πάντως απο τι μου είπε τα 80 είναι για συγκεκριμένο hotel.Σε όλα τα άλλα 100.....
Σ' αυτή πάντως την αγγελία της, που είναι πολύ πρόσφατη, δεν φαίνεται να το περιορίζει στο συγκεκριμένο hotel μόνο:
πάντως απο τι μου είπε τα 80 είναι για συγκεκριμένο hotel.Σε όλα τα άλλα 100.....
οχι.η δευτερη φωτο είναι δικιά της?
είπα και εγω....
κοιτα εγω το έπιασα όμως...κάποιοι άλλοι δεν θα το καταλάβουν σίγουρα
μπααα δεν είμαι τόσο της εξωτερικης εμφανισης όσο το να μου βγαζει γούστα η άλληΕ άμα το έπιασες τι ρωτάς και εσύ?.. Πάντως πιστεύω ότι σου έχει λήψει λίγο η Κλέλια (και ο βύζος της).. Έλα μολόγα..
ξερετε το facebook της κατερίνας?
Εμενα ανοιγει κανονικα ο συνδεσμος..βαλε στην αναζητηση Katerina Katerina και λογικα θα στο βγαλει ειναι με ενα μαυρο μαγιωμου βγάζει το ακολουθο μήνυμα: Λυπούμαστε, η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη
Μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή να έχει αφαιρεθεί η σελίδα.
μπα τίποτα!εχουμε καπου αλλου φωτό της?αλλη μα μπας και δουλεψει
η δευτερη φωτο είναι δικιά της?
ΤΟΥ-ΜΠΑ-ΝΟ!!!!Γιατί η πρώτη φωτογραφία με το σκούρο μπλέ φόρεμα είναι αληθινή? Αυτή είναι η κατερίνα??????
Ρε παιδιά φαίνεται απο το παρουσιαστικό τρελό κομμάτι. Έτσι είναι?
Μιας και διάβασα να λέτε πως είναι από Βουλγαρία ή Ρουμανία, η ομιλία πως είναι? ντα, νιι και λιι και τέτοια βαριά? Με ξενερώνουν με το που ακούσω τέτοια φωνή.
ΤΟΥ-ΜΠΑ-ΝΟ!!!!