Νέα

Κάθε πότε γαμάτε στις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αληθεια καθε ποτε γαματε πουτανες?

• Καθε μερα!!!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 2-3φορες τη βδομαδα

Ψήφοι: 2 6,3%
  • 1φορα τη βδομαδα

Ψήφοι: 9 28,1%
  • κανα δυο το μηνα

Ψήφοι: 12 37,5%
  • ανα 2-3μηνες

Ψήφοι: 2 6,3%
  • ανα εξαμηνο

Ψήφοι: 1 3,1%
  • περναει χρονος

Ψήφοι: 1 3,1%
  • δε γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 5 15,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
να και ενα αρθρακι απο το ΒΗΜΑ.GR

Είναι το σεξ εθισμός;

Ισως θυμάστε το σκάνδαλο με τον Ντικ Μόρις που συνέβη ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι. Ο κ. Μόρις υπήρξε ο κορυφαίος σύμβουλος σε θέματα προεκλογικής τακτικής και αρχιτέκτων της πρώτης αλλά και της δεύτερης νίκης του προέδρου Μπιλ Κλίντον. Ο μάγος των εκλογών αποκαλύφθηκε ότι όσον καιρό ήταν στην Ουάσιγκτον δεν κοιμόταν μόνος του στο ξενοδοχείο «Τζέφερσον». Μια επαγγελματίας πόρνη πολυτελείας τον βοηθούσε να ανακουφισθεί από το στρες της εκστρατείας. Επίσης τον βοήθησε να κερδίσει ένα εξώφυλλο στο «Time» και ένα στο «Newsweek», μια απόλυση από το επιτελείο του προέδρου και μια αίτηση διαζυγίου από πλευράς της συζύγου του.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Washington Post» αναφερόταν πριν από λίγο καιρό ότι η κατάσταση του κ. Μόρις είναι «κλινική» και ότι το πρόβλημά του είναι ότι «απλώς δεν μπορεί να σταματήσει το σεξ». Φυσικά ο παθών παρεχώρησε συνέντευξη λέγοντας ότι η κατάστασή του είναι «ιάσιμη». Επίσης δήλωσε: «Τους τελευταίους μήνες υποβάλλομαι σε θεραπεία η οποία είναι δύσκολη, αγωνιώδης αλλά και επιτυχής. Ελπίζω ότι ο νομικός σύμβουλος της γυναίκας μου θα εντυπωσιασθεί από την εξέλιξή μου».

Είναι πράγματι το σεξ εθισμός ή μήπως η ικανοποίηση θεωρείται ύποπτη και οτιδήποτε την προσφέρει αποκαλείται αυτομάτως εθισμός; Οποια κι αν είναι η απάντηση, το δεδομένο είναι ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν δεκάδες γκρουπ πρόθυμα να βοηθήσουν στην εξάλειψη της ανάγκης για συχνό σεξ: «Ανώνυμοι Σεξουαλικώς Ανανήψαντες», «Ανώνυμοι Εξαρτημένοι από το Σεξ και την Αγάπη», «Ανώνυμοι Σεξομανείς» κ.ά. Τα «θύματα του σεξ» αρχίζουν μια πολύμηνη θεραπεία σε ειδικές κλινικές πληρώνοντας 500 δολάρια (περίπου 140.000 δρχ.) την ημέρα! Ιδιαίτερα γνωστή είναι η συνεισφορά(;) στην επιστήμη του δρος Πάτρικ Καρνς, διευθυντή του κλινικού προγράμματος - χρυσωρυχείου «The Meadows» («Τα Λιβάδια») που λαμβάνει χώρα στην Αριζόνα. Ο δρ Καρνς ασχολείται με το θέμα από το 1985 και έχει εκδώσει δύο βιβλία: «Don't Call It Love» («Μην το Αποκαλείτε Αγάπη») και «Out of the Shadows» («Πέρα από τις Σκιές»). Και τα δύο μπεστ σέλερ. Υποστηρίζει ότι ποσοστό 3%-6% των αμερικανών ανδρών και γυναικών είναι εθισμένοι στο σεξ! Αν υποθέσουμε ότι ισχύει το ίδιο και για την Ελλάδα, μιλάμε για ­ το λιγότερο ­ 200.000 Ελληνίδες και Ελληνες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας με μάτια - ακτίνες Χ.

Μετά τους πρώτους 1.000 ασθενείς που ανένηψαν, ο δρ Καρνς επισημοποίησε τα αποτελέσματα μιας έρευνας στην οποία είχαν λάβει μέρος: Το 87% από αυτούς έχουν στην οικογένειά τους κάποιο μέλος που ταλαιπωρείται από κάποιον άλλον εθισμό! Το 81% κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στα παιδικά τους χρόνια. Το 72% κακοποιήθηκαν σωματικά. Το 97% κακοποιήθηκαν συναισθηματικά. Είναι ωστόσο σαφές ότι ο ορισμός του δρος Καρνς για την κακοποίηση θα πρέπει να είναι εξαιρετικά αυστηρός, ανελαστικός και να περιλαμβάνει τα πάντα. Π.χ., ο δρ Καρνς μπορεί να θεωρεί σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και την παιδική ιεροτελεστία της ανακάλυψης του σώματος. Γιατί διαφορετικά πώς είναι δυνατόν να κακοποιείται ένα παιδί έντονα και ποικιλοτρόπως και τελικά να γίνεται ένας τόσο επιτυχημένος ενήλικος ώστε να πληρώνει 140.000 δρχ. την ημέρα για μια θεραπεία; Μήπως τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε συνθήκες εργαστηρίου για να τα θεωρήσουν οι επιστήμονες «φυσιολογικά»;

Πάντως, εκτός από τον Ντικ Μόρις, και άλλοι διάσημοι φέρονται ως θιασώτες της «θεραπείας»: ο τινέιτζερ σταρ της δεκαετίας του '80 Ρομπ Λόου, ο Μάικλ Ντάγκλας, ο τραγουδιστής των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ και ο πρωταγωνιστής της σειράς Χ-Files Ντέιβιντ Ντάχονβι είναι μερικοί από αυτούς. Κρίμα βεβαίως που τις υπηρεσίες της μεταμοντέρνας ιατρικής στερήθηκαν μεταξύ άλλων ο Καλιγούλας, η Αικατερίνη η Μεγάλη και η Κλεοπάτρα της Αιγύπτου. Αν έχετε δει την ταινία «Ο παίκτης», θα θυμάστε ότι οι καλύτερες συμφωνίες του Χόλιγουντ κλείνονται στις συναντήσεις των «Ανώνυμων Αλκοολικών». Αφού αρκετοί σταρ απομακρύνθηκαν από τα οινοπνευματώδη, είναι καιρός να αναθερμάνουν την καριέρα τους με μια συμμετοχή στους «Ανώνυμους Σεξομανείς»...

Ασφαλώς το σεξ μπορεί να θεωρηθεί εθισμός, αλλά κάθε υπόθεση τύπου Ντικ Μόρις θυμίζει περισσότερο τακτική δημοσίων σχέσεων κατάλληλη για μια νεοπουριτανική κοινωνία. Και ο πουριτανισμός σχεδόν πάντα αποκαλύπτει περισσότερα απ' όσα προσπαθεί να κρύψει ή να εξαλείψει. Ας μην ξεχνάμε ότι ­ όπως διδάσκεται στα φιλελεύθερα αγγλικά κολέγια ­ τον 19ο αιώνα, όταν ο πουριτανισμός βρισκόταν στην ακμή του, στο Λονδίνο υπήρχαν 50.000 εγγεγραμμένες και νόμιμες πόρνες που αποτελούσαν το 10% του πληθυσμού της πόλης!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω συνεχιζω να πιστευω οτι η παρατεταμενη και η συσσωρευμενη αγαμια χρονων προκαλει τον καρκινο ,μην ακουτε τιποτε αλλο ,αυτο ειναι η πραγματικη αιτια .

Γαματε οσο συχνα μπορειτε παιδια ;)

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
[size=15pt]Οι ευεργετικές επιδράσεις του σεξ[/size]

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στις ΗΠΑ, λένε ότι η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγος που κάνουμε σεξ. Και υπάρχουν άλλοι 236 λόγοι εκτός της απόλαυσης. Είναι καλά τεκμηριωμένο επιστημονικά ότι μετά από το σεξ ο εγκέφαλος απελευθερώνει τα χημικά της χαράς, τις περίφημες ενδορφίνες. Με μια ή δύο φορές την εβδομάδα ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα και συγκεκριμένα αυξάνονται τα επίπεδα των τα αντισωμάτων ΙgΑ που μας προστατεύουν από τα κοινά κρυολογήματα.

Πρόσφατα επίσης, έρευνες σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη, έδειξαν ότι οι συχνές εκσπερματώσεις μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης της νόσου στους ηλικιωμένους άντρες αναδεικνύοντας έτσι τις ευεργετικές επιδράσεις της αυτοϊκανοποίησης.

Παλιότερα, και σε ότι αφορά τις γυναίκες, μια Γαλλική έρευνα του 1989 έδειξε ότι οι γυναίκες με σχετικά συχνές σεξουαλικές επαφές κινδυνεύουν λιγότερο από καρκίνο του μαστού.

Διάφορες έρευνες επίσης έχουν καταδείξει τη συσχέτιση μεταξύ συχνότητας σεξ και θνησιμότητας. Ουαλοί ερευνητές την περίοδο 1989-1993 είχαν δείξει ότι οι άντρες με συχνούς οργασμούς είχαν κατά 50% μικρότερο ποσοστό θνησιμότητα. Μία από τις προτεινόμενες εξηγήσεις ήταν και τεκμηριωμένη μείωση της συχνότητας καρδιαγγειακών παθήσεων και εγκεφαλικών επεισοδίων.

Το σεξ, όμως, όχι μόνο «σώζει ζωές» αλλά βελτιώνει και την ποιότητα της ζωής μας. Ειδικά όσοι πάσχουν από αϋπνίες, πρέπει να γνωρίζουν ότι η παραγωγή της ορμόνης οξυτοκίνης συντελεί στη χαλάρωση. Προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων αϋπνίας συμβάλλει και η μείωση των επιπέδων κορτιζόλης

του Παναγιωτη Γεωργιου απο men24

η αλλη αποψη..... :huh: :huh:

Το συχνό σεξ στις ηλικίες 30 - 40 είναι πιθανό να προκαλέσει καρκίνο του προστάτη
Οι άνδρες που είναι ιδιαίτερα δραστήριοι σεξουαλικά μεταξύ 30 και 40 χρόνων, ειδικά αν αυνανίζονται συχνά, είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη.

Η μελέτη, του βρετανικού πανεπιστημίου του Νότιγχαμ, που δημοσιεύτηκε στο Βρετανικό Περιοδικό Ουρολογίας, έγινε από την ερευνήτρια Πολυξένη Δημητροπούλου, που σήμερα βρίσκεται στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

Η έρευνα επίσης διαπίστωσε ότι η συχνή σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ των 40-50 ετών φαίνεται να έχει μικρή επίπτωση σε ένα άνδρα, αλλά ακόμα και μια αραιή σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ των 50-60 ετών μπορεί να προσφέρει προστασία από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Σύμφωνα με την έρευνα, ανάμεσα στους ασθενείς με καρκίνο του προστάτη, που τον εμφάνισαν πριν τα 60 τους χρόνια, το 34% αυνανιζόταν συχνά μεταξύ των 20-30 ετών, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 24% μεταξύ των ανδρών που δεν είχαν την ασθένεια.

Περίπου ανάλογη είναι η εικόνα των ποσοστών και για τους άνδρες που αυνανίζονταν συχνά μεταξύ των 30-40 ετών.

Ο προστατικός αδένας εκκρίνει ένα γαλακτώδες υγρό που ανακατεύεται με το σπέρμα.

Ο καρκίνος του προστάτη συνδέεται με την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη και οι άνθρωποι με αυξημένα τα επίπεδά της εμφανίζουν μεγαλύτερες σεξουαλικές ορμές, αλλά και μεγαλύτερο κίνδυνο για το συγκεκριμένο καρκίνο.

Η Πολυξένη Δημητροπούλου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική υπηρεσία Lice Science, καθώς και δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, δήλωσε ότι η έρευνά της για πρώτη φορά επικέντρωσε στις νεαρότερες ηλικίες, επειδή οι περισσότερες έρευνες ασχολούνται με τους ηλικιωμένους με δεδομένο ότι ο καρκίνος του προστάτη συνήθως εμφανίζεται μετά τα 50.

skai.gr

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
μια φορα ειπα και γω στην ζωη μου να πάω στις πουτάνες και το ανακαλυψε η γυναίκα μου με ολεθρια αποτελέσματα... :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μια φορα ειπα και γω στην ζωη μου να πάω στις πουτάνες και το ανακαλυψε η γυναίκα μου με ολεθρια αποτελέσματα... :headbang:

Οχι βρε μεγάλε...... τι πήγε στραβά και ξεσκεπάστηκες? Αντε μετά να μεταπείσεις τη γυναίκα ε?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι ρε φιλε τετοια λαθη θα την κανονιζης απο πριν τη γυναικα για να μην θελη μετα,η ειδικα οταν εχει περιοδο τοτε εισαι ελευθερο πουλι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είμαι 33 χρονών κ σε 2 κτίρια δεν έχω μπει ακόμα:
σε μπουρδέλο κ σε καζίνο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Οχι ρε φιλε τετοια λαθη θα την κανονιζης απο πριν τη γυναικα για να μην θελη μετα,η ειδικα οταν εχει περιοδο τοτε εισαι ελευθερο πουλι
αυτο που μου ειπες με το βιτιο φιλε
θα μου μεινη αξεχαστο..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αυτο που μου ειπες με το βιτιο φιλε
θα μου μεινη αξεχαστο..
Τι να εκανα αλλιως θα εδινα στοχο,οπως λεει ο φιλος παραπανω τον μυριστηκε η γυναικα του πρεπη οπως μπορουμε να φυλαγομαστε

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καθημερινά... είμαι παντρεμένος

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα.
Τώρα μάλιστα που μπήκα στο Samantha's Fun Club...
Μόνο με ελεεινίδες δεν ασχολούμαι καθόλου.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγω δεν γαμω ποτε πουτανες εχω τοσες γκομενες που δεν προλαβαινω για πουτανες....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αυτη η ελεηνιδα που εγραψε οτι το συχνο σεξ μπορει να σου κανει καρκινο ,ειναι τελειως αγαμητη και ετσι θα παραμεινει ;)

α και εγω εχω να γαμησω 10 μερες τωρα ,λες να αρρωστησα?  :2funny: :uglystupid:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Προφανως το ερωτημα αναφερεται στις επι πληρωμη..

Γιατι απο "πουτανες" ειναι γεματος ο τοπος......

Και οπως λεει και το ρητο "Ολες οι γυναικες ειναι πουτανες, εκτος απο την μάννα μας"

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom