Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.396
- Πόντοι
- 28.246
Ούτε έχω να πω, ούτε με ακούει καμία! Δεν είναι στις αρμοδιότητές μου άλλωστε.zebu πες της να ριξει την τιμη , εσενα σ΄ακουει
Ούτε έχω να πω, ούτε με ακούει καμία! Δεν είναι στις αρμοδιότητές μου άλλωστε.zebu πες της να ριξει την τιμη , εσενα σ΄ακουει
ρε θα μας τρελανεις... προιν 3μηνυματα δεν ειπε θα βγαλει φωτο οπως θεςΟύτε έχω να πω, ούτε με ακούει καμία! Δεν είναι στις αρμοδιότητές μου άλλωστε.
Για φωτό; Ε, ναι. Για τα υπόλοιπα ισχύει ό,τι σου είπα!ρε θα μας τρελανεις... προιν 3μηνυματα δεν ειπε θα βγαλει φωτο οπως θες
Για πολύ γλύψιμο η κορμάρα της Κατερίνας
Μπορεί να περιμένει να πάρει κάποιο...Εσύ τι έγινε? Από τα γραφεία το έριξες στις "Ανεξάρτητες"????
4 μηνύματα με 5 κριτικές. Μάλιστα...
Μπορεί να περιμένει να πάρει κάποιο...
Εκπτωτικό κουπόνι
Είσαι μια ξηγημένη θεά! Το πες και το κανες! Μου αρέσει και μου παρα αρέσει! Από κοντά θα παίξουν κι άλλες!Zebu, ειδικά για εσένα! ;) ελπίζω να σου αρέσει αν δεν, έλα όπως είπες να μου κάνεις εσυ το φοτογραφο!
Από κοντά θα παίξουν κι άλλες!
Zebu, ειδικά για εσένα! ;) ελπίζω να σου αρέσει αν δεν, έλα όπως είπες να μου κάνεις εσυ το φοτογραφο!
Θα κάνω καλή δουλειά, μην αγχώνεσαι! ;)Ναι Zebu, τα Soft Boxes, τα Reflectors και τις Ομπρέλες Aντανάκλασης Φωτός μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί
Θα κάνω καλή δουλειά, μην αγχώνεσαι! ;)
Είσαι μια ξηγημένη θεά! Το πες και το κανες! Μου αρέσει και μου παρα αρέσει! Από κοντά θα παίξουν κι άλλες!
Και η ζήλεια επίσης!το χρημα,ο βηχας κι ο ερωτας δεν κρυβονται.
μια ομορφια το μωρο.....σκετη καυλα.....Καλημέρα μωράκια
Το βυζί είναι αληθινό ή πλαστικό???? Ακόμα δεν μου απάντησε κάποιος.
φτιαγμενο ειναι με πολυ καλη αισθηση και ανταποκριση...Το βυζί είναι αληθινό ή πλαστικό???? Ακόμα δεν μου απάντησε κάποιος.