malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
Την καλήμερα μου μωρακια! Έχω γυρίσει Ελλάδα αλλά θα ξεκινήσω από 01.05 τα ραντεβού. Φιλάκια πολλά :-*
Καλησπέρα μωρό θα βρεθούμε σύντομα...Την καλήμερα μου μωρακια! Έχω γυρίσει Ελλάδα αλλά θα ξεκινήσω από 01.05 τα ραντεβού. Φιλάκια πολλά :-*
image hosting site no sign upcertificity.comΓραφω πολυ σπανια εδω, αλλα ειπα να γραψω τωρα γιατι διαβασα τις κρητικες για τη κατερινα.
Την συναντησα.
...
* το πανεξυπνη δεν το λεω τυχαια, το μυαλο της ειναι πολυ κοφτερο.
καταρχην μαλακα οταν διαβασα το σχολιο σου εψαχνα εναν ωμο για να κλαψω...η κοπελα ειναι οτι πιο μουφα υπαρχει στο 100ρικο (τουλαχιστον τοσα μου χε παρει εμενα πριν 1,5 χρονο περιπου που τη συναντησα... για να καταλαβεις οι καβλες μου για παρτη της ειχαν χτυπησει κοκκινο και την ειχα κλεισει απο την προηγουμενη για 8:15 το επομενο πρωι.εκεινο το βραδυ δεν ειχα κλεσει ματι απο την καβλα. ειχα κατακαβλωσει απο τις φωτο της και απο την φωτο που ειχε στο βαιμπερ... οταν την πρωτοαντικρυσα καταλαβα τι σημαινει φωτοσοπ... 50 ευρω με το ζορι θα εδινα για αυτην , με την προυποθεση να ανεβαζε λιγο της υπηρεσιες της καθως ηταν διεκπαιρεωτικες που παρεπεμπαν σε στουντιο... ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε!!!Γραφω πολυ σπανια εδω, αλλα ειπα να γραψω τωρα γιατι διαβασα τις κρητικες για τη κατερινα.
Την συναντησα.
Η κοπελα ειναι μικρουλα, πανω απο 22 δεν ειναι. Μιλαει παρα πολυ καλα ελληνικα, και ειναι μια κουκλιτσα. Προσωπικα θεωρω οτι ειναι η πιο ωραια κοπελα του χωρου την οποια εχω δει, δεν εχω δει πολλες, ισως 10-12. Το δε προσωπο της, δεν ξερω ποιος ακριβως ειδε "σκυλοφατσα" ειναι κοριτσιστικο και γλυκητατο.
Αυτο το μαγκακι κτλ δεν ξερω που ακριβως το ειδαν οι αλλοι, αναρωτιεμαι αν κανενας απο αυτους που την ειπε "μαγκακι" (με αυτη τη κακη εννοια) η οτιδηποτε σχετικο ενδιαφερθηκε για το τι κουβαλαει μεσα στο κεφαλι της περα απο τα βυζια και το κωλο της.
Η κοπελα ειναι πανεξυπνη*, και μια συμβουλη για οποιον παει μαζι της, ρωτηστε τη για αυτη, ενδιαφερθητε λιγακι, ακουστε την και θα δειτε εναν ανθρωπο που θα κανει το οτιδηποτε για να σας ευχαριστισει.
Απλα αντιμετοπιστε την σαν ανθρωπο οχι σαν ενα αντικειμενο που πληρωσατε για να σας δωσει ενα οργασμο και θα περασετε παρα παρα πολυ ωραια.
Γραφω πολυ σπανια εδω, αλλα ειπα να γραψω τωρα γιατι διαβασα τις κρητικες για τη κατερινα.
Η κοπελα ειναι μικρουλα, πανω απο 22 δεν ειναι. Μιλαει παρα πολυ καλα ελληνικα, και ειναι μια κουκλιτσα. Προσωπικα θεωρω οτι ειναι η πιο ωραια κοπελα του χωρου την οποια εχω δει, δεν εχω δει πολλες βεβαια οποτε το δειγμα μου δεν ειναι πολυ μεγαλο, ισως 10-12 παρολα αυτα θα την κατετασα ανετα στις πιο ωραιες γυναικες που εχω δει, αλλα αυτο ειανι λιγακι υποκειμενικο. Το δε προσωπο της, δεν ξερω ποιος ακριβως ειδε "σκυλοφατσα" ειναι κοριτσιστικο και γλυκητατο.
Αυτο το μαγκακι κτλ δεν ξερω που ακριβως το ειδαν οι αλλοι, αναρωτιεμαι αν κανενας απο αυτους που την ειπε "μαγκακι" (με αυτη τη κακη εννοια) η οτιδηποτε σχετικο ενδιαφερθηκε για το τι κουβαλαει μεσα στο κεφαλι της περα απο τα βυζια και το κωλο της.
Η κοπελα ειναι πανεξυπνη*, και μια συμβουλη για οποιον παει μαζι της, ρωτηστε τη για αυτη, ενδιαφερθητε λιγακι, ακουστε την και θα δειτε εναν ανθρωπο που θα κανει το οτιδηποτε για να σας ευχαριστισει.
Απλα αντιμετοπιστε την σαν ανθρωπο οχι σαν ενα αντικειμενο που πληρωσατε για να σας δωσει ενα οργασμο και θα περασετε παρα παρα πολυ ωραια.
p.s. ειχε πει ο Francis bacon: There is no excellent beauty that has not some strangeness about its proportion. Οι ουλες που εχει κατω απο το στηθος, απλα την κανουν ακομα πιο ωραια γιατι της δινουν μια ανθρωπια με την οποια μπορεις να συνδεθεις.
καταρχην μαλακα οταν διαβασα το σχολιο σου εψαχνα εναν ωμο για να κλαψω...η κοπελα ειναι οτι πιο μουφα υπαρχει στο 100ρικο (τουλαχιστον τοσα μου χε παρει εμενα πριν 1,5 χρονο περιπου που τη συναντησα... για να καταλαβεις οι καβλες μου για παρτη της ειχαν χτυπησει κοκκινο και την ειχα κλεισει απο την προηγουμενη για 8:15 το επομενο πρωι.εκεινο το βραδυ δεν ειχα κλεσει ματι απο την καβλα. ειχα κατακαβλωσει απο τις φωτο της και απο την φωτο που ειχε στο βαιμπερ... οταν την πρωτοαντικρυσα καταλαβα τι σημαινει φωτοσοπ... 50 ευρω με το ζορι θα εδινα για αυτην , με την προυποθεση να ανεβαζε λιγο της υπηρεσιες της καθως ηταν διεκπαιρεωτικες που παρεπεμπαν σε στουντιο... ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε!!!
Ωραίο αστείο, μας έπεισες !!
Τεσπα ναι θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα, προφανως υπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων που δεν τους ταιριαζει το γεγονος οτι αν κατι την χαλασει πολυ φαινεται. Ενταξει τωρα ειναι και 20κατι χρονων κοριτσι. Δεν τα ειχατε ποτε με 20χρονες? Ειναι συναισθηματικα πλασματα. Αλλα δεν θελει πολλα για να ειναι καλη απεναντι σου.
Τωρα στα της εμφανισης, δεν ξερω τι σημαινει τσουβαλεξ σωμα? Φαινεται στις φωτογραφιες πως ειναι το σωμα της, ειναι μια υγειεσταση 20αρα, εχει καλη τονικοτητα στους μυς αν αυτο εχει καποια σημασια (δεν εννοω τονικοτητα σαν εμφανηση εννοω σαν επιπεδο μυικου τονου), πεντακαθρο δερμα και ενα ευχαριστο θυλικο επιπεδο λιπους. Αν εσενα σου αρεσουν οι γυναικες που ειναι πολυ γυμνασμενες οκ, κνανενα προβλημα, αλλα δεν την λες τσουβαλεξ, το σωμα της ειναι πολυ ωραιο.
Για οσους γουσταρουν ποδαρακια, νουμερο 36.5-37. Μιαμ.
Επισης αβαφτη ειναι το ιδιο ωραια.
Για την Κατερίνα δεν ισχύει αυτό που ισχύει για τις περισσότερες, γιατί έχει άσχημη νοοτροπία, όσο πιο ευγενικά της φερθείς τόσο θα το δει σαν ευκαιρία ν α σε ξεπετάξει.
Η εμφάνιση είναι προφανώς θέμα γούστου, αλλά εγώ την βλέπω επιεικώς μετριότατη. Τώρα αν την βλέπει κάποιος ωραία μάλλον είναι κακόγουστος.
Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παλικαρια η κατερινα ειναι μια ξεπετα για τα φραγκα .την ειχα παρει και αυτην στα πρωτα της βηματα.καποια εποχη ειχε και κονδυλωματα και μου ελεγε πως κανεις ετσι ....γαματα.υπαρχιυν αλλες καλυτερες εγω προτιμω Σονια απο πρωην izabella.τη κανω οτι θελω. Εντελως φιλικα
Η Σονια εχει βαλει αγγελια καπου μονη τηs;Παλικαρια η κατερινα ειναι μια ξεπετα για τα φραγκα .την ειχα παρει και αυτην στα πρωτα της βηματα.καποια εποχη ειχε και κονδυλωματα και μου ελεγε πως κανεις ετσι ....γαματα.υπαρχιυν αλλες καλυτερες εγω προτιμω Σονια απο πρωην izabella.τη κανω οτι θελω. Εντελως φιλικα