- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
παρόλο που δεν κάνατε τίποτα, την πλήρωσες;
βαλε καμια καινουργια φωτο με τα σου να δουμε τι ισχυει τελικα.ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟN KLEFTOMOUNIS ΜΙΛΑΩ...ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΑ 100 ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΝΕΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ...ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ Κ ΓΙΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙΑ Κ ΡΟΥΜΑΝΑ Κ ΠΡΙΓΓΙΠΟΣΑ Κ ΠΟΥΤΑΝΑ Κ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΗ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠ ΤΙΗ ΜΟΑ ΩΡΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΩ Κ 55...ΕΞΕΡΤΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ (LARSON) ΜΕ ΑΥΤΑ Π Μ ΔΕΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΗΓΕΙΑ!!!
Συνεχώς @@@@@@@@@@@@@ λες στο κόσμο. Στο δωμάτιο όταν σε πληρώνει κάποιος το κάνει για να σε και όχι για . Άρα μάθε να είσαι πρώτα επαγγελματίας με τον πελάτη να μάθεις να τον ικανοποιείς στο κρεβάτι και μετά να κάθεσε να χαζομιλάς εδώ μέσα. Εξ΄ άλλου τι νομίζεις ότι θα σε πληρώνει κάποιος και από πάνω γαι χαζοκουβέντες μαζί σου στο δωμάτιο.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠ ΤΙΗ ΜΟΑ ΩΡΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΩ Κ 55...ΕΞΕΡΤΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ (LARSON) ΜΕ ΑΥΤΑ Π Μ ΔΕΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΗΓΕΙΑ!!!
Ο καθένας ας γράψει τις εμπειρίες του μαζί της. Εγώ δεν σχολιάζω τους άλλους πως περάσανε μαζί της αλλά την λαμογιά και την χωριάτικη κουτοπονηριά της γκόμενας που την έβγαλε σε μένα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΗΡΘΕ ΚΑΗ Η ΞΑΝΙΑ ΘΙΛΙ Μ ΑΠ ΤΗ ΠΑΤΡΑ :-*
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΗΡΘΕ ΚΑΗ Η ΞΑΝΙΑ ΘΙΛΙ Μ ΑΠ ΤΗ ΠΑΤΡΑ :-*
Μια φωτο που θα σας δείχνει να κάνετε πλακομούνι θα ήταν το καλύτερο δώρο για τους φανς σου