Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
αλλος που ξυπνησε με ορεξεις.... :boobies:

Έχω ξυπνήσει από τις 10 . Απλώς , έτσι ζεστά που το είπες και με το εμότικον δίπλα ,  φαντάσθηκα τη θέρμη της πίπας σου ... και επιπλέον σου είπα ότι το πρόσωπο αυτό μ' αρέσει πολύ ...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κάποιες στιγμές διαβάζοντας κάποιους εδώ μέσα, δεν ξέρω για ποιο λόγο μου έρχονται αυτόματα στο μυαλό οι πρακτικές του Λυκούργου στην αρχαία Σπάρτη και οι προτάσεις του μακαρίτη Βασίλη Ραφαηλίδη για τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις..
Τυχαίο?
Δε νομίζω.... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Έχω ξυπνήσει από τις 10 . Απλώς , έτσι ζεστά που το είπες και με το εμότικον δίπλα ,  φαντάσθηκα τη θέρμη της πίπας σου ... και επιπλέον σου είπα ότι το πρόσωπο αυτό μ' αρέσει πολύ ...
νατο παλι το συνδρομο του αβαταρ :grin: :headbang: :headbang:....ετσι ετσι....

ο χιτμαν ειναι ο τζακ,ο λαλακ ειναι ο σογιερ,ο νωντας ειναι αγαλμα ή ο γαλατης,η κουαρντιν κωλαρου λατινα,ο δημητρης γουρουνοφατσα,η λουκρητια γατοσκυλο απο κομικ,ο εκτορας νηπιο και εγω ειμαι η εβα.... :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αν ειναι να σου δημιουργω προβλημα να το αλλαξω! :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.824
Πόντοι
6.035
νατο παλι το συνδρομο του αβαταρ :grin: :headbang: :headbang:....ετσι ετσι....

ο χιτμαν ειναι ο τζακ,ο λαλακ ειναι ο σογιερ,ο νωντας ειναι αγαλμα ή ο γαλατης,η κουαρντιν κωλαρου λατινα,ο δημητρης γουρουνοφατσα,η λουκρητια γατοσκυλο απο κομικ,ο εκτορας νηπιο και εγω ειμαι η εβα.... :boobies:
απ'ολους αυτους εσενα  :knockinb:  :2funny: :2funny: :2funny:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Τύπισσα "αδέξια γκόμενα επικρίνει"

Ζει ανάμεσά μας, βλέπει κριτικές όσο παράλογο κι αν φαίνεται αυτό και μιλάει σχολιάζοντας με μπλαζέ υφάκι που έχει υιοθετήσει από το γκομενάκι της. Τα πάντα όμως!Υπάρχει για να υπάρχει και να σιγοντάρει σαν οπαδός που χειροκροτά στα γκολάκια
Σου εξιτάρει την φαντασία και θες να δεις πως είναι και άμα μεγαλώσει λίγο τη χώνεις αβίαστα και αβάδιστα στην κατηγορία "Σιδηρά...etc etc" Και μπορεί να την διαδεχθεί αντάξια μη λέμε μαλακίες..

Στις ελεύθερες ώρες εκτός ίντερνετ βγάζει το σκύλο βόλτα, θεωρεί οτι μαγειρεύει οταν κοβει σαλάτα σπίτι της ενω λείπουν οι γονείς της και καθαρίζει το μπάνιο.

Κλασσική μορφή που αγαπάμε γιατί είναι πάντα γλυκιά και προσιτή.
Τη συναντας που?
Σε μέρη που μπορεί να την αναφέρουν, στο τσατ και στο ΡαδιοΒοurdela

Υ.Γ.  :booty: επειδή στάζει γλύκα κάνει ζμουτς σαν την Μανωλίδου

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κάποιες στιγμές διαβάζοντας κάποιους εδώ μέσα, δεν ξέρω για ποιο λόγο μου έρχονται αυτόματα στο μυαλό οι πρακτικές του Λυκούργου στην αρχαία Σπάρτη και οι προτάσεις του μακαρίτη Βασίλη Ραφαηλίδη για τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις..
Τυχαίο?
Καθόλου. Τα λέγαμε θυμάμαι με τον persona σε μια φάση σε κάποιο πολιτικό thread - 18 χρονών τσουτσέκι βγαίνει απ' το σχολείο, δεν ξέρει από που κλάνει το μπαρμπούνι και έχει δικαίωμα ψήφου. :jerking: Ούτε έχει ακούσει ακόμα τι σημαίνει δουλειά, εκμετάλλευση και ανεργία - αλλά έχει δικαίωμα να αποφασίζει για το ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα. :jerking: :jerking:

Fuck democracy - εγώ πιστεύω στην αριστοκρατία, όχι στη δημοκρατία - sorry. Ψήφος από 25 με 65 και το αυτό για το δίπλωμα οδήγησης. Δε σου φτάνουν 40 χρόνια να ψηφίζεις ρε πούστη? Πρέπει να σε φέρνει σηκωτό ο γιόκας σου στο εκλογικό κέντρο? :jerking: :jerking: :jerking:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Για τους ινδιάνους του μάταιου αυτού ιστότοπου (Γαμαϊκανός,Last Moican,Seminol,CHEYENE,Bad Indian και όλα τα υπόλοιπα ερυθρόδερμα αδέρφια μου που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν) δεν είδα να γράφει κάποιο χλωμό πρόσωπο... Είμαστε ειδική κατηγορία. Ας το κάνει κάποιο καλό χλωμό πρόσωπο(κατα προτίμηση η Μπόμπα της οποίας το χιούμορ υπολήπτομαι :grin:
Μη με βάζετε να γράφω από μόνος μου. Δε λέει όπως πολύ σωστά ειπώθηκε.

Υ.Γ. Respect σε erinal, νώντα και μέμο... Μπορεί να μου βγήκαν τα ινδιάνικα ματάκια μου να διαβάσω όλο το θρεντ, αλλα το γέλιο που έριξα δεν είχε προηγούμενο :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η τελευταία κατηγορία με μπέρδεψε  :think:

Επισκέπτης
Τύπισσα "αδέξια γκόμενα επικρίνει"

Ζει ανάμεσά μας, βλέπει κριτικές όσο παράλογο κι αν φαίνεται αυτό και μιλάει σχολιάζοντας με μπλαζέ υφάκι που έχει υιοθετήσει από το γκομενάκι της. Τα πάντα όμως!Υπάρχει για να υπάρχει και να σιγοντάρει σαν οπαδός που χειροκροτά στα γκολάκια
Σου εξιτάρει την φαντασία και θες να δεις πως είναι και άμα μεγαλώσει λίγο τη χώνεις αβίαστα και αβάδιστα στην κατηγορία "Σιδηρά...etc etc" Και μπορεί να την διαδεχθεί αντάξια μη λέμε μαλακίες..

Στις ελεύθερες ώρες εκτός ίντερνετ βγάζει το σκύλο βόλτα, θεωρεί οτι μαγειρεύει οταν κοβει σαλάτα σπίτι της ενω λείπουν οι γονείς της και καθαρίζει το μπάνιο.

Κλασσική μορφή που αγαπάμε γιατί είναι πάντα γλυκιά και προσιτή.
Τη συναντας που?
Σε μέρη που μπορεί να την αναφέρουν, στο τσατ και στο ΡαδιοΒοurdela

Υ.Γ.  :booty: επειδή στάζει γλύκα κάνει ζμουτς σαν την Μανωλίδου
ρε νικολα κατηγοριες μελων στο δικα μας φορουμ εννοουμε

εχεις αρχισει και πιανεις κι αλλα φορουμ η εγω δεν καταλαβαινω σε ποιους αναφερεσαι? :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ιιιιιιιιιι ινδιάνε, εσύ δεν είσαι μαζί με τους άλλους κιτρινοπόδαρους  :s&m_3:
εκτός ίσως από τον λαστμόικαν  :think:

εσύ ανήκεις σε άλλη φυλή  :grin: :grin:

Stories