vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Το σεξ δε λείπει στα εκδιδόμενα κορίτσια, τύπε. Και αγαπάνε πολύ το χρήμα για να το δώσουν τσάμπα. ;)υπαρχουν και τα one night stands
Το σεξ δε λείπει στα εκδιδόμενα κορίτσια, τύπε. Και αγαπάνε πολύ το χρήμα για να το δώσουν τσάμπα. ;)υπαρχουν και τα one night stands
Το σεξ δε λείπει στα εκδιδόμενα κορίτσια, τύπε. Και αγαπάνε πολύ το χρήμα για να το δώσουν τσάμπ
Ναι, ρώτα τον και πες μας.να ρωτησω το παιδι που το κοριτσι ( την ξερετε σιγουρα ολοι ) τον σπαμαρε στα λαικ αν του κατσε τελικα για να τελειωνουμε ?
χαχαχαχαχαχαΝαι, ρώτα τον και πες μας.
Φίλε μου στείλε πμ αν θες για ποιο κορίτσι λες;να ρωτησω το παιδι που το κοριτσι ( την ξερετε σιγουρα ολοι ) τον σπαμαρε στα λαικ αν του κατσε τελικα για να τελειωνουμε ?
ΤΕΡΜΑ ΞΕΤΕΡΜΑ ΟΛΟ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΜΑΡΙΕΚΛΠ.αυτο ρωτησα ρε φιλε και επεσε ο αλλος να με φαει... τεσπα...
δεν ξερω αν θα το ηθελε η ιδια οποτε δεν μπορω να το κανω παντως ειναι πολυ γνωστη εχει συζητηθει πολλες φορες στο μπου και εχει πολλες φιλες στο αθλημα και απο γραφεια και ανεξαρτητες και πορνοσταρ... σιγουρα θα την ξερετε...Φίλε μου στείλε πμ αν θες για ποιο κορίτσι λες;
παντως πολλες κανουν follow και σπαμαρουν στα λαικ στο ινστα παιδαραδες και καπου εκει αναρωτιεμαι να τους καθονται κιολας η να μενουν στα λαικ ?
Παρακολουθείς τα like και τους followers παιδαράδων στο ίνσταγκραμ;
Ατυχησες. Το κοριτσι εφυγε διακοπες. Next time.Xaxa xaxa φιλε τώρα το είδα το λάθος ? παντως που έστειλα το διάβασε και δεν απάντησε ποτε ?
κατερινακι δωσε αναφορα μην ξεχασεις με ποιον -πια εισαι στον που τσυ μαςΜωρακια δεν απαντάω δεν είμαι Ελλάδα από 16.05 και μετά θα γυρίσω να περνάτε όμορφα
Καλα να περνας!Μωρακια δεν απαντάω δεν είμαι Ελλάδα από 16.05 και μετά θα γυρίσω να περνάτε όμορφα
Ωραίο μωρό !Σε θέλω για γειτόνισσα
Μωρακια δεν απαντάω δεν είμαι Ελλάδα από 16.05 και μετά θα γυρίσω να περνάτε όμορφα
Η Κατερίνα εκτός Ελλάδας και καλά κάνει ! Μήπως πρέπει να γίνει και εδώ ένα διάλλειμα ?? Να " ξεκουραστεί " η σελίδα της ...Μωρακια δεν απαντάω δεν είμαι Ελλάδα από 16.05 και μετά θα γυρίσω να περνάτε όμορφα
Και εσύ να περάσεις καλά εκεί που πήγες!!!Μωρακια δεν απαντάω δεν είμαι Ελλάδα από 16.05 και μετά θα γυρίσω να περνάτε όμορφα
Μολις ανοιξουν και "διηπειρωτικες" μετακινησεις δλδ!Μωρακια δεν απαντάω δεν είμαι Ελλάδα από 16.05 και μετά θα γυρίσω να περνάτε όμορφα
Μεχρι τοτε θα μας γινει διηπειρωτικος πυραυλοςΜολις ανοιξουν και "διηπειρωτικες" μετακινησεις δλδ!
Εντάξει τυπε μου, αλλά αναλογισου ότι όλα γίνανε για το καλό μας... απαγορεύσεις κλπΜεχρι τοτε θα μας γινει διηπειρωτικος πυραυλος
Εντάξει τυπε μου, αλλά αναλογισου ότι όλα γίνανε για το καλό μας... απαγορεύσεις κλπ