dinovr6
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε μανία όλες τους με αυτό το Λακόμπα...
Πόσες φορές θα έχουμε πέσει μούρη με μούρη μεταξύ μας......
Ρε μανία όλες τους με αυτό το Λακόμπα...
οκ.το δεχομαι.παντα υπαρχουν οι εξειρεσεις.Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες, Μεσιέ. Ειμαι απο τους ολίγους που έχουν γράψει (και μάλιστα σε κριτικη) ότι τις ιέρειες του αγοραίου ερωτα, πρέπει να τις βλέπουμε πρωτα σαν γυναίκες που έτυχε να είναι πουτάνες, και όχι σαν πουτάνες που έτυχε να είναι γυναίκες. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.
λακομπα?πάντως απο τι μου είπε τα 80 είναι για συγκεκριμένο hotel.Σε όλα τα άλλα 100.....
οκ.το δεχομαι.παντα υπαρχουν οι εξειρεσεις.
Αποφεύγω το Λακόμπα σαν ο διάολος το λιβάνι..
οπως τα λες ακριβως.μου εχουν τυχει περιπτωσεις,που ειναι πολυ αγενης,και εχουν τουπε πολυ.αυτες οντως δεν αξιζει καμια ευγενια.Σαφώς. Υπάρχουν και αρκετές που δεν αξίζουν αυτην την "μεταχείριση". ;)
α καλα σιγουρο αυτο...Πόσες φορές θα έχουμε πέσει μούρη με μούρη μεταξύ μας......
Πόσες φορές θα έχουμε πέσει μούρη με μούρη μεταξύ μας......
και εχεις δικιο !!!!. εβαλες και παρενθεση και εισαι ακομα πιο σωστος .Θα σα γράψω το εξης : Η δ. Κατερίνα (τουλάχιστον στα πρώτα της βήματα) είχε την τάση να συγχέει τον ευγενικό με τον μωρόχαυλο. Και το κλείνω εκεί.
ναι για το λακομπα παιζει 80, μιας και θα μεινει εκει κοντα . ειπαμε τωρα πια δεν εχει μεταφορικο μεσο . αγιε εχω διαβασει πολλες απο τις κριτικες σου και συμφωνω σχεδον σε ολες . δεν ξερω τι εγινε με την κατερινα . και να σου πω ουτε και με ενδιαφεει . μονο κριμα τα λεφτα και το χρονο σου . παντως πιστευω οτι η κατερινα στο κορμι ναι ειναι πουτανα παραμενει ομως ενα καλο παιδι που αν το πας λαου λαου θα λαβεις οτι εχει καλο να σου προσφερει . ολοι μας εχουμε μια προσωπικοτητα δεν πρεπει εξαιτιας του επαγγελματος μας να αφηνουμε να μας ποδοπατουν οι αλλοι .
Θα σα γράψω το εξης : Η δ. Κατερίνα (τουλάχιστον στα πρώτα της βήματα) είχε την τάση να συγχέει τον ευγενικό με τον μωρόχαυλο. Και το κλείνω εκεί.
Λόγο πολυκοσμίας ή υπάρχει άλλος λόγος?
Δείτε, κ. Στέλιο,
Δεν έχει σημασία για ποιόν λογο το έκανε. Άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά κοπέλα που να μην επιθυμεί ένα ευχάριστο και σχετικά χαλαρό ραντεβού με έναν ευγενικό πελάτη χωρίς εξεζητημένες απαιτήσεις. Η συγκεκριμένη ομως, αντί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό της και να "κερδίσει" τον "εύκολο" πελάτη, ούτως ώστε να υπάρξουν επαναληπτικές συνευρέσεις, τον εκμεταλευόταν για να κάνει το "διάλλειμα" της.
Εδώ ο Άγιος έχει δίκιο.. εκμεταλευόταν τέτοιες καταστάσεις, αλλά νομίζω το έκανε λόγω των πολλών ραντεβού που είχε.. Σου λέει κάτσε τώρα με αυτόν που είναι ήρεμος να αράξω λίγο και εγώ.. Αλλά ποτέ δε έκλεψε χρόνο και άμα την πρίζωνες έπερνε πάλι μπρος με τρέλα..
κανενα ελαφρυντικο . .παντως μια 2 ευκαιρια τωρα την αξιζειΣας καταλαβαίνω απόλυτα.. το μόνο ελαφρυντικό είναι το νεαρόν της ηλικίας της..
δεν εχω ζητησει ποτε . αλλα γιατι οχι ?κανενα ελαφρυντικο . .παντως μια 2 ευκαιρια τωρα την αξιζει
[/quot
καλημέρα και από μενα
η μικρη κωλο δινει?
κανενα ελαφρυντικο . .παντως μια 2 ευκαιρια τωρα την αξιζει
[/quot
καλημέρα και από μενα
η μικρη κωλο δινει?
κανενα ελαφρυντικο . .παντως μια 2 ευκαιρια τωρα την αξιζει
[/quot
καλημέρα και από μενα
η μικρη κωλο δινει?
Οχι ;)