nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
Ασφαλως και οχι! Για 10 κανει.
Ωραία ησηχασα τώρα. Αφού βρήκαμε το τέλειο εδώ είμαστε δεν χρειάζεται άλλα call girls. Κλείσαμε.
Ασφαλως και οχι! Για 10 κανει.
Φιλε μου αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη...δεν ειπα οτι ειναι τελεια...η βαθμολογιες ειναι υποκειμενικες...περναω καλα με την κατερινα και αυτο εγραψα...στην βερονικα δηλαδη που δεν με αφηνε να βαλω παραπανω βαθμολογια τι σημαινει???οτι ειναι χειροτερη απο την κατερινα???οτι θελετε καταλαβαινετε!!!!Μπα δεν μπήκα για σένα είδα το 9,7 στην πρώτη σελίδα και λέω δεν πας από το τοπικ της μαλκοττο να δεις τι έγινε και άρχισαν να την σπρώχνουν.
Λίγο πριν το τέλειο το Κατερινακι να γελάς ή να κλαις ? :S
φιλε μου μπραβο που περασες καλά!!επειδη ειδα πως εχεις παει και με ναγια ποια θεωρεις καλυτερη για τα δικα σου γούστα πάντα??Φιλε μου αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη...δεν ειπα οτι ειναι τελεια...η βαθμολογιες ειναι υποκειμενικες...περναω καλα με την κατερινα και αυτο εγραψα...στην βερονικα δηλαδη που δεν με αφηνε να βαλω παραπανω βαθμολογια τι σημαινει???οτι ειναι χειροτερη απο την κατερινα???οτι θελετε καταλαβαινετε!!!!
φιλε μου μπραβο που περασες καλά!!επειδη ειδα πως εχεις παει και με ναγια ποια θεωρεις καλυτερη για τα δικα σου γούστα πάντα??
για αυτο γραφω για τα δικά του γούστα.. για να καταλαβω πως βαθμολογει..ξερω πως δεν τιθεται.Μα σοβαρά, πιστεύεις ότι τίθεται καν θέμα σύγκρισης; Ρητορικό ήταν το ερώτημα ή πλάκα μας κάνεις;
Έλα Χριστέ και Παναγιά....
να κάνω και εγώ μια ερώτηση για την συγκεκριμένη ... Για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι είναι αυτή που προσέφερε τριο με μια φίλη της πριν από 1-1,5 χρόνο... και που είχε γίνει μεγάλο θέμα ότι ενδεχομένως έχει αφροδίσια ... αυτή είναι ή την μπερδεύω με κάποια άλλη;
...ολα σου τα μνμ αφορουν την Κατερινα20.. ΤΥΧΑΙΟ?Συνάντηση πριν λίγο με την Κατερινουλα. Βρεθηκαμε σε ξενοδοχείο στα βόρεια.
Η Κατερινα είναι μία κοπέλα πολυ ομορφη,ήρθε φορωντας ένα υπέροχο κολαν που τόνιζε τα της "δυνατά" της σημεία. Γλυκιά, ομιλητικη έκανε ντουσακι κ ξεκινησαμε. Δέχτηκε τα πάντα με έκανε να νιώσω άνετα κ την ευχαριστώ για την εμπειρία!! Δεν χρειάζεται ν μπω σε λεπτομέρειες, ήταν πολυ δεκτική κ κάνει ακριβώς οτι περιγράφει στο προφίλ της κ με το παραπάνω. Πολυ καλη πιπα, πολυ συμετοχι στα ολλα οσα καναμε και γεννικα η κοπελα τα σπαει!!
Μετά το τέλος ξεκουραστηκαμε, μιλησαμε κ πέρασαν πολύ ευχάριστα τουλάχιστον για εμένα τα τελευταία λεπτα της συνάντησης. Με την πρώτη ευκαιρία που θ έχω πάλι άνεση οικονομική θα την ξανασυναντουσα..
σωστος ο κομπρας...ολα σου τα μνμ αφορουν την Κατερινα20.. ΤΥΧΑΙΟ?
πραγματι τον Αυγουστο του 2015 ειχε γινει η ιστορια που λες, και το κουλο της υποθεσης ηταν οτι την ενδιεφερε περισσοτερο η χαμηλη βαθμολογια που της ειχαν βαλει..να κάνω και εγώ μια ερώτηση για την συγκεκριμένη ... Για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι είναι αυτή που προσέφερε τριο με μια φίλη της πριν από 1-1,5 χρόνο... και που είχε γίνει μεγάλο θέμα ότι ενδεχομένως έχει αφροδίσια ... αυτή είναι ή την μπερδεύω με κάποια άλλη;
Παιδιά, λίγο ήρεμα με τον Ζεμπού! Το καταλάβαμε ότι τον προτιμάτε...
Θα αρχίσει όμως να ζηλεύει η Κατερίνα...
Στα διαλα ρε!
Έτσι είναι, και υπάρχουν πολλοί καλοθελητές.μαλλον σου κολλησε φιλαρακι τωρα η ρετσινια. κατι πρεπει να κανεις
ηταν τελικα αληθεια οι χθεσινες φημες?????????
πεφτω απ τα συννεφα για το φιλο μου
ΥΓ. κριτικη θα δουμε?