kleftomounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανα τηλεφωνακι της φιλης σου για εμας τους πατρινους παιζει να μας δωσεις?
Ποιούς πατρινούς ρε; Εσύ αλβανος δεν είσαι;
κανα τηλεφωνακι της φιλης σου για εμας τους πατρινους παιζει να μας δωσεις?
ναι ρε αλλα μενω πατρα..Ποιούς πατρινούς ρε; Εσύ αλβανος δεν είσαι;
EXEI.....TI TOUS THES?
ATHINAAA....!!!!!!!!!!!!!!! GIRISAAAAA EPITELOUS!!!
Βρε καλωs τηνα......Κουνουσε το αεροπλανο????ATHINAAA....!!!!!!!!!!!!!!! GIRISAAAAA EPITELOUS!!!
Καλώς ήρθες, να περάσεις καλά και καλά μυαλά.Atheens again...!! I feel HAPPY!! :-* :-* :-*
μη χαίρεσαι κ πολυ γιατι οι υποσχέσεις του κωλου που δωσες βλεπω να σου γυρίζουν μπούμερανγκ !Atheens again...!! I feel HAPPY!! :-* :-* :-*
Κατερίνα, τελικά θα μας γνωστοποιήσεις αν έχει γκρόβερ και γλωσσόφιλα το μενού σου? Θέλουμε να πηδήξουμε σαν άνθρωποι
μη χαίρεσαι κ πολυ γιατι οι υποσχέσεις του κωλου που δωσες βλεπω να σου γυρίζουν μπούμερανγκ !
Οχι δεν ειμαι της κατηγορίας σου αλλα επειδη μου την κάρφωσες αγρια τι λες για ενα 2 ωρο anal party?προσεξε όμως γιατι οταν παιρνω Anal παιρνω μονο Anal ,απο το πρώτο sec μεχρι να λήξει το ματς!ME PIRES AGAPI KAI DEN PERASES KALA? H ME PIRES KAI EXEIS PARAPONA...OLA SE ENA FORUM DEN TA MATHENEIS MWRO MOU OTI EXW PEI TO KANW !
Οχι δεν ειμαι της κατηγορίας σου αλλα επειδη μου την κάρφωσες αγρια τι λες για ενα 2 ωρο anal party?προσεξε όμως γιατι οταν παιρνω Anal παιρνω μονο Anal ,απο το πρώτο sec μεχρι να λήξει το ματς!
Δεν εχει μα και μου!