You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κάθε πότε τα ξυρίζετε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gravatakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Yannis_uno
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν έχεις κάτι καλύτερο από ξυράφι να προτείνεις στείλε μου αν θέλεις κι εμένα αν μπορείς
Αν ειναι πανω απο μηνα
Τι αλοιφή φιλε; Και μετά ξυραφι; ή απλά τραβάς την αλοιφη; δεν τρολαρω. Ρωταω σοβαρα
Αν είναι πάνω από 40 μέρες η αλοιφή αποτρίχωσης δεν είναι και τόση αποτελεσματικη - ίσως να είναι ειδική αλοιφή αυτή που χρησιμοποιεί ο φίλος; Εγώ βάζω αφρό ξυρίσματος, 2 περάσματα και είμαι κομπλέ. Κάθε 1 με 2 μήνες είναι οκ.
Rodiss1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν ειναι πανω απο μηνα
Αν είναι πάνω από 40 μέρες η αλοιφή αποτρίχωσης δεν είναι και τόση αποτελεσματικη - ίσως να είναι ειδική αλοιφή αυτή που χρησιμοποιεί ο φίλος; Εγώ βάζω αφρό ξυρίσματος, 2 περάσματα και είμαι κομπλέ. Κάθε 1 με 2 μήνες είναι οκ.
Ξυραφάκι χωρις αφρο για χειρουργικά πεδία
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Πήρα πριν μια εβδομάδα μια Philips bodygrrom αλλά ακόμα δεν τη δοκίμασα.Πάντως καμία γκόμενα δε γουστάρει τα μαλλιαρά αρχίδια.Μόνο οι Κνίτισες
Αυτές θα σαν κάνουν να κόψετε και το μουστάκιΠήρα πριν μια εβδομάδα μια Philips bodygrrom αλλά ακόμα δεν τη δοκίμασα.Πάντως καμία γκόμενα δε γουστάρει τα μαλλιαρά αρχίδια.Μόνο οι Κνίτισες
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Χαχα πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες, από την άλλη όμως δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να το χεις ρίξει το γκομενακι, να χει ξεκινήσει τα φασωματα μαζί σου και γενικά να είναι ψημένο να κάτσει να τον φάει και να σου ρίξει άκυρο όταν τον πετάξεις έξω και διαπιστώσει ότι είναι αξύριστος.Πήρα πριν μια εβδομάδα μια Philips bodygrrom αλλά ακόμα δεν τη δοκίμασα.Πάντως καμία γκόμενα δε γουστάρει τα μαλλιαρά αρχίδια.Μόνο οι Κνίτισες
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Χαχα πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες, από την άλλη όμως δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να το χεις ρίξει το γκομενακι, να χει ξεκινήσει τα φασωματα μαζί σου και γενικά να είναι ψημένο να κάτσει να τον φάει και να σου ρίξει άκυρο όταν τον πετάξεις έξω και διαπιστώσει ότι είναι αξύριστος.
Σίγουρα όχι.Αλλά να είσαι σίγουρος ότι δε θα επαναληφθεί το γαμήσι.Τώρα αν θέλεις να γαμήσεις μόνο μια φορά και να μη σε ξαναδεί κάνε τ'αρχίδια σου σαν το μούσι το Billy Gibbons
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Έτσι και με το La Grange για μουσική υπόκρουση από πίσω μόλις της κάνεις τα αποκαλυπτηρια.Σίγουρα όχι.Αλλά να είσαι σίγουρος ότι δε θα επαναληφθεί το γαμήσι.Τώρα αν θέλεις να γαμήσεις μόνο μια φορά και να μη σε ξαναδεί κάνε τ'αρχίδια σου σαν το μούσι το Billy Gibbons
Και γω Phillips Bodygroom χρησιμοποιώ παρεμπιπτόντως.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.813
- Πόντοι
- 216
Σίγουρα όχι.Αλλά να είσαι σίγουρος ότι δε θα επαναληφθεί το γαμήσι.Τώρα αν θέλεις να γαμήσεις μόνο μια φορά και να μη σε ξαναδεί κάνε τ'αρχίδια σου σαν το μούσι το Billy Gibbons
Φιλαράκι αν τα κριτήρια της να γαμηθει μαζί σου παραπάνω από μια φορές είναι οι αξυριστες μπαλες σου η το μέγεθος της λουτσας σου τότε γαμα τα!!
Δηλαδή κάθεστε και ανεχεστε τα σκατα στο κεφάλι της κάθε μιας μόνο και μόνο για να γαμάτε τακτικά
Σας φαντάζομαι με νεσεσσερ ετοιμοπολεμο να τρέχετε στο μπάνιο πριν την πιπα και να την ρωτάτε αν θέλει να τα πάρετε κι άλλο...αντε ξεκινήστε να κάνετε και σχεδιακια, καρδούλες, αστεράκια κλπ
Πριν τα ξυρισεις σου περνει καμοια καλη πιπα και χαιρεσε... Μολις τα ξυρισα με κοιταξε λιγο παραξενα (μηπως αρχισε να το γυρναει ; ) αλλα η πιπα πλεον εγινε αεροπλανικη : καραμελωματα ,ρουφιγματα, παιχνιδι με τα μπαλακια , βαθες κωλογλυφαδες . Ναι μπορεις να πεις οτι το εκανα για εκεινη , αλλα το αποτελεσμα το απολαμβανω εγω αποκλειστικάποτέ δε μου ζήτησε καμία να το κάνω. άμα δε γουστάρει να βρει αλλον. Αν το κάνω το κάνω για μενα οχι την κάθε μαλακω. δε θα μας τυλίγουν μια ζωή σε μια κόλλα χαρτί να κάνουμε ότι μλκ θελουν. αντιστοιχα ποσώς με νοιαζει αν το μουνι της είναι ξυρισμένο, τριμαρισμενο Η ότι άλλο σκατα θέλει. Αν μ'αρέσει το άτομο που έχω δίπλα και θέλω να συναναστραφω, κάνω σεξ μαζί του κλπ. αρκει
Yannis_uno
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μουτρα αν κανετε συχνες τσαρκες σε οικους ακολασιας θα σας συνιστούσα να μην ξυρίζεστε 100% ειστε πιο επιρρεπείς στο να Παρασημοφορειθύται ...
Γιατί αυτό φίλε; Λόγω μικρό πληγών/γδαρσιμάτων από το ξύρισμα;
Διαγραμμένο μέλος 4828
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Ξυρισμένα αρχίδια & μούσια σαν αρχιμανδρίτες
Ρε που μας καταντήσανε οι καριόλες
"O tempora o mores"
Ρε που μας καταντήσανε οι καριόλες
"O tempora o mores"
Ofreetezas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγώ μονάχα τις ψαλιδίζω , ειδικά στην βάση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 981
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις