Νέα

Κάθε φορά που πάω να φάω ελληνικό κουλούρι πέφτω σε μαλλί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Κάθε φορά που πάω να γαμήσω  και να κάνω λίγο γλυφοκόλι σε ελληνίδα πέφτω σε ροδέλα με μαύρες  κατσαρές τρίχες που βρωμάνε σκατίλα. Βαρέθηκα. Δεν μπορείτε να ξυρίζετε τις τρίχες. Δηλαδή έλεος  γαμώ την πουτάναμου. Και στο πισοκολιτο φαίνεται λες και γαμας γοριλα. :uglystupid: :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γενικα οι ελλεινιδες ειναι βρωμιαρες

πολλες αφηνουν αξυριστο ποδι μουνι 5 ημερων επειδη  βαριουνται να ξυριζονται

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κάθε φορά που πάω να γαμήσω  και να κάνω λίγο γλυφοκόλι σε ελληνίδα πέφτω σε ροδέλα με μαύρες  κατσαρές τρίχες που βρωμάνε σκατίλα. Βαρέθηκα. Δεν μπορείτε να ξυρίζετε τις τρίχες. Δηλαδή έλεος  γαμώ την πουτάναμου. Και στο πισοκολιτο φαίνεται λες και γαμας γοριλα. :uglystupid: :birdman:
Με τετοιο ονομα τι περιμενες;

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μιλας για πληρωμενο ή τσαμπα σεξ; ή και τα 2;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

άντε άνθρωπε μου σέ ένα bourdelo / studio σε μιακοπέλα με παράδοση στα κουλούρια, που κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα με την κάθε πατσαβούρα...

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μιλας για πληρωμενο ή τσαμπα σεξ; ή και τα 2;

Σίγα μην πληρώσω να πάω με Ελληνίδα.
Μα πας να χαδεύεις λίγο μπούτι  και νομίζει ότι χαδεύεις σκαντζόχοιρο
Την φιλάς στο στόμα και φένονται οι τρίχες από την μύτη της. Πολύ τρίχα ρε παιδιά. :headbang:
Βάζεις δάχτυλο και μετά μυρίζει το δάχτυλό σου λες και είσαι στην ψαραγορά. :tickedoff:
Έλεος δηλαδή. Καλά όχι πως εγώ είμαι και κανένα μανεκέν αλλά πας στο ανατολικό μπλόκο και βλέπεις κάτι τύπους χάλια σαν και εμένα  να γαμάνε βελουτέ μουνάρες τζάμπα.

Δηλαδή γαμώτο ρε πούστη. :uglystupid:

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
άντε άνθρωπε μου σέ ένα bourdelo / studio σε μιακοπέλα με παράδοση στα κουλούρια, που κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα με την κάθε πατσαβούρα...

Είμαι άνεργος εδώ και 6 μήνες δεν έχω λεφτά να πηγαίνω συνέχεια εκεί. Δούλευα μάγειρας. Είμαι 33 χρονών και ζω από την σύνταξη της γιαγιάς και τα χαρτζιλικια του μπαμπα και της μαμάς. :jerking:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Είμαι άνεργος εδώ και 6 μήνες δεν έχω λεφτά να πηγαίνω συνέχεια εκεί. Δούλευα μάγειρας. Είμαι 33 χρονών και ζω από την σύνταξη της γιαγιάς και τα χαρτζιλικια του μπαμπα και της μαμάς. :jerking:

Γιατί δεν στήνεις κώλο, να κονομίσεις;;;;;

υπάρχουν εδω μέσα αρκετοι μερακλήδες που ανετα θα σε  :fuck2: με 5ευρα

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Γιατί δεν στήνεις κώλο, να κονομίσεις;;;;;

υπάρχουν εδω μέσα αρκετοι μερακλήδες που ανετα θα σε  :fuck2: με 5ευρα

Γιατί είμαι βρομιάρης αξύριστος ποιος θα γαμούσε ένα χοντρό τεμπέλη που τρώει τα νύχια του και τα κακάδια του και έχει συγκαμένο κόλο από την βρώμα και τον ιδρώτα που τρέχει από τα αρχήδια του από την πολύ μαλακία και βλέπει όλη μέρα star wars και κάνει συλλογή με star wars. Είμαι ο τύπος στο άβαταρ!

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Γιατί είμαι βρομιάρης αξύριστος ποιος θα γαμούσε ένα χοντρό τεμπέλη που τρώει τα νύχια του και τα κακάδια του και έχει συγκαμένο κόλο από την βρώμα και τον ιδρώτα που τρέχει από τα αρχήδια του από την πολύ μαλακία και βλέπει όλη μέρα star wars και κάνει συλλογή με star wars. Είμαι ο τύπος στο άβαταρ!

επειδη εισαι βρομιαρης σου ερχοντε βρομιαρες και με τριχες για να μην νιωθεις ασχημα  :jerking:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σίγα μην πληρώσω να πάω με Ελληνίδα.
Μα πας να χαδεύεις λίγο μπούτι  και νομίζει ότι χαδεύεις σκαντζόχοιρο
Την φιλάς στο στόμα και φένονται οι τρίχες από την μύτη της. Πολύ τρίχα ρε παιδιά. :headbang:
Βάζεις δάχτυλο και μετά μυρίζει το δάχτυλό σου λες και είσαι στην ψαραγορά. :tickedoff:
Έλεος δηλαδή. Καλά όχι πως εγώ είμαι και κανένα μανεκέν αλλά πας στο ανατολικό μπλόκο και βλέπεις κάτι τύπους χάλια σαν και εμένα  να γαμάνε βελουτέ μουνάρες τζάμπα.

Δηλαδή γαμώτο ρε πούστη. :uglystupid:

Εσύ πας με δευτερο-τριτοκλασάτες γκόμενες τύπε. Μια χαρά μουνάκια έχει από άποψη εμφάνισης και περιποίησης στην Ελλάδα, απλά είναι φυσικό οι μπουρούχες να είναι περισσότερες..

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Μα οι πρωτοκλασάτες Ελληνίδες όλες θέλουν τον Ζορζ Κλουνέι :uglystupid: