loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ο γονιδης-------------
:S
ο γονιδης-------------
:S
Τυπος Ελλεηνιδας 2.
Εχει τα ιδια εμφανισιακα χαρακτηριστικα με τον τυπο 1, με τη διαφορα οτι ετουτη δω πιστευει πραγματικα οτι ειναι η νεραϊδα του παραμυθιου! Εχει επισκευτει τουλαχιστο 5 φορες στριπτιτζαδικο, αλλα προτιμα μετα τη διασκεδαση να τρωει βρωμικα και να φτυνει χαμου σαν ταριφας...
Ειναι πιο επιθετικη, χρησιμοποιει συχνα την εκφραση "ξερεις ρε ποια ειμαι γω?" ή προσπαθει να αποδειξει με τα γραφομενα της οτι ειναι καλογαμημενη και υπερανω. Θεωρει οτι ολοι οι αντρες ειναι φλωροι αφου δεν της την πεφτουνε,ενω οποιος τολμησει να της μιλησει του γυρνα τα μουτρα απο τη μια απαξιωντας να του απαντησει. Θεωρει δε πως ο μονος που της αξιζει ειναι ο πριγκηπας Γουϊλιαμ και αυτο οταν ειναι στις καλες της...
Συνομιλει με τον προηγουμενο τυπο Ελλεηνιδας χρησιμοποιωντας υποκωριστικα οπως "μπουμπουκακι". "πασχαλιτσα" "φραουλιτσα" "ζουζουνα" κλπ τα οποια σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να περιγραψουν τον συσσωρευμενο στο σωμα τους και ιδιως απο τη μεση και κατω ογκο λιπους που διαθετουν...
Τύπος "δεν καταλαβαινω..."
αγαπημενη ατακα " δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχουν οι γομενες σε ενα σαιντ για πουτανες!!".
αχαχαχα το εχεις εντελως σημερα λεμε!!
δωσεεεεα καλαααααα
κανας αλλος διαβαζει η να το παρατησω??
κουραστηκα λιγοδωσεεεε
πιες ενα ρεντμπουλ....κουραστηκα λιγο
προσεχε μην σας αρχισει και δεν σας ξεπλενει ο ιορδανης...καμμια γυναικα δεν θα σχολιασεις?
ελα εχεις ρεντα σημερα!
αντε γαμησου μωρη πατσαβουρακαμμια γυναικα δεν θα σχολιασεις?
ελα εχεις ρεντα σημερα!
προσεχε μην σας αρχισει και δεν σας ξεπλενει ο ιορδανης...
θα γραψω εγω για σενα νεραιδενια μου να τους βουλωσω ολους
βγαλε και συ τα πμ που σου στελνε.....αντε γαμησου μωρη πατσαβουρα
βγαλε τα πμ μου βρωμα σε προκαλω