malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
κατερινακι, κανε γαλλικό μανικιούρ και βαψτα κοκκινο της φωτιας
Και κόκκινο και γαλλικό μαζί δεν γίνεται :-D
κατερινακι, κανε γαλλικό μανικιούρ και βαψτα κοκκινο της φωτιας
ω ρε μανα μου καπουλιαΑναγκαστικά με τόσα μπάνια που έχω κάνει αυτό το καλοκαίρι έχω πάρει έντονο χρώμα :-)
Αρκει να την περνεις στα τεσσερα, γιατι αν δεις προσωπο ειναι ιδια η Ταϋγέτη ΜπασούρηΤρελό πιπίνι.. Το συνάντησα πριν λίγες μέρες.. Θα ανεβάσω και κριτική σύντομα..
Αρκει να την περνεις στα τεσσερα, γιατι αν δεις προσωπο ειναι ιδια η Ταϋγέτη Μπασούρη
τοσο μπαζο ειναι?Αρκει να την περνεις στα τεσσερα, γιατι αν δεις προσωπο ειναι ιδια η Ταϋγέτη Μπασούρη
Αρκει να την περνεις στα τεσσερα, γιατι αν δεις προσωπο ειναι ιδια η Ταϋγέτη Μπασούρη
Τρελό πιπίνι.. Το συνάντησα πριν λίγες μέρες.. Θα ανεβάσω και κριτική σύντομα..
καλα, καλα! φορα τα καλα σου (της εκκλησιας) και ελα απο το καφενειο να σου πω πρωτα ενα δυο πραγματα...Έχουμε αφήσει στη μέση ένα project με την Κατερίνα ;) το οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί συντόμως ...
εσυ την συναντησες οπως ειπες πριν λιγες μερες....εισαι εδω μεσα και μας λες τι σπεσιαλ πιτσα που ειναι και ποσο καλα περασες.....Επισης οτι θα ανεβασεις κριτικη....Καλα, ακομα να βρεις χρονο να πεις δυο λογια για το τελειωμα?Νομίζω υπερβάλλεις!
Εντάξει, σίγουρα ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα και η ομορφιά είναι κάπως υποκειμενική..
Αλλά η κοπέλα σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχημη.
Πάντως το πρόσωπο στη συνάντηση μαζί της δεν παίζει και τόσο ρόλο..
Τρομερό κωλαράκι για σφαλιάρες, βυζάρες και απίστευτο μαυρισμένο σώμα που κολάζει.
καλα, καλα! φορα τα καλα σου (της εκκλησιας) και ελα απο το καφενειο να σου πω πρωτα ενα δυο πραγματα...
το ειχα απο πολυ παλια φιλε....Όλο υποσχέσεις ... . Αν και ο Χάρυ φοράει πάντα τα καλά του θα φορέσει για την περίσταση τα καλυτερότερα του. Θα φέρει επίσης μαζί και την καλλίστη διάθεση του ;) . Θα κουβαλά δε και ένα εξαπτέρυγο στον ώμο .
Παρεμπιπτόντως το τελευταίο σου άβαταρ είναι το καλύτερο.
καλημερα τζωναρε!καλημέρες στην ομήγυρη !!
στις σελίδες 63, 65, 62 του αυτού νήματος μπορεί κανείς εύκολα να δει πως είναι η Κατερίνα. πρόσωπο και σώμα.
κι ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
καλημέρες στην ομήγυρη !!
στις σελίδες 63, 65, 62 του αυτού νήματος μπορεί κανείς εύκολα να δει πως είναι η Κατερίνα. πρόσωπο και σώμα.
κι ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
εσυ την συναντησες οπως ειπες πριν λιγες μερες....εισαι εδω μεσα και μας λες τι σπεσιαλ πιτσα που ειναι και ποσο καλα περασες.....Επισης οτι θα ανεβασεις κριτικη....Καλα, ακομα να βρεις χρονο να πεις δυο λογια για το τελειωμα?