You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μιλάμε για δυσθεώρητο καλλιτεχνικό στάτουςΝτοντ γουορι, σε κανα 3μηνο θα ναι παλι στα μερη σας οι Σκορπιοι, αν και ακουσα οτι ισως προτιμησουν Βεροια και Εδεσσα
η περιγραφη σου περιλαμβανει και τον τυπο "κλαααααψτε Ελλεηνιδεεεεεες"?τύπος "κλαψεεεεεεεεε"
τωωωωρα με την αυξηση των οριων των συνταξεων, εχετε μια 10ετια ακομη μπροστα σας για να τους δειτε....Ντοντ γουορι, σε κανα 3μηνο θα ναι παλι στα μερη σας οι Σκορπιοι, αν και ακουσα οτι ισως προτιμησουν Βεροια και Εδεσσα
μην αγχωνεστε...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
θα ρθεις σκορπιονς ρε μαλακα?
φευγω σε κανα μισαωρο.
1. Δεν είμαι μαλάκας
2. Έρχομαι ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εφυγα...
Καλά , ρε συ , τώρα το είδα , έβγαλες εκείνο το ωραίο που είχες από κάτω , και έβαλες μια απειλή για τα μηνύματα ; Καλά , τι καινούριο είναι αυτό που εφαρμόζετε οι κοπέλες με τα μηνύματα και τις απειλές ; Λάθος ...
Επισκέπτης
αποξηραμενος επρεπε να χα γραψει
τωρα π το ξαναδιαβασα βλεπω καποιες ατελειουλες...το γραψα βιαστικα γαμωτο
Επισκέπτης
το σπαμ παει συννεφο βλεπω με εξεχοντα μελη της κατηγοριας "βρωμομουνο" να πρωταγωνιστουν...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πάντως , τα σοβαρά κείμενα πρέπει να συγκεντρωθούν ...το σπαμ παει συννεφο βλεπω με εξεχοντα μελη της κατηγοριας "βρωμομουνο" να πρωταγωνιστουν...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Καλά , ρε συ , τώρα το είδα , έβγαλες εκείνο το ωραίο που είχες από κάτω , και έβαλες μια απειλή για τα μηνύματα ; Καλά , τι καινούριο είναι αυτό που εφαρμόζετε οι κοπέλες με τα μηνύματα και τις απειλές ; Λάθος ...
γιατί? ιδρώνει τ'αφτάκι?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
[size=6pt]για πες[/size]
ιιιιιιιιιιιιιι για ποια με πέρασες?
(θα στείλω πμ )
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
γιατί? ιδρώνει τ'αφτάκι?
Καλά , δεν έχεις ακούσει τίποτα για "προσωπικά στοιχεία" ...
stam,Πάλη παρακαλατε
παρακαλάμε, αλλά δεν παλεύουμε ελληνορωμαϊκή. Λοιπόν εγώ και η boobie τα 'χουμε, έτσι?
Επίσης, δεν υπάρχει η επιλογή
[size=12pt]Είμαι εδώ επειδή...: Μου αρέσουν οι ΨΩΛΑΡΕΣ[/size]
γι' αυτό κι έχει βάλει ΚΩΛΑΡΕΣ. Το 'πιασες το υπονοούμενο?
σε σοκαρα;
οκ επαναδιατυπωνω:θα ερθεις σκορπιονς αδερφε εν Χριστοπαπαζολη;
φευγω σε κανα μισαωρο.
ω.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
stam,
παρακαλάμε, αλλά δεν παλεύουμε ελληνορωμαϊκή. Λοιπόν εγώ και η boobie τα 'χουμε, έτσι?
Επίσης, δεν υπάρχει η επιλογή
[size=12pt]Είμαι εδώ επειδή...: Μου αρέσουν οι ΨΩΛΑΡΕΣ[/size]
γι' αυτό κι έχει βάλει ΚΩΛΑΡΕΣ. Το 'πιασες το υπονοούμενο?
όχι, αλήθεια μου αρέσουν και οι ΚΩΛΑΡΕΣ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Τύπος πορετσάνο
Ο τύπος αυτός είναι καθώς πρέπει, ήρεμος καταδεχτικός διαβάζει εναγωνίως το άκρως ενδιαφέρον θέμα θεικοί κώλοι καπνίζοντας το τσιγαρέτο του με τα πόδια πάνω στο γραφείο, πίνοντας τον καφέ του και σκέφτεται «πω πω κωλαρααααααααααα». Ε εκείνη την ιερή απολαυστική στιγμή γκάβλας και αγαλίασης μαζί , δεν ξέρω πως γίνεται και κάποιος αδέξιος η επιδέξιος συνμπουρδελιάρης του την γαμάει.
Το ταλέντο αυτών των τύπων θα το αναλύσουμε άλλη μέρα γιατί είναι αξιοσημείωτο.. Και τότε ο αρχικός μας τύπος μεταλλάσσεται σε τύπο ΠΟΡΕΤΣΑΝΟ. Θες η τεστοστερόνη που έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στο νευρικό του σύστημα , θες ο καφές; Από τούδε όλα τα ραντευού θανάτου δίνονται πορετσάνο και αν δεν δοθούν πορετσάνο, στανταράκι περνάς πριν και μετά από κει για να βγάλεις φωτογραφία αναμνηστική. Κλασσική έκφραση πλέον «σε μένα το είπες αυτό ρε μουνάκι; Αύριο πορετσάνο στις 12 το βράδυ» . Τώρα μένει να βρούμε και το πορετσάνο της Θεσσαλονίκης μας επιτέλους να έχουμε και εμείς ένα σημείο αναφοράς ..
Ο τύπος αυτός είναι καθώς πρέπει, ήρεμος καταδεχτικός διαβάζει εναγωνίως το άκρως ενδιαφέρον θέμα θεικοί κώλοι καπνίζοντας το τσιγαρέτο του με τα πόδια πάνω στο γραφείο, πίνοντας τον καφέ του και σκέφτεται «πω πω κωλαρααααααααααα». Ε εκείνη την ιερή απολαυστική στιγμή γκάβλας και αγαλίασης μαζί , δεν ξέρω πως γίνεται και κάποιος αδέξιος η επιδέξιος συνμπουρδελιάρης του την γαμάει.
Το ταλέντο αυτών των τύπων θα το αναλύσουμε άλλη μέρα γιατί είναι αξιοσημείωτο.. Και τότε ο αρχικός μας τύπος μεταλλάσσεται σε τύπο ΠΟΡΕΤΣΑΝΟ. Θες η τεστοστερόνη που έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στο νευρικό του σύστημα , θες ο καφές; Από τούδε όλα τα ραντευού θανάτου δίνονται πορετσάνο και αν δεν δοθούν πορετσάνο, στανταράκι περνάς πριν και μετά από κει για να βγάλεις φωτογραφία αναμνηστική. Κλασσική έκφραση πλέον «σε μένα το είπες αυτό ρε μουνάκι; Αύριο πορετσάνο στις 12 το βράδυ» . Τώρα μένει να βρούμε και το πορετσάνο της Θεσσαλονίκης μας επιτέλους να έχουμε και εμείς ένα σημείο αναφοράς ..
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.450
- Πόντοι
- 12.056
Τύπος πορετσάνο