Μην συγκρινεις τα 100/ωρα με τον μισθο της Ελλαδος. Γιατί τα 250/ωρα που παιρνουν οι βιζιτες στην Γερμανια είναι μισθός Γερμανίας? Anyway, πιστευω αντιλαμβανεσαι τι εννοώ.
Όταν εχουν αυξηθεί οι τιμές στα πάντα από 10 έως 30% , λογικό είναι και οι βίζιτες να ανεβάσουν την τιμη. Προσοχή, δεν το δικαιολογώ , αλλά το λατανοώ εν μέρη.
Ολοι μας όμως έχουμε καταπιεί το μεγαλύτερο μέρος από τις αυξήσεις μέχρι να βγάλουμε το τελικό προϊόν στην αγορά η την υπηρεσία μας.......
Στην δικιά μου δουλειά που είναι παροχή υπηρεσιών αναγκάζομαι να κάνω 150 χλμ την ημέρα με δικό μου όχημα. Οι τιμές έχουν μείνει σταθερές, γιατί πολύ απλά σέβομαι και τον ιδρώτα του εντολέα μου.
Και να τονίσω δεν είμαι άνθρωπος που θα γκρινιαξω για τις τιμές των κοριτσιών. Έχω να δώσω; δίνω...δεν εχω; πάω παρακάτω...δεν εχω για παρακάτω;;; δεν πάω πουθενά.
Και στο κάτω κάτω κάποιοι αγοράζουμε σιτροεν κάποιοι αουντι και κάποιοι μερσεντες....όλα αυτοκίνητα είναι.....από την μία λέτε είσαι νέα στον χώρο,παίρνεις πολλά, από την άλλη, είσαι παλιά πάλι πολλά παίρνεις....
Το γάλακτος η θα το πληρώσεις η δεν θα το πάρεις. Αν δεν το πάρεις η τιμή δεν θα πέσει....γιατί θα το πάρει κάποιος άλλος....οπότε όσο κι αν γκρινιαζετε οι τιμές αυτές θα είναι....
Οπότε η ψωνιζετε από το μολλ είτε από από ικεα είτε από λαϊκή είτε από κινέζικο είτε καθόλου....
Απλά βαρέθηκα να διαβάζω σε κάθε νήμα την γκρίνια σας.....
Ξέρω θα πέσετε να μου την πείτε πολλοι αλλά αυτή είναι η αλήθεια....