Katrin Sexy
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 266
My friend Irina stopped to work alone. She works only with me for duo. If something change i write you here
Ναι, αλλά εδώ απο τις 11 σελίδες πάνω απο τις μισές είναι για την τιμή..
Δεν είναι πια κουβέντα, αλλά να το πω "γκρίνια/μιρμίλα"
Αν και νομίζω οτι υπάρχει ανεξάρτητο νήμα για τις τιμές
όχι ρε φιλενάδα... το τουμπανάκι θέλαμε να γαμήσουμε... εσύ είσαι στυλιάρι, πολύ αδύνατη... να πιάσουμε και λίγο κρέας! πες την φίλη σου πως δεν δαγκώνουμε!My friend Irina stopped to work alone. She works only with me for duo. If something change i write you here
δε θα περάσει ο φασισμός ρεεεεΑϊ καλά άρχισαν τα κόλπα από τώρα για να πιάσουν την 300αρα ανά ώρα?
After maybe i used a taxi. If i see better AthensΜόνο με το Μετρό πας στα ραντεβού? Πάρε και κανένα ταξί και αυτοί άνθρωποι είναι τι θα απογινουνε στην βίζιτα θα βγούνε?
Πώς τα καταφέρνετε ρε μπαγασηδες να ρωτάτε στα ελληνικά και να παίρνετε απαντήσεις στα αγγλικά...
Why ?Καλλιθέα μένετε?
NoΑπάντησε μου και θα σου πω γιατί το ρωτάω αυτό...
Τυπε αυτός είναι ο μαγικός κόσμος του μπου..Πώς τα καταφέρνετε ρε μπαγασηδες να ρωτάτε στα ελληνικά και να παίρνετε απαντήσεις στα αγγλικά...
Ντα γκασπαζα. Τα χει κανει η Μαρουσκα αυτα με τη θεα τη Ντενυ ΜαρκοραΠώς τα καταφέρνετε ρε μπαγασηδες να ρωτάτε στα ελληνικά και να παίρνετε απαντήσεις στα αγγλικά...
Απάντησε μου και θα σου πω γιατί το ρωτάω αυτό...
ε βέβαια... είναι πολύ βολικό για αυτούς που μένουν νότια...Ρωτανε πολυ πελάτες να πάω εκεί