για πες γνωμη γενικα
Μόνο για μένα μπορώ να πω........είμαι το πιο σούπερ μέλος...............
για πες γνωμη γενικα
θα σου στειλω πμ σε 2-3 μερες να σιγουρευτω θελω να με ενημερωσεις και να με καθοδηγησεις σε κατι ;)Μόνο για μένα μπορώ να πω........είμαι το πιο σούπερ μέλος...............
σε μια πουτσα ναααααααααα!βοσκε εμενα που με τοποθετεις;
με τοσους κλωνους κανονικα επρεπε να παιρνει επιδοτησηε ο βοσκος ξερει τα παντα.Ειναι εξαλλου και ο βλαχος με τους 1000 κλωνους
θα σου στειλω πμ σε 2-3 μερες να σιγουρευτω θελω να με ενημερωσεις και να με καθοδηγησεις σε κατι ;)
οκ ;)Είδες που στο είπα.....είμαι σούπερ μέλος......περιμένω ρε............
ξυλο πουτσα και στετα παπουτσια θελει κανονικαμε τοσους κλωνους κανονικα επρεπε να παιρνει επιδοτηση
τι να πεις μαν;εδω κοψαν τον επιδομα στον αχαχουχα.....το κοινωνικο κρατος καταρρεει...με τοσους κλωνους κανονικα επρεπε να παιρνει επιδοτηση
τι να πεις μαν;εδω κοψαν τον επιδομα στον αχαχουχα.....το κοινωνικο κρατος καταρρεει...
μια χαρα ειμασταν με το Πασοκ φιλε.....αγορασαμε και σπιτια,πηγαιναμε και στις ρωσιδες στα κωλομπαρα,οργωναμε και τον καμπο με τα καγιεν.....τωρα με τον σαμαρα θα μας βαλει γουαιφαι να κατεβαζουμε καμια τσοντα να βαραμε τζαμπα μαλακια μονο.....
χαχαχαχαχ τι μλκςμια χαρα ειμασταν με το Πασοκ φιλε.....αγορασαμε και σπιτια,πηγαιναμε και στις ρωσιδες στα κωλομπαρα,οργωναμε και τον καμπο με τα καγιεν.....τωρα με τον σαμαρα θα μας βαλει γουαιφαι να κατεβαζουμε καμια τσοντα να βαραμε τζαμπα μαλακια μονο.....
τινς κλωναρ σ συ ρε?ριγη συγκινησης διαπερασαν ολο μου το κορμι. ειδα το παλιο μου νικ εδω μεσα.
ριγη συγκινησης διαπερασαν ολο μου το κορμι. ειδα το παλιο μου νικ εδω μεσα.
ελα ρε?!!!γεια σου γκαστεζ
δεν ειμαι κλωναρ. δεν υπαρχει ο αρχικος μου λογαριασμος.τινς κλωναρ σ συ ρε?
για σου και σενα ektor κι ας μην ειμαι ο gastezγεια σου γκαστεζ
για σου και σενα ektor κι ας μην ειμαι ο gastez