gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Μεμοσαν νομίζω οτι είσαι το κατάλληλο άτομο να φτιάξεις μια περιγραφούλα για τον αγαπητό ΠΠ.
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Μεμοσαν νομίζω οτι είσαι το κατάλληλο άτομο να φτιάξεις μια περιγραφούλα για τον αγαπητό ΠΠ.
δεν τολμω να περιγραψω εναν "θεο" (κατα δηλωση του)
οτι και να πω θα ειναι λιγο....
μιλησε ο cocksucker....είσαι μια cockteaser εσύ....![]()
πουτανιτσα.....εκφρασου ελευθερα....είσαι μια cockteaser εσύ....![]()
αχαχαχαχαχαχχαα κουφαλιτσαααα, γουσταρεις να ασχολουμαι με την παρτη σουμια ζωή, χέστης...
αχαχαχαχαχαχχαα κουφαλιτσαααα, γουσταρεις να ασχολουμαι με την παρτη σου
στα @@ μου ξερεις.....
υπάρχεις γιατί υπάρχω memaκι...
όσο για τα "@@ σου",
άσε την επιστημονική φαντασία κατά μέρος....
![]()
![]()
οσο για τα @@ μου, μπορεις να τα φανταζεσαι οσο θες αλλα δε θα τα δεις ποτε οσο κιαν τα ορεγεσαι!
α ναι, φαίνεται πόσο στ'αρχίδια σου είναι ρε μέμο, εδώ και 2 σελίδες...
έλεος δηλαδή, μέχρι κι εγώ κουράστηκα
σατ απ μποθ οφ γιου
Εσείς έχετε έρωτα ,όχι αστεία![]()
μουρο μου, εγω εσενα θελει πουτο κερασει λεμε!Εσείς έχετε έρωτα ,όχι αστεία![]()
![]()
παψε εσυ!
σκηνουλες μου κανει επειδη ασχολιομουν με αλλες οσο ελλειπε
ειναι μια ζηλιαρα αυτηηηη ουυυυυυυ
![]()
![]()
![]()
την μπουμπα την ακουτε ε;τον κουρκουλο στα αρχιδια σας κι οι δυο....το πρόβλημά σου είναι ότι δεν τα βλέπεις ούτε εσύ....
αλλά δε σπαμάρω άλλο, τα πήρε στο κράνος η μπούμπα...
Εσείς έχετε έρωτα ,όχι αστεία![]()
εσύ είσαι ο κούρκουλος;;;;την μπουμπα την ακουτε ε;τον κουρκουλο στα αρχιδια σας κι οι δυο....![]()
![]()
σταματηστε το καρβουνο....οχι αλλο καρβουνο....εσύ είσαι ο κούρκουλος;;;;