρη ακόμα..Καλησπέρα και από μένα.Η κοπέλα φαίνεται ''δύναμη'' και θα ήθελα να την συναντήσω έστω για μια φορά αλλά χωρίς cim στο service δεν το βλέπω να κανονίζω κάτι.Απλά μπαίνει σίγουρα στα υπόψιν(με τέτοιες βυζάρες!)και αν προσθέσει το cim θα τιμηθεί!καλό βράδυ σε όλους και στο κορίτσι!
tΗ κοπέλα δείχνει τουμπανάκι. Αξίζει η δοκιμή τι λέτε ?