dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κάνε τον κόπο αν θες και πέρασε την κ www.bourdela.com/call-girls/girls/katerina20/]εδώ[/url] Συναγωνιστή να τις έχουμε όλες μαζεμένες κάπου
[/quote την εχω κ εκι..
Κάνε τον κόπο αν θες και πέρασε την κ www.bourdela.com/call-girls/girls/katerina20/]εδώ[/url] Συναγωνιστή να τις έχουμε όλες μαζεμένες κάπου
[/quote την εχω κ εκι..
Μεγαλε τι εκπτωση σου εκαναν? Με την παραγραφο με την λεξη κοστολογειτε?Συνάντησα πριν λίγο καιρό την Κατερίνα, και αποφάσισα να την ξαναπλωνόσουν άλλη μια φορά μπας και ξεφύγω από το καθημερινό άγχος στης μέρες μας. Όταν την πήρα τηλ την πρώτη δεν μου το σήκωσε τη δεύτερη μου έλεγε ότι δεν μπορεί να έρθει μόνη της κτλ και αποφάσισα τελικά να την πάρω μαζί με τη φίλη της που μου πρότεινε.. Στην αρχή μου φανήκαν πολλά τα 160 και στο ξενοδοχείο τούς άλλα όταν πήγα από την αρχή κατάλαβα γιατί ζητάνε τόσα πολλά...
*είναι άνετες όχι με το ρολόι στο χέρι και να σημειωθεί ότι τα κορίτσια τα έχουν (είναι ζευγάρι) και αυτό το διαπιστώνεις κατά τη διάρκεια του ραντεβού...
Όταν πήγανε για ντούζ έβγαλαν από την τσάντα τους αφρόλουτρα και όταν τις ρώτησα γιατί έχετε μαζί σας μου είπαν ότι δε θέλουν του ξενοδοχείου.
Όταν τελείωσαν από το μπάνιο είχαν όρεξη και ξεκίνησαν με μια πίπα, φιλία παντού έπαιζαν με το μουνάκι του και είχαν φέρει και δονητή για να παίξουν οι δύο τους (να σημειώσω ότι προσωπικά το λεσβιακό το γουστάρω πολύ).
Μετά μπήκα και εγώ στο παιχνίδι, δεν ήξερα από πια να ξεκινήσω... βλέπετε ειδικά η Viki είναι πολύ στενό νινάκι οπότε είπα να δοκιμάσω γιατί δεν είχα ξανά βρεθεί μαζί της και δε το μετάνιωσα καθόλου, έχει πολύ καλή συμμετοχή, η Κατερίνα δεν έκατσε άπραγη.. φιλιόντουσαν και την έβαλε να της γλύφει το μουνάκι, μετά ανέλαβα το Κατερινάκι, εδώ δε χρειάζεται να τα ξανά πω ότι η κοπέλα τα τιμάει τα λεφτά της
Τη πρώτη φορά τελείωμα στο στόμα και τη δεύτερη στο σώμα...
*Η συνάντηση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο στα εξωτικά Πατήσια
Δεν έχω προσβάλει κανέναν εδώ μέσα 12 χρόνια.. αν δε περνάτε καλά εσείς με μια κοπέλα δε σημαίνει το ίδιο για όλους.Μεγαλε τι εκπτωση σου εκαναν? Με την παραγραφο με την λεξη κοστολογειτε?
Duo φίλε μη το συζητάς.. σκέψου ότι θα είσαι μ ένα πραγματικό ζευγάρι LessΑξίζει το duo με την φίλη της η καλύτερα μονή της?
μονο μεσω της κατερινας,η βικυ...δηλαδή μόνη της δεν πάει για να προμοτάρει το ταίρι της???αλλά νομίζω οτι αν ζητήσεις την άλλη σου λέει οτι δεν πάει μόνη της....
Είναι διάσπαρτες στο μπλοκ της ψάξελέει τίποτα, παίζουν πουθενά φωτός της???
ορίστεδεν το ξέρω μία βοήθεια???
Για να δεις περισσοτερα... θα σου κοστισει 160+20=180χμμμ σωστός αλλά δεν φαίνονται και πολλά τέλος πάντων.....
Mπραβο φιλε που περασες καλα... τα pm σου με διασκεδασαν αφανταστα...!Αλλη φορα να προσεχεις σε ποιον ζητας τηλεφωναΔεν έχω προσβάλει κανέναν εδώ μέσα 12 χρόνια.. αν δε περνάτε καλά εσείς με μια κοπέλα δε σημαίνει το ίδιο για όλους.
Ρε αρχιδι εισαι 12 χρονια εδω μεσα οπως λες...αλλα ολες σου οι κριτικες ειναι μονο δυο για ασχετες και για τα 2 μπαζα.Δεν έχω προσβάλει κανέναν εδώ μέσα 12 χρόνια.. αν δε περνάτε καλά εσείς με μια κοπέλα δε σημαίνει το ίδιο για όλους.
Να αγιασει το στομα σου!!!!!!!Ρε αρχιδι εισαι 12 χρονια εδω μεσα οπως λες...αλλα ολες σου οι κριτικες ειναι μονο δυο για ασχετες και για τα 2 μπαζα.
Ποσο εκπτωση σου εκαναν?
τύπε μην ασχολείσαι με τσιράκια του μαριου..Ρε αρχιδι εισαι 12 χρονια εδω μεσα οπως λες...αλλα ολες σου οι κριτικες ειναι μονο δυο για ασχετες και για τα 2 μπαζα.
Ποσο εκπτωση σου εκαναν?