Φίλε δεν το πρόσεξα το σχόλιό σου. Τώρα που το έγραψες το κοίταξα και είναι εκεί. Γιατί λες ότι διαγράφηκε ??
Δεν έχει διαγραφεί !! Εκεί είναι. Πέραν του ότι εγώ ως απλό μέλος δεν έχω βέβαια την δυνατότητα να διαγράφω σχόλια.
Απάντησα ήδη στο σχόλιο σου στην κριτική ( φαντάζομαι θέλει λίγο χρόνο για να εγκριθεί ) και αντιγράφω και την απάντηση και εδώ μια και το έθεσες και εδώ.
Δεν το είχα προσέξει ότι η πρώτη κριτική είναι το 2013. Δέχομαι ότι το σχόλιο σου έχει λογική βάση.Γιατί υπαινίσεται ότι ή η Κατερίνα ξεκίνησε περίπου στα 17 της, ή ότι η ηλικία της είναι μεγαλύτερη.
Εγώ έγραψα ότι η Κατερίνα φαίνεται και είναι 22-23 ετών.
Για το ότι τόσο φαίνεται επιμένω. Τόσο φαίνεται!! Ξέρω τι είδα και δεν κάνω λάθη στις ηλικίες.
Ας εκφράσουν γνώμη και άλλοι φίλοι που την έχουν επίσης γνωρίσει.
Επιπλέον όταν την ρώτησα την ηλικία της, 22-23 μου είπε. Βέβαια ούτε ταυτότητα ζήτησα ούτε ληξιαρχική πράξη γέννησης.Δεν φιλοδοξώ να γίνω ληξίαρχος επαγγελματιών !!
Για να γίνω λοιπόν πιο ακριβής και πιο σαφής ευχαρίστως ανασκευάζω.
Η Κατερίνα φαίνεται, και είναι
κατα δήλωσή της, 22 -23 ετών.
Τα καλοπροαίρετα σχόλια πάντα είναι αποδεκτά και από εμένα τουλάχιστον πάντα θα παίρνουν απάντηση.
ΥΓ. Γενικά στη ζωή μου προκλήσεις δεν αποφεύγω ποτέ. Οτι κατάφερα, και κατάφερα πολλά, με αυτή τη στάση ζωής το πέτυχα. Την επόμενη λοιπόν φορά που θα την συναντήσω, γιατί σίγουρα θα την ξανασυναντήσω, θα ζητησω από περιέργεια ταυτότητα. Αν εκείνη επιλέξει να μου την δείξει θα επιβεβαιώσω η θα διαψεύσω.