Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
οκ, κερδισες ετησια δωρεαν συνδρομη στο σωματειο Ελλεηνιδων...λεπτομερειες θα σου πει η προεδρος στο πμ που θα σου στειλει γιανα σε συγχαρει...

αχαχαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΜΕΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
τύπος " τύπος "

10 στις 9 φράσεις εμπεριέχουν την λέξη " τύπος " ή " μερέντα " ή στα ντουζένια του με κάβλες κι έτσι να γίνει συνδιασμός των λέξεων
" την μερέντιασες ρε τύπε;; "  :grin: :grin:

η φυσιογνωμία του, μου κάνει για την ψυχή της παρέας, σπάει σε όλους τα νεύρα επειδή το παίζει ατάκαman αλλά δεν κάνουν χωρίς αυτόν γτ τι να το κάνουμε το φαγητό χωρίς αλάτι... :boobies: :boobies:

κοντούλης γύρω στο 1.65-1.70 χαρακτηριστικά Έλληνα, αλλά πάντα με διάθεση για πείραγμα και μερέντα.... :rockon: :rockon:

γενικός μπήχτης ποκ :knockinb: :knockinb:, οι φίλοι του δεν φέρνουν τις γυναίκες ή τις γκόμενες ή τα αισθήματα γτ φοβούνται τον τύπο γιατί είναι πολύ τύπος να ούμε... :helpplea: :helpplea:

χαρακτηριστικά της διαδικτυακής μορφής του είναι τα avatar και οι υπογραφές του που πριν τα δεις - διαβάσεις έχεις πέσει κάτω από τα γέλια :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
καπως ετσι παει.

εκανε η μυγα κωλο....και η λουκρητια ντυνεται με κουρτινες.

κατηγορια ektor

:think: :think:  θυμαστε οταν ημασταν παιδια και ερχοταν ο μεγαλυτερος ξαδερφος καποιου, και μας το επαιζε μαγκας και cool τυπος? Εμεις ημασταν μικρα τοτε και δεν ξεραμε, και  λεγαμε ποσο cool ειναι που οδηγει αμαξι και εχει ζησει τοσο πολλα πραγματα στην ζωη του. Οταν μεγαλωσαμε φυσικα καταλαβαμε πως ηταν απλως ενας παπαρας.... που εκανε παρεα με μικρα για να νιωθει αρχοντας και να εχει τον ελεγχο!

Λεει κακιες........... αλλα οποιος τολμησει να πει κατι για αυτον την γαμησε!!

[πλακιτσα κανω δεν λεω κακιες  0:) 0:) 0:) ]

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ένας είναι ο ΕΚΤΟΡΑΣ
λίγα τα λόγια σας....

:rockon:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
κατηγορια"δε μου χει κατσει ποτε καμια τζαμπα αλλα δε μπορειτε να το αποδειξετε"
ειναι ο γραφικος τυπος που βριζει ανελεητα της ελληνιδες.
αυτο γιατι φυσικα δε του εκατσε ποτε καμια τζαμπα.
οποτε αποφασισε πως φταινε αυτες και οχι αυτος.
ειναι ολες μπαζα κατοπιν της χυλοπιτας καθοτι πριν απο αυτη ηταν:κοιτα ενα μουναρο ρε φιλε.!!!
αποφασισε να ποσταρει μονο ρωσσιδες που δε θα του ριξουν ποτε χυλοπιτα ειτε γτ δε θα τις δει ποτε απο κοντα ειτε γτ θα τις πληρωσει.
προσπαθει ματαια να πεισει οτι γαμαει τα καλυτερα μουνια και απορριπτει τα μπαζα ελληνιδες που πεφτουν ξερες στο περασμα του.
αγαπημενη στιγμη οταν τον εκθειαζουν οι υπολοιποι συνκαμμενοι....

το ν πριν το κ γίνεται γ,άρα συγκαμένος και με ένα μ
δε φταίω εγώ η σίλβα με κόλλησε  :dunno:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πιο πολλά ποστ για τον εκτόρ παρά για τον περσόνα... κοίτα να δεις  :rolleyes:

επαναλαμβάνω, LOVE OR HATE YOU CANNOT DEBATE THAT {he is} AT THE CENTRE OF {this forum's} ENTERTAINMENT  :rockon:

και ξανααγαπώ όποιον ξέρει αυτό το κουόουτ

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
το ν πριν το κ γίνεται γ,άρα συγκαμένος και με ένα μ
δε φταίω εγώ η σίλβα με κόλλησε  :dunno:
Άλλη η έννοια του συγκαμένου (όπως σωστά παρατήρησες) και άλλη η έννοια του καμμένου...
Από τη στιγμή που γράφει "με τους υπόλοιπους" το συν δίπλα στο καμμένους είναι πλεονασμός...
Το σωστό "με τους υπόλοιπους καμμένους" χωρίς συν και πλην...
Δεν φταίω εγώ και εμένα η Silva με κόλλησε... :grin:
Ποιος είμαι ρε γαμώτο...? Ο Μπαμπινιώτης είμαι γαμώ τα ελληνικά μου :2funny:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Άλλη η έννοια του συγκαμένου (όπως σωστά παρατήρησες) και άλλη η έννοια του καμμένου...
Από τη στιγμή που γράφει "με τους υπόλοιπους" το συν δίπλα στο καμμένους είναι πλεονασμός...
Το σωστό "με τους υπόλοιπους καμμένους" χωρίς συν και πλην...
Δεν φταίω εγώ και εμένα η Silva με κόλλησε... :grin:
Ποιος ςίμαι ρε γαμώτο...? Ο Μπαμπινιώτης είμαι γαμώ τα ελληνικά μου :2funny:
:o σωστός
δικαιολογείσαι αν έχεις προλάβει τις ποδιές στο σχολείο,έστω και στο δημοτικό :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
:o σωστός
δικαιολογείσαι αν έχεις προλάβει τις ποδιές στο σχολείο,έστω και στο δημοτικό :grin:
Μπα που τέτοια τύχη... θα βλέπαμε και λίγο μπουτάκι... :lheel:
Μάλλον φταίει η κλασική Ινδιάνικη παιδεία μου :grin:

Υ.Γ. Μπόμπα γράψε για τους ινδιάνους μαρή... έστω μια γυναίκα. Φαίνεται πως είναι οι μόνες με χιούμορ και αυτοσαρκασμό...

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Tύπος "σου σπάω τα αρχίδια με τις διορθώσεις μου"

Αυτός ο τύπος βρίσκεται μέσα σ' όλους μας. Κάποιοι τον έχουμε καταπνίξει και κάποιοι τον αφήνουμε να μας έχει υποχείριό του ώστε να πρήζουμε τον πούτσο στον καθένα επειδή έγραψε συγνώμη - όχι συγγνώμη ή Μανώλης κι όχι Μανόλης. Αφιονίζεται αυτός ο τύπος με το που δεί παράθεση που δεν παίρνει το ελάχιστον 19 στην Έκφραση Έκθεση του λυκείου από την πιο αυστηρή φιλόλογο που συνάντησαν ποτέ τα χρονικά του εκπαιδευτικού βίου.
Ας μην το αρνηθούμε, όλοι έχουμε λίγο απ' αυτόν τον τύπο μέσα μας και σ' όλους μας ψιλοφαίνεται κάπως να δουμε το πεδί έτσι. Όσοι το τιθασεύσαμε αυτό το τυπάκι μέσα μας έχουμε βρεί την υγειά μας, ενώ οι υπόλοιποι αυτοκαταπιεζόμαστε και γινόμαστε πρηξαρχιδες όσο δεν πάει.

Που συναντάται?
Μέσα μας, σαν κρυφή φωνή στο αυτί μας και ασφαλώς τους διαβάζουμε όσοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επανενταχθούν στην φυσιολογική κοινωνία που ΧΕΣΤΗΚΕ η φοράδα στο αλώνι πως γράφεται το κάθετί αρκεί να βγάζεις νόημα.

Υ.Γ. Αγαπημένο εικονίδιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. οι λέξεις όταν ορθογράφονται δεν θέλουν συνοδευτικά

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν ειμαι μονο εγω φρικουλο της ορθογραφιας τελικα! :)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Stories

Νέο!