nanos445566
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2017
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
αν ειχε τωρα προβλημα να εισαι συγουρος οτι κατι θα ειχε ποσταρει καποιος εδω και 7 μηνες ... μην με απειλεις ομως και μην με λες γιατρο γιατι δεν ξερεις αν ειμαι
Με τις Κατερίνες έχεις ένα θέμα εσύ... Είσαι μέλος από το 15 και τώρα σου ήρθε ο πόνος να μας μιλήσεις και να μας προστατέψεις για τις αρρώστιες και το πόσο μπάζο είναι η Κατερίνα; Τα μέλη που σου την έχουν πέσει στην κριτική της άλλης Κατερίνας, σε ρωτάνε και συμφωνούν όλοι στις ίδιες ενστάσεις!Οπότε γράφει κάποιος αρνητική κριτική για την συγκεκριμένη πουτανα εσύ και ο Τζον σαν κοράκια πέφτετε να τον φάτε...., τουλάχιστον πείτε μας αν είστε ντσβατζιδες η συγγενείς για να είμαι λίγο ποιο διακρητικος.
αν ειχε τωρα προβλημα να εισαι συγουρος οτι κατι θα ειχε ποσταρει καποιος εδω και 7 μηνες ... μην με απειλεις ομως και μην με λες γιατρο γιατι δεν ξερεις αν ειμαι
εχει πολλα λαμογια στον χωρο της υγειας και το ξερω γιατι σε αυτο τον χωρο ειμαι
μωρο μου με την υπεροχή κοιλιτσα σου!!Καλημέρα μωράκια :-* :-*
...μια χαρα τα λες!!! οι μουφα εξετασεις συννεφο πανε...το κυκλωμα που ειναι απο πισω εχει φροντισει και γι αυτο!Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η απύθμενη βλακεία ορισμένων..
Νομίζετε ότι αν κάποια κοπέλα ποσταρει εξετάσεις είναι απαραίτητα δικές της??
Έχετε ιδέα πόσο εύκολο είναι να πάει μια κοπέλα στη θέση μιας άλλης??
Ή νομίζετε ότι στα διαγνωστικά κέντρα κάθονται οι γραμματείς ή οι ιατροί να τσεκάρουν ποιος είναι ποιος..
Εδώ έχει τύχει να μπει σε δημόσιο νοσοκομείο μια κοπέλα για επέμβαση με το βιβλιάριο άλλης και μια μέρα προ χ/ο , έκανε "πατάτα" δηλώνοντας λανθασμένο πατρώνυμο..
..κι απο την αλλη συναγωνιστη ειναι κι αυτο Τυχαιο? που Ποτε δεν εχει γραφτει κατι που πρεπει να προσεξουμε και να μη πεσουν οι.αγαπουληδες η οι προστατες τους για να κραξουν??ανταγωνισμός υπάρχει φίλτατε...
σε όλες της κοπέλες τα ίδια ...
μόλις βγει κάτι κάλο αμέσως η επίθεση...
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟ
ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ
Ισως καλυτερα να σταματησουν οι θριαμβολογιες απο τη μια και τα φτυαρισματα απο την αλλη, και ο καθενας να παει να εχει ιδίαν αντίληψη της κατάστασης.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=181247.0;attach=600277;image[/img[/URL]]
για προσωπο κατερινας
[/quote]
Μία χαρά είναι το κορίτσι ορίστε!