gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
και δεν βγαζει το φτηνιαρικο! της Ντανιελλας..100,ακα πιπα,2 φορες.πολυ επικοινωνιακη,πολυ καθαρη,με πολυ καλο σερβις...στα 5 καλυτερα 100αρικα,κατ'εμε...
και δεν βγαζει το φτηνιαρικο! της Ντανιελλας..100,ακα πιπα,2 φορες.πολυ επικοινωνιακη,πολυ καθαρη,με πολυ καλο σερβις...στα 5 καλυτερα 100αρικα,κατ'εμε...
και δεν βγαζει το φτηνιαρικο! της Ντανιελλας..
μαλλον μας την εκανε...Που χαθηκε αυτο το μωρο ? κλειστο τηλεφωνο.
Γνωριζει κανεις ?
ποτε επιστρεφεις κατερινακι?....gia sas pedia !!! se ligo fa erto ! an den alazetai tipota pistevo tetarti sto tilefono apantao ..... tora anixto ala imai ekso apo ellada rouming ....
gia sas pedia !!! se ligo fa erto ! an den alazetai tipota pistevo tetarti sto tilefono apantao ..... tora anixto ala imai ekso apo ellada rouming ....
triti apogevma fa apantiso sto tilefono ..... triti proi fa ime afina
Θεούλης.Καλησπερα... υπαρχει περιπτωση να σε δω σημερα; ... ειμαι ςπο βορεια ελλαδα και ηρθα εκτακτως για σημερα ... και δεν ξερω πως αλλοιως να επικοινωνησω μαζι σου ... το τηλ μου ειναι ***********..
Γίγαντα-κι, άν έχεις ακόμα εκείνα τα 100€ απο την πώληση του Nokia N91, μπορεί να σε πάρουν τηλέφωνο πολλές κοπέλες!
Σίγουρα είσαι ΠΑΣΟΚ..!!Καλησπερα... υπαρχει περιπτωση να σε δω σημερα; ... ειμαι ςπο βορεια ελλαδα και ηρθα εκτακτως για σημερα ... και δεν ξερω πως αλλοιως να επικοινωνησω μαζι σου ... το τηλ μου ειναι ************ ..ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ