katty@
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2017
- Like
- 12
Καλη ιδεα !Από της φωτο είναι αστέρι πρέπει να γίνει κ ένα τετ α τετ να δούμε κ στα του αγώνα πως είναι το μωρό.
Καλη ιδεα !Από της φωτο είναι αστέρι πρέπει να γίνει κ ένα τετ α τετ να δούμε κ στα του αγώνα πως είναι το μωρό.
για πολλα
Εσύ όσο πας και ομορφαίνεις....Καλησπέρα αγάπες μου !!! :-* :-*
Μηπως πετυχαινει το Photoshop?Εσύ όσο πας και ομορφαίνεις....
Photoshop?Μηπως πετυχαινει το Photoshop?
Photoshop?
Τωρα που βλεπω της Φωτογραφίες ισως να ειναι ελαφρώς επεξεργασμένες...και εγω δεν την ειδα απο κονταε καλα μια ψιλοεπεξεργασια την εχουν οι φωτος...ασχετα αν δειχνουν ηοχι την αληθη εικονα. δεν την εχω δει την κοπελα απο κοντα.
έχεις δίκιο δεν την έχω πάρει αν την πάρω θα γράψω αυτό που θα δω πάντως φαίνεται καλή υγ καλές πίτες κάνει εε.Να επεξεργαστούν φωτογραφία για διαφημιστικούς λόγους το καταλαβαίνω εντάξει κάποια μικροατέλεια θα υπάρχει.
Το ζητούμενο είναι μην βλέπουμε άσπρα και μας έρχονται μαύρα
Έμαθες και τις πίτες βλέπω χαχαχαέχεις δίκιο δεν την έχω πάρει αν την πάρω θα γράψω αυτό που θα δω πάντως φαίνεται καλή υγ καλές πίτες κάνει εε.
σιγά σιγά κάτι γίνεται χα χαΈμαθες και τις πίτες βλέπω χαχαχα
Σπανακό...πιτα η καλύτερη ;)σιγά σιγά κάτι γίνεται χα χα
ωραιος παιχτη.Λοιπον..παιδες.. το κοριτσι ειναι αρκετα καλο..
Δοκιμαστικε προσφατα.. Ευκολη συννενοηση με 2-3 μυνηματα, κ συνεπεστατη στο ραντεβου μας!
Για τους πιο παλιους..προκειται για την Galina απο YourAngels ,κοπελα γυρω στα 25-30,οπως την βλεπετε στις φωτογραφιες.. τιποτα παραπανω..τιποτα παρακατω... με γλυκο κ ερωτευσιμο μουτρακι, κοντουλα , βυζακι 2αρι φυσικο, επιδερμιδα λευκη και ματαρες πρασινες που οταν σε κοιτανε στην πιπα..ειναι καυλα!!! Στα του αγωνα πολυ δεκτικη κ υπακουη! Στο χοτελ ηρθε με μαυρο φορεματακι και πεδιλα..κοντοπουτανο κουκλακι..Ηθελα να το σκισω κατευθειαν..αλλα κρατηθικα! Δυο γυροι παιχτικαν και αν και την κουρασα στον 2ο δεν διαμαρτηρηθηκε.
Κατα την γνωμη μου..αξιζει μια δοκιμη.. και προσοχη.. μερικοι μπορει να ερωτευτουν!!!
ωραιος παιχτη.
ωραιος παιχτη.