μου κανει πραγματικα εντυπωση η ευκολια καποιων να βγαζουν γρηγορα συμπερασματα(μεχρι και ιατρικη διαγνωση).....απο προσωπικη αποψη γνωριζω οτι η Κατια εχει ενα γλυκητατο μουνακι,ευωδιαστο και με αμεση ανταποκριση.....οσες φορες εχουμε βρεθει ειναι παντα πεντακαθαρη,παντα κανει μπανιο πριν και μετα απο καθε φορα....οσον αφορα στο τροπο που ανταποκρινεται στο σεξ πρεπει καποιοι να καταλαβουν πως οτι δινουν περνουν.....αν θελουν το κατι παραπανω....αν θελουν βασικες υπηρεσιες,δεν γνωριζω να σας πω πως συμπεριφερεται.....ειναι απο τα κορμια που γουσταρω και παντα προσπαθω να ικανοποιησω την παρτενερ μου......μινιον κορμακι κι αδυνατο....στα ορια.....πρεπει να παρει κανα πεντοκιλο......εγω πληρως ικανοποιημενος μεχρι τωρα.........
Υ.Γ. οσοι δεν την βρισκουν στο βαιμπερ ας κανουν λιγη υπομονη.....μην βγαζουν ξινιλα επειδη δεν ειναι διαθεσιμη την ωρα που καβλωσαν και αποφασισαν οτι θελουν να γαμησουν.....
Υ.Γ. οσοι δεν την βρισκουν στο βαιμπερ ας κανουν λιγη υπομονη.....μην βγαζουν ξινιλα επειδη δεν ειναι διαθεσιμη την ωρα που καβλωσαν και αποφασισαν οτι θελουν να γαμησουν.....