ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αυτό είναι το αίσθημα μου ... Αλλά , με το πρόσωπο που έχεις βάλει , μία πίπα θα ήταν φοβερή ...
κουρτινες καλες εχεις σπιτι?
Αυτό είναι το αίσθημα μου ... Αλλά , με το πρόσωπο που έχεις βάλει , μία πίπα θα ήταν φοβερή ...
αλλος που ξυπνησε με ορεξεις....![]()
κουρτινες καλες εχεις σπιτι?
Δε νομίζω.... ;)Κάποιες στιγμές διαβάζοντας κάποιους εδώ μέσα, δεν ξέρω για ποιο λόγο μου έρχονται αυτόματα στο μυαλό οι πρακτικές του Λυκούργου στην αρχαία Σπάρτη και οι προτάσεις του μακαρίτη Βασίλη Ραφαηλίδη για τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις..
Τυχαίο?
νατο παλι το συνδρομο του αβαταρΈχω ξυπνήσει από τις 10 . Απλώς , έτσι ζεστά που το είπες και με το εμότικον δίπλα , φαντάσθηκα τη θέρμη της πίπας σου ... και επιπλέον σου είπα ότι το πρόσωπο αυτό μ' αρέσει πολύ ...
αν ειναι να σου δημιουργω προβλημα να το αλλαξω!Έχω ξυπνήσει από τις 10 . Απλώς , έτσι ζεστά που το είπες και με το εμότικον δίπλα , φαντάσθηκα τη θέρμη της πίπας σου ... και επιπλέον σου είπα ότι το πρόσωπο αυτό μ' αρέσει πολύ ...
απ'ολους αυτους εσενανατο παλι το συνδρομο του αβαταρ![]()
![]()
....ετσι ετσι....
ο χιτμαν ειναι ο τζακ,ο λαλακ ειναι ο σογιερ,ο νωντας ειναι αγαλμα ή ο γαλατης,η κουαρντιν κωλαρου λατινα,ο δημητρης γουρουνοφατσα,η λουκρητια γατοσκυλο απο κομικ,ο εκτορας νηπιο και εγω ειμαι η εβα....![]()
βαλε παλι την γκοθου....να φοβαται μην του δαγκωσει το πουλι....αν ειναι να σου δημιουργω προβλημα να το αλλαξω!![]()
δεν εχω εγω γκοθου ρεβαλε παλι την γκοθου....να φοβαται μην του δαγκωσει το πουλι....![]()
![]()
οκ βελβουλα....δεν εχω εγω γκοθου ρε
η βελβι εχει.
Καθόλου. Τα λέγαμε θυμάμαι με τον persona σε μια φάση σε κάποιο πολιτικό thread - 18 χρονών τσουτσέκι βγαίνει απ' το σχολείο, δεν ξέρει από που κλάνει το μπαρμπούνι και έχει δικαίωμα ψήφου.Κάποιες στιγμές διαβάζοντας κάποιους εδώ μέσα, δεν ξέρω για ποιο λόγο μου έρχονται αυτόματα στο μυαλό οι πρακτικές του Λυκούργου στην αρχαία Σπάρτη και οι προτάσεις του μακαρίτη Βασίλη Ραφαηλίδη για τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις..
Τυχαίο?
η βελβυ ητανη τελευταία κατηγορία με μπέρδεψε![]()
ρε νικολα κατηγοριες μελων στο δικα μας φορουμ εννοουμεΤύπισσα "αδέξια γκόμενα επικρίνει"
Ζει ανάμεσά μας, βλέπει κριτικές όσο παράλογο κι αν φαίνεται αυτό και μιλάει σχολιάζοντας με μπλαζέ υφάκι που έχει υιοθετήσει από το γκομενάκι της. Τα πάντα όμως!Υπάρχει για να υπάρχει και να σιγοντάρει σαν οπαδός που χειροκροτά στα γκολάκια
Σου εξιτάρει την φαντασία και θες να δεις πως είναι και άμα μεγαλώσει λίγο τη χώνεις αβίαστα και αβάδιστα στην κατηγορία "Σιδηρά...etc etc" Και μπορεί να την διαδεχθεί αντάξια μη λέμε μαλακίες..
Στις ελεύθερες ώρες εκτός ίντερνετ βγάζει το σκύλο βόλτα, θεωρεί οτι μαγειρεύει οταν κοβει σαλάτα σπίτι της ενω λείπουν οι γονείς της και καθαρίζει το μπάνιο.
Κλασσική μορφή που αγαπάμε γιατί είναι πάντα γλυκιά και προσιτή.
Τη συναντας που?
Σε μέρη που μπορεί να την αναφέρουν, στο τσατ και στο ΡαδιοΒοurdela
Υ.Γ.επειδή στάζει γλύκα κάνει ζμουτς σαν την Μανωλίδου
κι εγω στην αρχη βεβλβι καταλαβα αλλα μετα με μπερδεψε.η βελβυ ηταν
αν ειναι να σου δημιουργω προβλημα να το αλλαξω!![]()
το σμουτς ομως σε επανεφερε στον σωστο δρομο....κι εγω στην αρχη βεβλβι καταλαβα αλλα μετα με μπερδεψε.