Επίσης εγώ δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχουν ορισμένοι με την εθνικότητα της κοπέλας. Σχεδον το 85%-95% των κοριτσιών λέει ψέματα για την εθνικότητά τους (και την ηλικία τους), που είναι το πρόβλημα;
Ποιος ο λόγος να τσακώνεσαι με μια κοπέλα για αυτό;
Πέρα από αυτό να πω την γνώμη μου και για τα υπόλοιπα. Εννοείται κακώς έβαλε ψεύτικη φωτογραφία (εξάλλου φαίνεται δεν το έχει και ανάγκη) και κακώς έδωσε αγγελία 'φίλης' με ψεύτικη φωτό.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) οι κοπέλες αυτού του χώρου σπάνια έχουν την οποιαδήποτε σχέση με computers, sites, forums κλπ κλπ. Μπαίνουν σε ένα φόρουμ νομίζοντας ότι θα κυλήσουν όλα όπως τα θέλουν αυτές χωρίς να έχουν αντίλογο ή απάντηση. Μετά κάτι πάει στραβά και τους φταίει το... site! Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο φόρουμ όπως ΟΛΑ τα φόρουμ που μπαίνω ανεξαρτήτως θεματολογίας, είναι ένας χώρος που λόγω της ανωνυμίας, λόγω της ευκαιρίας που έχουν κάποιοι να μανουριάσουν, λόγω του ότι σου δίνεται βήμα να πεις ότι μαλακία σου κατέβει, λόγω του ότι κάπου έχει χαθεί και η ευγένεια κλπ κλπ κλπ, οι τσακωμοί είναι το πιο σύνηθες φαινόμενο. Οι περισσότεροι που ασχολούνται χρόνια με το ίντερνετ το αντιλαμβάνονται αυτό και είτε δεν δίνουν σημασία, είτε δεν εμπλέκονται καν σε τέτοιους τσακωμούς. Αντιθέτως, κάποιος που μπαίνει για πρώτη φορά και αντιμετωπίζει τέτοια συμπεριφορά, ξαφνικά αισθάνεται ότι του κάνουν προσωπική επίθεση, πόλεμο κλπ με αποτέλεσμα να χάνει την ψυχραιμία του, να βρίζει και ως συνήθως να χάνει και το δίκιο του.
Αυτά τα λέω και για την κοπέλα που λέει 'κακώς μπήκα'. Πολύ καλώς μπήκες για να μας ενημερώνεις και να βάζεις φωτογραφίες σου (ακόμα περιμένω ποδαράκια...) και μην στραβώνεις με το παραμικρό. Μην δίνεις σημασία και κυρίως μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί εσύ θα χάσεις. Προσωπικά ξενερώνω με όσες αρχίζουν τα βρισίδια και αντιθέτως βγάζω το καπέλο σε όσες απαντάνε με χιούμορ. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω: Αν είσαι fake, αν είσαι γραφείο, αν είσαι μπάζο κλπ όλα θα φανούν σε βάθος χρόνου και όλοι θα πάρουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει.
Αυτά τα λέω και για εμάς εδώ μέσα. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις κοπέλες ως άτομα που είναι εξοικειωμένα με το πως αντιδράς σε μια αντιπαράθεση στο ίντερνετ. Εδώ και εμείς καμιά φορά ρίχνουμε γαμοσταβρίδια παρόλο που έχουμε φάει τα νιάτα μας στο ιντερνετ