Διαγραμμένο μέλος 199447
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2020
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
Βασικά οποίος σε είχε από την ζήλεια του που θα σε κοιτάζανε θα Αυτοκτονουσε ?
Μη την κάνεις ξανά αυτή την ερώτηση. Ειδικά σε αυτή τη στάση θα σε παίρναμε οι περισσότεροι αν όχι όλοι!Ποιος θα με πάρει μωρέ τέτοιος μπελάς που ειμαι
το εγραψα πιο πανω,είναι πολύ έξυπνη για να αφεθεί σε τέτοιους "ρομαντισμούς"Tο μαζεψε αμεσως, εξυπνο κοριτσι
Αυτές οι γυναίκες σε βάζουν φυλακή εύκολα. Μια ματιά θα ρίξει ο ένας, μιά κουβέντα θα πει ο άλλος, θα βγουν τα σιδερικά...Ποιος θα με πάρει μωρέ τέτοιος μπελάς που ειμαι
Καλη Ανασταση Κοριτσαρε !! Χρονια Πολλα!!Χρόνια πολλά μωράκια καλή Ανάσταση
Ax βρε Κατερινακι τι μας κανεις μεσημεριατικα...Χρόνια πολλά μωράκια καλή Ανάσταση
Μας γαμησες ?Χρόνια πολλά μωράκια καλή Ανάσταση
Κλεισε ραντεβου και κανε το ιδιο για εκδικησηΜας γαμησες ?
Δεν μενω Αθηνα κ περυσι π ημουν δεν μπορουσε η Καθριν,ελπιζω την μεθεπομενη π θ ανοιξουν οι συγκοινωνιες να μπορει για να κατεβω να της σφυριξω...δυο φωνηενταΚλεισε ραντεβου και κανε το ιδιο για εκδικηση
ρε Κατερινακι αληθεια τωρα?τι κακο σε βρηκε μαναρι μου?που πηγε το βρακακι?χρονια πολλα κουκλα και καλη ανασταση.Χρόνια πολλά μωράκια καλή Ανάσταση
Χρόνια πολλά ! Είσαι μια κούκλα ? καλή Ανάσταση στις καρδιές μας , τα πουλάκια μας τα έχεις αναλάβει εσύ να τα αναστήσεις ...???Χρόνια πολλά μωράκια καλή Ανάσταση
Είσαι φοβερή!!!!Χρόνια πολλά, με υγεία...να είσαι πάντα χαρούμενη!!!Χρόνια πολλά μωράκια καλή Ανάσταση
Μωρο μου εσυ! Χρονια πολλα!Χρόνια πολλά
Φίλε μου και βέβαια έχουν προσωπική ζωή όπως όλοι μας. Έχουν τους/τις φίλους/φίλες, τις παρέες τους. Θα βγουν βόλτα, θα πάνε για καφέ/φαγητό/μπάνιο. Δεν είναι καθόλου δύσκολο.Να ρωτήσω κάτι άκυρο που μια ζωή το χω απορία ??? Οι ιεροδουλες έχουν προσωπική ζωή ? Και αν ναι... πόσο δύσκολο είναι να έχουν ? Πραγματικά μια ζωή το χω απορία... Κατερίνα αν θες πες μας την δική σου γνώμη και όποιος άλλος θέλει βέβαια...
Φίλε μου και βέβαια έχουν προσωπική ζωή όπως όλοι μας. Έχουν τους/τις φίλους/φίλες, τις παρέες τους. Θα βγουν βόλτα, θα πάνε για καφέ/φαγητό/μπάνιο. Δεν είναι καθόλου δύσκολοφιλε δεν εννοω φιλος φιλους εννοω αν κανουν σχεσεις η ξεπετες γενικα αν εχουν ερωτικους συντροφους ( περα απο την δουλεια )
φιλε δεν εννοω τετοια προσωπικη ζωη... εννοω ερωτικη προσωπικη ζωη... αν κανουν σχεσεις η ξεπετες η αν εχουν γενικα ερωτικους συντροφους ( περα απο αυτους που εχουν στην δουλεια )Φίλε μου και βέβαια έχουν προσωπική ζωή όπως όλοι μας. Έχουν τους/τις φίλους/φίλες, τις παρέες τους. Θα βγουν βόλτα, θα πάνε για καφέ/φαγητό/μπάνιο. Δεν είναι καθόλου δύσκολο.