δεν τον σπρωχνουνε τον πλε,
απλα ειναι η τελευταια αποθανατιση φασης που πηδηξε. Δεν ειχαν ανακαλυφθει οι φωτογραφικες μηχανες τοτε....
δεν υπαρχει αυτο το σχολιο
απλα ειναι η τελευταια αποθανατιση φασης που πηδηξε. Δεν ειχαν ανακαλυφθει οι φωτογραφικες μηχανες τοτε....
Αυτοσαρκάζεται ρε,είναι απλά θεά!ερινακι..
μας εχεις συνηθισει σε χιουμοριστικες περιγραφες... :-
Αυτοσαρκάζεται ρε,είναι απλά θεά!
Αυτοσαρκάζεται ρε,είναι απλά θεά!
[glow=red,2,300]Αυτοσαρκάζεται ρε[/glow],είναι απλά θεά!
Αυτοσαρκάζεται ρε,[glow=red,2,300]είναι απλά θεά![/glow]
http://[video]www.youtuberobot.com/products/images/2009/10/whatever-myi.jpg[/img[/video]]
[/quote]Whatever εννοεί αυτό?Σόρυ δεν το έπιασα.
φθονερη μπουμπεγώ περίμενακαλύτερο καιπιο αστείο αυτοσαρκασμό :S
πάντως μου άρεσε η ανταλλαγή μσν πίσω από την πλάτη του νώντα
εντιτ: όχι, λάθος, ο αυτοσαρκασμός καλός ήταν, αλλά σε σχέση με τις άλλες περιγραφές έμεινα έτσι =/
Whatever εννοεί αυτό?[glow=red,2,300]Σόρυ δεν το έπιασα.[/glow]
ΜΠΡΑΒΟ!!!τύπος ψωλας
Στέλνει φιλάκια σε ολους ανεξαιρέτως.. Μιλάει πριβέ στο τσατ η με πμ. Την πέφτει συνεχώς σε όλους η λυσσάρα και μιλάει για πούτσους όλη την ώρα. Ανοιγει θρεντ του τυπου θελω να “γλυφω πουτσους ειναι κακο;” "ενας πουτσος και σημερα..." "οι πουτσες που λατρεψαμε κτλ". Στην ουσία είναι αγάμητη και δε ξέρει και να γαμιέται. Αλλά νομίζει ότι καβλώνει τους πάντες τέτοια αυτοπεποίθηση σου λεει.. Το ψιλοπαίζει όμορφη αλλά για να πείσει κάνει την ασχημούλα. Την μια είναι κουλτουριάρα, την άλλη χαζοβιόλα, την επομένη ακόρεστη και ξαφνικά σοβαρή και ευαίσθητη. Κοινώς ψώλα. Δίνει διαφορετικα ονόματα, διαφορετικές ηλικίες διαφορετικά μέρη που ζει, ανάλογα με το πώς ξύπνησε, αλλά κρατάει κάποιες σταθερές για να μην μπερδεύεται και για να δείχνει αληθοφανής. Χαζογελάει σαν την Μενεγάκη και το παίζει αρβελέρ, αλλά απλά είναι ψώλα, και ξερόλας και ψιλοκομπλεξικια τόσο δε που νομίζει ότι έχει τον κωλο στο αβαταρ της το ζωο. (το έγραψα εγώ)
έχει να γαμηθεί απο την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο μπάρ με άνθρωπο που είχε πιεί 2 μπουκάλια, παρότι είναι σε μπάρ κάθε βράδι συστήνεται όμως με ατάκες "εσένα σε έχω πάρει ?" λέει στον τύπο δίπλα της στην μπάρα, πιές ένα σφηνάκι πεπόνι, δίνει καλή γέυση στο σπέρμα (φιλικη συμμετοχή ντισκριτ)
λεει στο τσατ στο μειν αχ ποσο θα θελα να μου καρφωνε καποιος το κρεατινο ξιφος ου στη μουναρα μουκαι μολις της ψιθυρισω και της τριφτω μου λεει συγγνωμη νωνδακο μου δεν εχω μσν (φιλικη συμμετοχή νώνδα)
σε άλλους όμως δίνει η καριόλα και όχι μόνο δίνει εμ ες εν, αλλα και τηλέφωνα και τους βλέπει κιόλας..(το έγραψα εγώ)
λεει συχνά αχ βρε παιδια τι καυλες εχω τωρα που ειναι καλοκαιρα κι ολο πουτσες σκεφτομαι !!και κανει λογκαουτ γτ εχει αργησει στο ραντεβου με την αλλη ξενερωτη κουλτουριαρα φιλη της( που αυτη ειναι και ψιλομπαζο) για να πανε για απογευματινο τσαι σε παρακμιακο καλλιτεχνικο καφε και ν αμιλησουν για δουλεια (φιλική συμμετοχή νώνδα) και συ μενεις με την αισθηση οτι βγηκε για να φαει μια 25ποντη ψωλη μονο απο κωλο
(φιλικη συμμετοχή νώνδα)
Toν αγιανα με το ταπεινο χαμομηλακι για αβαταρ
τελικα εχεις εμ εσ εν?σε άλλους όμως δίνει η καριόλα και όχι μόνο δίνει εμ ες εν, αλλα και τηλέφωνα και τους βλέπει κιόλας..(το έγραψα εγώ)
Εχεί αλλά δεν στο δίνω/ουμε!!!τελικα εχεις εμ εσ εν?
> > >
ψωλα!