Νέα

Καθυστέρηση εκσπερμάτισης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deltafox
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
άραγε ένας 70αρης που χρειάζετε βιαγκρα να λειτουργήσει αν του πετάξεις στο δωμάτιο 2-3 πιπίνια της αρεσκείας του (χωρίς χάπια) δεν θα δρακουλιάσει  :erection: αμέσως ?

mexico

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
OP
OP
D

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
παρε αυτο απο φαρμακειο θα γαμας μια ωρα και δε θα χυνεις .... Erection Erection Erection Erection
[
/quote]δ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ PRILIGY TBL. BT. 1 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

Οχι ρε μάγκα, δεν έχω θέμα πρόωρης εκσπερματισης, δε το συζητάμε.. Απλά, εντάξει.. Η πρώτη κρατάει κανά 15-20λεπτο.. Αναλόγως και τα κέφια της.. Η δευτερη πάλι το ίδιο.. Δεν εξηγείται ρε μάγκες.. Το θέλω πολυ περισσοτερο...

ps. Respect σε καποια σχόλια, έχουν γαμηθεί στο γέλιο (και χωρίς ξυλοκαϊνη)

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
άραγε ένας 70αρης που χρειάζετε βιαγκρα να λειτουργήσει αν του πετάξεις στο δωμάτιο 2-3 πιπίνια της αρεσκείας του (χωρίς χάπια) δεν θα δρακουλιάσει  :erection: αμέσως ?

Θα βρυκολακιάσει, εννοείται.

:erection:    :woldman:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Οχι ρε μάγκα, δεν έχω θέμα πρόωρης εκσπερματισης, δε το συζητάμε.. Απλά, εντάξει.. Η πρώτη κρατάει κανά 15-20λεπτο.. Αναλόγως και τα κέφια της.. Η δευτερη πάλι το ίδιο.. Δεν εξηγείται ρε μάγκες.. Το θέλω πολυ περισσοτερο...

ps. Respect σε καποια σχόλια, έχουν γαμηθεί στο γέλιο (και χωρίς ξυλοκαϊνη)
Ρε μάγκα σόρυ κιόλας αλλά αν την πρώτη φορά κρατάς 20 λεπτά και σου φαίνεται λίγο κάτι πάει λάθος, πόσο θέλεις να κρατάς 2 ώρες;

OP
OP
D

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Ρε μάγκα σόρυ κιόλας αλλά αν την πρώτη φορά κρατάς 20 λεπτά και σου φαίνεται λίγο κάτι πάει λάθος, πόσο θέλεις να κρατάς 2 ώρες;

Εδω που τα λεμε, τα 20 λεπτά απο τις 2 ώρες, ειναι ένα τσιμπούκι δρόμος... Δεν ειπα 2 ώρες ρε λεβέντη.... Ας πιάσει κανά μισάωρο, 40 λεπτά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom