economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.660
- Πόντοι
- 1.296
Ναι Αθήνα η Κατερίναπού δουλεύει αυτή; Αθήνα;;
Ναι Αθήνα η Κατερίναπού δουλεύει αυτή; Αθήνα;;
αγγελία έχει ή από εδώ κλείνεις ραντεβού;Ναι Αθήνα η Κατερίνα
Καλησπέρα μωράκια μου
τυπαρα λιγα ποστ πριν απο σενα εγραψε, εχει τηλεφωνο στην υπογραφη οπως 9 στις 10 εσκορτς εδω μεσααγγελία έχει ή από εδώ κλείνεις ραντεβού;
Να την βάλουμε ακριβως πισω απο την εστια του Μπρινιολι την Κυριακη, τι λες;
Να την βάλουμε ακριβως πισω απο την εστια του Μπρινιολι την Κυριακη, τι λες;
Έχει τηλέφωνο σε προφίλαγγελία έχει ή από εδώ κλείνεις ραντεβού;
όμορφη καλησπέρα και σε σένα μωράκι μουΚαλησπέρα μωράκια μου
Καλησπέρα μωράκια μου
ποσα δωματια εχεις κλεισμενα σε εντατικη νοσοκομειουΚαλημερα μωράκια μοοουυ Για τα νέα μέλη του σαιτ που ρωτάνε πιο πάνω, κάτω από κάθε ποστ που κάνω γράφει το τηλέφωνο μου, μπορείτε να το δείτε και να κλείστε ραντεβού από κει Για τα μωράκια που δεν μπορούν ή δυσκολεύεται να με συναντήσουν, υπάρχει λινκ με το ονλιφανς ακαουντ μου, οπου ανεβαζω κάθε μερα φωτογραφίες, καυτά videακια και αποκλειστικό περιεχόμενο, για να με νιώθετε όσο το δυνατόν κοντα σας
Απο ζημια σε ζημια το πας. Αθεοφοβη!Καλημερα μωράκια μοοουυ Για τα νέα μέλη του σαιτ που ρωτάνε πιο πάνω, κάτω από κάθε ποστ που κάνω γράφει το τηλέφωνο μου, μπορείτε να το δείτε και να κλείστε ραντεβού από κει Για τα μωράκια που δεν μπορούν ή δυσκολεύεται να με συναντήσουν, υπάρχει λινκ με το ονλιφανς ακαουντ μου, οπου ανεβαζω κάθε μερα φωτογραφίες, καυτά videακια και αποκλειστικό περιεχόμενο, για να με νιώθετε όσο το δυνατόν κοντα σας
Απο ζημια σε ζημια το πας. Αθεοφοβη!
Αυτο σημαινει οτι δεν προκειται να σταματησεις να μοιραζεις πονο. Ωχ Παναγία μου...
Πως με ξέρειςΑυτο σημαινει οτι δεν προκειται να σταματησεις να μοιραζεις πονο. Ωχ Παναγία μου...
Ομορφια μου εσυ εισαι απο αλλο πλανητη, δε δικαιολογειται αλλιως.. Πανεμορφη κ θα ηθελα πολυ να σε δωΚαλησπέρα μωράκια μοοοοουυ
ΚαυλαΕπέστρεψες πιο καυτή από ποτέ !!
Καλημέρα αγάπη μ ναιΔουλεύεις αυτές τις μέρες;