Καλησπέρα σε όλους,
Ονομάζομαι Σταύρος και είχα γράψει την εξής κρητική (
) το 2015. Με αφορμή το συγκεκριμένο είχα αποσυρθεί ως ενεργό μέλος του σπορ (αν και δεν ήμουν εδώ μέλος) μίας και ήρθα αντιμέτωπος για κάτι το οποίο είχε σχέση με την υγεία μου.
Το συγκεκριμένο σχόλιο το αφήνω διότι, η Κατερίνα προς τιμήν της, επικοινώνησε μαζί μου στην διάρκεια τον τελευταίων 2 ετών για 2 λόγους, πρώτον να με ενημερώσει πως η ίδια έχει κάνει όλες τις εξετάσεις και είναι καλά, και δεύτερον να ρωτήσει εμένα αν είμαι καλά. Το οποίο με εξεπλάγην θετικά, και μου αποδεικνύει πως ναι μεν μπορεί να έχει κάνει το όποιο λάθος, και ενώ η αρχική της αντίδραση δεν ήταν μίας επαγγελματίας, πλέον θεωρώ πως είχε σχέση με την ηλικία της, και το πως αντέδρασε αμυντικά. Κατά την άποψη μου πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει και εκείνη κάποια πράγματα, και προς όφελος όλων μας να το έχει δει αλλιώς.
Έχουμε πει να ξανασυναντηθούμε και δεν έχει συμβεί ακόμα, διότι οι καταστάσεις μου δεν το επιτρέπουν, παρόλα αυτά ανυπομονώ να ξεμπλέξω για να την συναντήσω.
Ο λόγος που γράφω το σχόλιο εδώ είναι επειδή έχω ζητήσει από τους admin να κατέβει η συγκεκριμένη κρητική επανειλημμένος, στο οποίο και δεν έχουν ανταποκριθεί (χωρίς να υπονοώ κάτι, ίσως απλά να μην είδα το συγκεκριμένο αίτημα). Και πλέον θεωρώ πως δεν αντιπροσωπεύει την Κατερίνα.
Να περνάτε καλά και πάντα με ασφάλεια