Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.942
- Πόντοι
- 2.586
Μυξιαρικο γιατι παρενοχλεις το κοριτσι ?Έκανες μεγάλη ζημιά σήμερα!
Μυξιαρικο γιατι παρενοχλεις το κοριτσι ?Έκανες μεγάλη ζημιά σήμερα!
Καλησπέρα όμορφη Κατερίνα μαςκαλησπέρα μωράκια μου
Εσύ είσαι ικανή να κάνεις ακόμη το ίδιο το κρεβάτι στο οποίο βρίσκεσαι,να χυσειέκανα zebu μου ??
Του εδωσες και καταλαβε! Προκαλεσες πολλα εγκεφαλικα.έκανα zebu μου ??
Γιατι, τραβας κανενα ζορι ραμολιμεντο;Μυξιαρικο γιατι παρενοχλεις το κοριτσι ?
Εσυ δε κανει να βλεπεις τετοια πραματα ..εισαι μικρος ακομαΤου εδωσες και καταλαβε! Προκαλεσες πολλα εγκεφαλικα.
Ναι ρε ...εγω προστατευω τα κοριτσια απο κατι αλητες σαν και σεναΓιατι, τραβας κανενα ζορι ραμολιμεντο;
Και που να στο κανει Live εκει να δεις τι θα παθεις.Εσυ δε κανει να βλεπεις τετοια πραματα ..εισαι μικρος ακομα
Ναι ρε ..εσενα περιμενα να μου πεις ...Και που να στο κανει Live εκει να δεις τι θα παθεις.
Αν θελησεις να πας απο τετοιο θεαμα, να την προτιμησεις.
Αμα δεν πιασει High score δεν σταματει.Ναι ρε ..εσενα περιμενα να μου πεις ...
Ελπιζω συντομα να δοκιμασω ενα τεστ κοπωσεως ....
Δε πιστευω να με ξεκανει ?
Στο έφτιαξα λίγοΤου εδωσες και καταλαβε! Προκαλεσες απανωτά εγκεφαλικα και έντονες σηκωμάρες
Κατι εχει παρει το αυτι μου , απο ενα ρεμαλι κολλητο φίλο , που τη γνωριζει απο τα πρωτα της βηματα ...Αμα δεν πιασει High score δεν σταματει.
Είσαι μουναρααα εδώκαλησπέρα μωράκια μου
Δεν φταίω εγω. Της είπα και την προηγούμενη φορά να μην τις πετάει έτσι απότομα. Δεν ακούει.
Ζεμπου πάντα με καυλες ξυπνάει!!!!Πάλι με καύλες ξύπνησες?
Οχι πάντα...μόνο όταν κάτι θέλει χαχαχαΖεμπου πάντα με καυλες ξυπνάει!!!!
τσίγκινα είναι.. Γνωστός που μοιράζειΜε το μπαρδον κιόλας αδελφέ γιατί δεν γνωριζόμαστε... κοσμηματοπωλείο έχεις? Γιατί πολλά μονόπετρα σε βλέπω και μοιράζεις όπου κοιτάω
καθε εμφανιση σου κανει ζημια!!!!έκανα zebu μου ??
Επέστρεψες πιο καυτή από ποτέ !!Καλημεραα μωρακια μου !!! Χαθηκα λιγο η αλήθεια ειναι αλλα επιστρεψα μαυρισμένη με πολύ ωρεξη απο σημερα λοιπόν ειμαι παλι στην διάθεση σας
Όχι ρε Κατερινάκι, τι ζημιά είσαι ρε αγάπη !! Μακράν το πιο υπέροχο πλάσμα και με απίστευτη όρεξη για υπέροχα παιχνίδιακαλησπέρα μωράκια μου
Κατερίνα, Κατερινάκι πες μου πως με θέλεις λιγάκι να τρελαθώ...καλησπέρα μωράκια μου