....το λοιπον μαγκες, κατι με ετρωγε να δοκιμασω! Εγινε η συνεννοηση ευκολα και στην ωρα της χτυπαει η πορτα! Ανοιγω και βλεπω ενα μιλφακι καβλα! Ηλικια την εκοψα γυρω στα 35-38, υψος γυρω στο 1,60-1,65, ξανθο κοντο μαλλι, σωμα skiny, καλοσχηματισμενο χωρις περιττα κιλα πουθενα. Στηθος μικρο Α+, κωλαρακι μικρο, ολοστρογγυλο κ σκετη καβλα! Προσωπο αναλογως τα γουστα, ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα. Εγω το βρηκα ομορφο και μου αρεσε και σαφως ειναι πανω του μεσου ορου!
Στην αρχη λιγο κουμπωμενη, αματουρι κ χωρις χλμ στην δουλεια, δν εχει αγγελια πουθενα παρα μονο αυτο το νημα που της ανοιξε ο συναγωνιστης εδω. Στην κουβεντα μου ειπε οτι σκεφτεται να κανει δικο της λογαριασμο και να ξεκινησει ενα νημα εδω δικο της με πληροφοριες, λεπτομερειες κτλ.
Στα του αγωνα τωρα, προσπαθουσε καθ'ολη την διαρκεια να με ευχαριστησει, να με κανει περασω ζορικα. Γουσταρει τρελα γλειφομουνι, δαχτυλιασμα και χυνει! Πιπα καλη, βαθυα με γλειψιμο στα αρχιδια, βολικη σε ολες τις στασεις (την δοκιμασα σε cow, ιεραποστολικα και στα 4) και επιτρεπει χυσιμο παντου, σωμα- προσωπο- στομα (δν τα καταπινει). Κωλαρακι ομορφο αλλα δν το προσφερε, μου ειπε οτι κανει anal κ της αρεσει εαν της βγει στην καβλα και στην πορεια. Αλλα μεχρι να το συνηθισει δεν το εχει διαθεσιμο στις υπηρεσιες της, θα το βαλει ομως εν΄καιρο. Γενικα φανηκε οτι γουσταρει το γαμησι κ δν το κανει μονο για τα χρηματα. Κοστος για μια ωρα 100 με ολα τα παραπανω μεσα +δυο εκτονωσεις, χωρις εξτρα, και χωρις μη και μη.
Μιλαει απταιστα ελληνικα, εχει πολλα χρονια στην Ελλαδα, και περναει ευχαριστα η ωρα στο social κομματι του ραντεβου.
Στην συνεννοηση τωρα, επειδη δεν το εχει οργανωσει ακομη το ολο θεμα, το νουμερο που δινει για viber δεν το εχει ανοιχτο παντα γτ δεν κανει πολλα ραντεβου και το εχει σαν part time εξτραδακι. Εαν ομως σου απαντησει στο πρωτο μνμ η συνεννοηση γινεται ευκολα με 2-3 μνμ και ερχετε οπου σας βολευει (αρκει να μην ειστε στου διαολου την μανα, εκει μπορει να σας ζητησει για το ταξι, δν ξερω).
Αυτα μαγκες, την ιδρωνει την φανελα και εγω περασα ωραια! Στο επομενο τουρ μου στην Αθηνα θα την ξαναπαρω σιγουρα.