ALITIS84
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2017
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Αχ....τι μας κάνεις νυχτιάτικα....Ε δεν είναι κάθε μέρα γιωρτη για να σε λέω έτσι // τέτοια φότο λες εσύ ότι θέλεις
Αχ....τι μας κάνεις νυχτιάτικα....Ε δεν είναι κάθε μέρα γιωρτη για να σε λέω έτσι // τέτοια φότο λες εσύ ότι θέλεις
Μ'αρέσει που ασχολείστε με το "Πόσο χρόνων ξεκίνησα"" 15 σας κάνει
αμα σου ζητησουμε δανεικα μην μας τα δωσεις ;) κατι αλλο130 ευρω να γαμησω μια πλαστικη κουκλα ; Αν αγορασω μια πιο φθηνα θα μου ερθει . Απορω πως της τα δινετε . .
εεεεε...?130 ευρω να γαμησω μια πλαστικη κουκλα ; Αν αγορασω μια πιο φθηνα θα μου ερθει . Απορω πως της τα δινετε . .
Σε κέρματα. Έτσι σκίζεται η τσάντα της και τα μαζεύουμε πάλι.130 ευρω να γαμησω μια πλαστικη κουκλα ; Αν αγορασω μια πιο φθηνα θα μου ερθει . Απορω πως της τα δινετε . .
Χαχαχα, πολύ καλό.Σε κέρματα. Έτσι σκίζεται η τσάντα της και τα μαζεύουμε πάλι.
Καλησπέρα μωράκια
[size=10pt]All in red....[/size]
Το Κατερινάκι είναι φαντασίωση. Δύο φορές που μπορούσα αυτή έλειπε εκτός ελλαδος. Ελπίζω όταν μπορώ να μην λείπει πάλι.
Αλλά πρέπει να βάλει κ καμία ακόμα φωτό κ με την φίλη της. Να έχουμε πιο εμπεριστατωμένη αποψη
Κ δεν θα ξανά έρθει; Τελειώνει το duo;;Μέχρι 27.06 θα είμαι εδώ...μετά από της 2-3.07 πάλι θα γυρίσω...όσο για την φιλι μου φεύγει σε 1 εβδομάδα εξωτερικό και έχω πάθει κατάθλιψη χαχαχα
Κ δεν θα ξανά έρθει; Τελειώνει το duo;;
Ε υπομονή τότε.φωτο της δεν έχουμε δει όμως. Μόνο ότι είναι ξανθιά ξέρουμεΘα έρθει σε 2 3 εβδομάδες :-(
Μέχρι 27.06 θα είμαι εδώ...μετά από της 2-3.07 πάλι θα γυρίσω...όσο για την φιλι μου φεύγει σε 1 εβδομάδα εξωτερικό και έχω πάθει κατάθλιψη χαχαχα
[size=10pt]All in red....[/size]