Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Καυλαααα!!!!Καλησπέρα μωράκια μου !!! Καλή εβδομάδα
Καυλαααα!!!!Καλησπέρα μωράκια μου !!! Καλή εβδομάδα
εχω να την δω αιωνεςΦίλε γεροξούρα ας αφήσουμε τα νούμερα καθώς κι η κουτσή κατσίκα στο σάη έχει πάρει 10ρια παντού. Κι εγώ αν ανοίξω καρτέλα με τη μούρη μου μερικά θα τα τσιμπίσω σίγουρα .
Όπως είπες η κατερίνα ειναι σώμα τούμπανο. Πάει αυτό.
Το πρόσωπο προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο. Τα γουστα εδώ όμως διαφέρουν. Σίγουρα δεν το λες κακό ή μέτριο. Από καλό και πάνω. Σε σχέση δε με τις λοιπές ανεξάρτητες είναι πολύ ψηλά...
Σας τα παίρνει χοντρά η Βουλγάρα γύφτισσα.και τα 200 δεν ειναι λιγα ομως, και εποχες που ζουμε...
Αλλα οπως παντα οτι πληρωνεις παιρνεις!!
Εσύ γιατί κόπτεσαι? Από εμάς τα παίρνει η δενμενοιαζειαποπουειναι μουνάρα, σου ζητήσαμε δανεικά και δεν το θυμάμαι?Σας τα παίρνει χοντρά η Βουλγάρα γύφτισσα.
Μα τι ασχολείσαι;;;Εσύ γιατί κόπτεσαι? Από εμάς τα παίρνει η δενμενοιαζειαποπουειναι μουνάρα, σου ζητήσαμε δανεικά και δεν το θυμάμαι?
Μα τι ασχολείσαι;;;
Ο τύπος απ’το 2012 που έχει γραφτεί, έχει 20 λάικ για 2.772 μηνύματα που έχει γράψει!!
1 λάικ (!!!) ανά 138,6 ( ) εξυπνάδες που γράφει !!
ΥΓ: φαντάζομαι ότι και αυτοί που του κάνουν λαικ είναι 2-3, αποκλείεται να υπάρχουν 20 διαφορετικοί άνθρωποι που θα έβρισκαν ενδιαφέροντα αυτά που γράφει!!!!
Μα τι ασχολείσαι;;;
Ο τύπος απ’το 2012 που έχει γραφτεί, έχει 20 λάικ για 2.772 μηνύματα που έχει γράψει!!
ΥΓ: φαντάζομαι ότι και αυτοί που του κάνουν λαικ είναι 2-3, αποκλείεται να υπάρχουν 20 διαφορετικοί άνθρωποι που θα έβρισκαν ενδιαφέροντα αυτά που γράφει!!!!
Το ξέρει η μαμά σου ότι γράφεις εδώ μέσα;Μα τι ασχολείσαι;;;
αντε να σου δώσω εγώ ενα λάικ να τα κάνεις 21!!Το ξέρει η μαμά σου ότι γράφεις εδώ μέσα;
Δεν μας τα παιρνει, τα δινουμε.Σας τα παίρνει χοντρά η Βουλγάρα γύφτισσα.
Μπορώ να δω τι έβγαλε η σέλφι κάμερα μωρό μου;Με τακούνια δεν θα έβγαινε τόσο καλή...!
Μπορώ να δω τι έβγαλε η σέλφι κάμερα μωρό μου;
Μύστη....εγώ δεν έχω πάει με την κορασίδα ...αλλά οποία πάει μαζί τής δεν τα παίρνει από την τσέπη σου .... ελεύθερη αγορά υπάρχει ....και επειδή η κορασίδα θέλει παραπάνω από κάποιες άλλες δεν σημαίνει ότι τα παίρνει από τους μύστες ....δεν εκβιάζει....όλοι μόνοι τους πανε....να πεις δεν μου αρέσει ...είναι μπάζο ....δεν την γουστάρω οκ είναι η προσωπική σου άποψη ...αλλά αυτό που είπες προσβάλλει πολλούς μύστες ....Σας τα παίρνει χοντρά η Βουλγάρα γύφτισσα.
Βάζει τακτικάΜπορώ να δω τι έβγαλε η σέλφι κάμερα μωρό μου;
Καλη χρονια και σε σενα.καλησπέρα καλή χρονιά μωράκια μου
συμφωνώΌχι ρε bro αυτό το κομμάτι δεν είναι πάσα γυνή ομοια εστί
Καλή χρονιά κούκλα. Είχες χαθεί κάποιες μέρες και είχαμε ηρεμήσει. Τώρα ανεβαίνει πάλι...η πίεση...καλησπέρα καλή χρονιά μωράκια μου
Καλη χρονια με πολλες καυλες μωρακι!καλησπέρα καλή χρονιά μωράκια μου
χάπια γρήγοραΚαλή χρονιά κούκλα. Είχες χαθεί κάποιες μέρες και είχαμε ηρεμήσει. Τώρα ανεβαίνει πάλι...η πίεση...
Καλή χρονιά κουκλάρα μας!καλησπέρα καλή χρονιά μωράκια μου